🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 171
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 375
Не мислиш ли, че отказват да се включат просто, защото не мислят, че Алек е жертва на популистка вълна от хейт, а  наистина не одобряват поведението му?

# 3 376
Смятам, че има хора, които са на различни позиции и колкото вие имате право да изразите аргументи в една посока, толкова и аз, и всеки друг. И всеки има право да разбере/не разбере чуждите аргументи. Надявам се вече да съм се изразила достатъчно изчерпателно по темата. Но ако ме питате дали смятам, че само едната позиция е абсолютната истина, която не бива да се подлага на съмнение - не, не смятам.

# 3 377
Aлек се дозакопа с интервютата след това.
Там, предполагам, не е имало слушалка и макар договорът му все още да е в сила, можеше да се държи по коренно различен начин и да остави съвсем различно впечатление. На мен ми стана неприятен не на финала, а на следващата сутрин.

# 3 378
А на Надежда обясняваше, че семейството му ще приеме детето и с радост. Това ако не е обещание, не знам кое е! Сашко затова отнася целия този хейт, защото директно и индиректно им даваше знаци, че ще продължат живота си заедно, а след това заяви, че не бил харесал никоя.
След фиаското на сезон 3, където Ергенът се оказа патологичен лъжец и манипулатор, очаквам в сезон 4 да се спрат на Ерген, който гарантирано винаги да е напълно искрен.

Представям си и развитието на сюжета - пристигат дамите му една по една и той вместо дежурните комплименти и лезене само цъка с език и си клати главата в недоумение. Още на първата церемония на розата се появява Наум и им казва - "Дами, ергенът избяга. Каза да не го гоним обаче, че ще ни съди, задето сме му избрали само злобни скочубри, объркани и побъркани. Но вие си продължавайте с драмите, поркането и женските боеве, защото трябва да заснемем материал за цял сезон."

# 3 379
Не е длъжен да целува всички, щом дори не ги харесва. Според мен, трябва да се спазва дистанция. По какъв начин мляскането с жени, с които няма химия и към които не изпитва симпатия, му помага да ги опознае?

# 3 380
Има ли някоя, към която той първи да е посегнал за целувка? Май само Катето?

# 3 381
Аз съм гледала само клипове, така че не съм сигурна, но предполагам Милена, Криси, Христиана (или Христина?), Теа, Виктория?

# 3 382
Милена не я е целувал, другите се натиснаха сами, не е посягал той. Освен към Християна, която го накара и той преглъща 15 пъти, преди да я докосне с погнуса.

# 3 383
Валерия с тъпия спагет беше инициатор на първата целувка, но после се оказа, че той после я преследвал с остатъка от спагета да си довършат играта.

# 3 384
Може ли да съдействате с линк на интервюто на Алек в Преди обед?

# 3 385
Не съм видяла да я преследва, тя точеше тоя гнусен спагет да се лигави.

# 3 386
В някой от подкастите дойде уточнението.

# 3 387

Аха, благодаря, ще се въздържа да повярвам баш на Валерия Grinning

# 3 388
На мен ми се върти нещо, че имаше продължение със спагета и то не по нейна инициатива на един от коктейлите.

# 3 389

Аха, благодаря, ще се въздържа да повярвам баш на Валерия Grinning
Има ли значение? Забавляваме се с изпълненията по подкастите – всичко е кризисен PR. Гледайки формата видяхме, каквото видяхме, а ние най-вече вярваме на очите си.

Общи условия

Активация на акаунт