🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 112
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 390
Вече и Нанка ми прилича на траверс. Много загрубяха чертите на лицето, много филър, много нещо.

# 3 391
diziler, извинявай, но не мога да изтърпя още от същото. Благодаря за линка! Ако може някоя добра душа с доказано здрави нерви да го изгледа и да преразкаже.
Иначе се разбра, че Надежда е на кортикостероиди вследствие на някакво лечение. Високите цени в салона ѝ, обаче не могат да се оправдаят с това.

# 3 392
Вече и Нанка ми прилича на траверс. Много загрубяха чертите на лицето, много филър, много нещо.
Вече ли? Rolling Eyes

Че на нея още преди да започне предаването бяха изтекли снимки, включително и преди ринопластиката, която е много несполучлива според мен.

# 3 393
Аз лично нямам проблем с предишната визия на Надежда – да, имала е нужда от корекции, направила ги е, колко са сполучливи е друг въпрос, но е по-добре от преди. Не ми харесва послъгването, милите очички, леката злобарщина – такива неща.

# 3 394
Нямам наблюдения, не съм я гледала.

Но мъжете избират първо по външност, а след това по характер.

# 3 395
Мда, и по вкус. Също не съм фен на външния вид на Надежда, поне в главата определено не ми харесва - нито преди, нито след операциите.

# 3 396
  • София
За тези, които се чудеха за рейтинга (на финала):

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/18037856

# 3 397
Това е то, Алек ни един съмишленик не намери, даже в 10 от 10 защитиха майка му, но не и него....Grinning Това ако не е ирония, здраве му кажи.

Аз съм изненадана от този рейтинг, смятам, че това е най-слабият сезон на Ергена, но си мислех, че Хелса е по-зле тази година. Дали 24 часа имат класации за миналите години? Сега ще проверя. Grinning

# 3 398
Да, а с Маги имаха разговор за фертилитет. Колко нежно и тактично - чудесна тема за неангажиращ разговор с жена, която не харесва (а се прави, защото е подписал договор - според него) ...

Този разговор за фертилитет с Маги беше очевидно планиран от продукцията. Нали не си представяте, че ергенът лично избира дестинациите за срещите. - бяха избрали параклис (или нещо подобно) с поверие, че помага на бездетни, което той по традиция трябваше да разкаже . И за капак последният балон с въпрос за дискусия между двамата (отново избран от продукцията) беше "ще останеш ли във връзката, ако партньорът ти не може да има деца". Представям си как са обработвали на синхроните докторката да говори за фертилитет. Цялата сюжетна линия за "възрастните" жени си я изкараха от начало до финал невинните, възмутени душици продуцентски.

# 3 399
  • Stockholm
Има ли някоя, към която той първи да е посегнал за целувка? Май само Катето?
    Да, към Мария. Той пое инициативата за първата, страстна целувка.

# 3 400

Този разговор за фертилитет с Маги беше очевидно планиран от продукцията. Нали не си представяте, че ергенът лично избира дестинациите за срещите. - бяха избрали параклис (или нещо подобно) с поверие, че помага на бездетни, което той по традиция трябваше да разкаже . И за капак последният балон с въпрос за дискусия между двамата (отново избран от продукцията) беше "ще останеш ли във връзката, ако партньорът ти не може да има деца". Представям си как са обработвали на синхроните докторката да говори за фертилитет. Цялата сюжетна линия за "възрастните" жени си я изкараха от начало до финал невинните, възмутени душици продуцентски.

Просташко, просто не знам как може да има толкова долнопробни хора! Ваня Щерева имам предвид, не участниците. А те все пак можеха да прецакат сценария, стига да искаха. Забелязах, че Валерия се самоизключи, докато гледаше ергенина с насмешка - значи можело да правят каквото си искат.

# 3 401
Относно Валерия, Туджаров обясни в последния Надкаст с Флора, че това, което сме видели в последния епизод с нея, това същност е обичайното й поведение в живота. Т.е. тя се държи по такъв начин по принцип, такава е била през цялото време в Ергенът, но от продукцията просто не са я показали в тази светлина, прикривали са го, всички знаем защо. И чак накрая са решили да покажат истинското й поведение, за да обяснят излизането й и да изглежда правдоподобно.

# 3 402
В това няма нищо изненадващо. Въпросът е, че тя може и да се е натискала с него на плажа, но след като го видя с Надежда в тентата, желанието й да участва в предаването изчезна.

Коя нормална жена би избрала да е с някой, който се целува с 10 жени в една и съща вечер? Това не го разбирам. Може би са объркани вътре и се самозаблуждават.
Толкова се дразня от това, че вече ми се приисква да проверя дали в американския ерген се случва същото. Някой беше казал във видеата (не помня вече кой), че в руската версия на предаването не се целуват, защото публиката го приема за неморално (лицемерно или не). Накрая ще излезе, че ние сме най-отворени.

П.п. Проверих за САЩ, целуват се много, а сведенията за с.кс не са достоверни, но според една статистика никой от ергените, през всичките сезони не е бил с повече от 3 жени (като в някои случаи имаше въпросителен знак), а някои от ергените не са преспали с нито една участничка.
Американската публика също критикувала целуването. На което единият ерген (целунал 12 жени през първата вечер) отговорил, че той е на среща с тях, а той като ходел на среща, се целувал. Човекът се чувства като петела на кокошарника и толкова.
А друг се оплаква, че от екипа са му давали знаци по време на срещите - кога да целува. Astonished

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 21:14 от pppqqq

# 3 403
Прави впечатление, че тази година не направиха парти, след финала. Или решиха да минат по тънката лайсна, или е превантивна мярка, да не се хванат мадамите за косите.

Преди десетина дни хванах някакъв подкаст с Христина от турнето по ютуба. Та тя разправяше, че онзи групов чат, дето й беше голяма гордост, се е разпаднал. Като започнало излъчването, взели да напускат една по една, възмутени от другите, след като чували приказките им по техен адрес на синхрони и седенки. И така, компанията се е пръснала. Та шоу е, ама когато камъните са в чуждата градина, а когато се отнася за тях, си е баш наистина. Simple Smile

В следващия сезон и аз смятам да приложа почина, да гледам само клипове. Все ще си спестя някоя нервна клетка.

Освен това, надявам се да върнат сета в Турция. По-красива ми беше картинката от там. Пък и се видя, че дори и на остров, насред морето, ергенът пак избяга. На прибежки и припълзявания, и с развита партенка, напусна бойното поле, дето се вика. Smile
Мерси!

# 3 404
Как ли е избягал Сашко? Тук се обсъждаше, че има малко полети от Родос към България и вероятно се е засякъл с Маги и Нани. Или пък не? Не си спомням да е коментирано как точно се е измъкнал.

Общи условия

Активация на акаунт