🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 155
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 345
След три сезона, четвъртият трудно ще ни събори. Старите кучета в темата пак ще се забавляваме на чужд гръб. Само се чудя дали ще намерят поне няколко по-нормални момичета или само най-безразсъдните ще се запишат. Ергенът може да си тръгне и с двете или да се окаже транссексуален.

# 3 346
Предлагам спиноф. Кучешки вариант. Рошко си търси половинка. Вместо рози ще раздава кокалчета. Тъкмо Валерия ще си прави реклама на приюта. "Разговорите" няма да са много по-лоши. Могат направо писма да си раздават - Валерия ще ги чете. 😂

# 3 347
Темата е "между два сезона",нека се придържаме към нея от уважение към авторката.

Авторката не ни уважи, когато пусна тема за между сезоните 2 часа след финала, така че и ние можем да си коментираме Александра, Дениз и Капитонова, ако искаме.

# 3 348
След три сезона, четвъртият трудно ще ни събори. Старите кучета в темата пак ще се забавляваме на чужд гръб. Само се чудя дали ще намерят поне няколко по-нормални момичета или само най-безразсъдните ще се запишат. Ергенът може да си тръгне и с двете или да се окаже транссексуален.
След този сезон въпросът е дали ще намерят нормален Ерген.

# 3 349
Снощи се замислих как се записваш за кандидат-жена на мъж, който дори не си виждала визуално. Ясно е за всички, че става въпрос за лична реклама и да се популяризираш, но предполагам има и момичета, които наистина вярват, че любовта може да се случи там. И точно, за да има съспенс, и трите финала бяха абсолютно различни, не ми се мисли какво са подготвили за сезон 4 - може да се вземат направо трима, може да имаме еднополова любов, де да знам вече...Надявам се да изберат някой готин тип за ерген, щом текат кастинги за  сезон 4, значи поне от продукцията смятат, че предаването има потенциал.
И друго - тази майка Алекова направи такава антиреклама на себе си, на сина си и на семейството им въобще, че не знам коя нормална жена ще се хване с него, камо ли пък някое "слънчево момиче, здраво стъпило си на краката". Еххх, мамини мечти...Сега очаквам Алек да се скрие в още по-дълбока миша дупка.
И още нещо не съм коментирала, ама сега се сетих. Майката на Магдалена ли беше тази, която го попита - ще зарежеш ли своите близки, за да бъдеш на празниците с нашето семейство? Егати и въпроса, че нали ще ставате обща фамилия, ми събирайте се заедно. Ужас, но Алек добре й отговори и с онзи поглед на неодобрение.

# 3 350
Да, след бруталното отношение на мама Ксения към кандидатснахите и демонстрацията на пълна липса на мъжественост от страна на Алек, която и да се прежали да му стане жена, още много години ще среща подигравки и в добрите случаи само съжаление.

# 3 351
Аз очаквам светкавично да му купят диплома от Харвард, за да затворят устите на "лошите клюкарки".
По време на първия Биг Брадър гледах само защото го обсъждахме в училище. Даже тогава една приятелка ме запали, аз не се интересувах много и постепенно изгубих изцяло интерес към предаването.

# 3 352
Не се крие в дупка. Философ е. Самият той каза в едно от малкото интервюта след финала: да обяснява дали майка му била повлияла на решението или не, няма значение - хората ще продължават да вярват в това, което искат. Много е прав. Всеки разбира от своето ниво на възприятие, от параметрите на собствената си реалност. Така че и “да го защитаваме” е упражнение в безплодие.

# 3 353
Не е вярно това. Не всичко подлежи на интерпретация - някои неща са такива каквито са и се сравняват с общоприети стандарти, а не с някакви индивидуални.

# 3 354
Добре де, а какво става ако всички интерпретират поведението му по почти един и същ начин? Дали проблемът не е в неговия телевизор или може би дружно го хейтим като се наговаряме какво да мислим за ситуацията...? Очевидните неща са си очевидни. Хайде - и да не е взел решението заради мама (все тая), а седмици по-рано, както самият той каза, накрая той сам й призна с огорчен поглед , че тя е затвърдила решението му - ето тук е заровено кучето, освен задвратниците на фамилията, които бяха публично оповесетни от амазонката в бойна готовност.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:29 от FreakOnALeash

# 3 355
Ако някой твърди, че неговата позиция е абсолютната обективна реалност, кофти. Аз осъзнавам, че моето мнение е субективно и е формирано под влиянието на многобройни фактори.

# 3 356
Интересно ми е кое е по-тъпо в поведението му – послушал е майка си или вече се е превърнал в мама Ксения.

# 3 357
Аз не твърдя, че МОЯТА позиция е обективна реалност, твърдя това, което съм написала.
Че има общоприети критерии за нормалност, морал, прилично поведение. Човек може да има различен морал от общоприетия, това го прави аморален според критериите на обществото. Примерно един престъпник може да смята, че е много морален и е чудесен човек, но според критериите на обществото, в този случай и въплътени в закони, той не е чудесен човек.

Това, че всичко на света е отворено за интерпретация е обективно погрешно твърдение и няма нищо общо с моето мнение.

# 3 358
Ако някой твърди, че неговата позиция е абсолютната обективна реалност, кофти. Аз осъзнавам, че моето мнение е субективно и е формирано под влиянието на многобройни фактори.
Че е субективно - субективно е, няма спор, но пък и е колективно общото усещане на публиката. А и, когато дойде някойот екипа да каже на финалистките, че това е наистина краят, а не е шега, каза нещо от сорта на: това е безумно.

Интересно ми е кое е по-тъпо в поведението му – послушал е майка си или вече се е превърнал в мама Ксения.
В тази връзка се чудя ако Алек беше завел Катето при нея, понеже тя най-много пасва на нейния критерий за снаха - мила, усмихната... Е, сигурна съм, че и тогава нямаше да има угодия - че е с не знам си какви корени, че пък тя е прекалено млада. И затова, от настоящата гледна точка щеше да ми е забавно да гледам на диванчето с мама Валерия или Габриела, ей тогава щеше да има екшън.SmileSmileSmile

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:21 от FreakOnALeash

# 3 359
Те двете са взаимосвързани, много трудно ще излезе от нейната орбита. Ако изобщо успее да го направи, след 40 ще да е. Хората, които на 28 са толкова лесно моделирани от родителите си обикновено не са изживели пълноценно пубертета.

Общи условия

Активация на акаунт