🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 095
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 420
Ако въобще са гледали предаването, си представям как той и роднините му са се подигравали на някои от участничките. Особено на такива, като украинката, която искаше някой да й купи жилище, но не панелно...

Между другото, аз до сега все си мислех, че е Сашо, а той бил Алексей - https://frigos.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

Така, както са публични контактите, не знам дали на татковата фирма не са запалили телефоните някои кандидат снахи. Laughing

# 3 421
И аз съм склонна да вярвам, че са изчакали в някой хотел докато финалистките и хората от продукцията си тръгнат. Всичко това означава, че Сашко, мама и кака са съставили план за бягство още в имението и той просто го е осъществил.
За Валерия - напълно съм съгласна, че по принцип си е глуповата и накрая ни я показаха в истинския и блясък. И това не го казвам като хейт. Хората сме различни и имаме различен капацитет, просто нейният си е такъв. Но, Валерия пък е красива, за разлика от други момичета. Същото мисля и за Памела, само дето нейният естествен натюрел не беше така прикрит. Продължавам да мисля, че Сашко точно тях двете харесваше, защото горе-долу му импонират по интелект и образованост, а Нани и Маги бяха изкупителните му жертви, или жени, бутани изкуствено напред заради тазгодишната основна линия за възрастта на участничките. Това, което ми е интересно е, какво е станало между него и Валерия.

# 3 422
Аз прочетох такива неща за него, че си мисля, че образът, който са му изградили не е просто изгладен, а напълно друг човек.
Не са компромати, попаднах на коментари от негови съученици - че бил много кротко момче, до скоро бил с расти, имал сериозна връзка със съученичка, но тя го зарязала, до сега бил запален геймър и играел в някаква платформа (забравих коя).

Нищо лошо, но момчето е гийк, не е сваляч.

# 3 423
според мен полетите на продукцията и финалистките са били няколко дни по-късно от финала. Очаквали са на следващия ден да заснемат видеа в имението/хотела. с финалистките, както правиха за всяка този сезон. Имат и немалко логистична работа, няма как ей така да се натоварят на полет следващия ден.

Най-вероятно Алек и семейството му са се качили на предишния полет и така не са се засекли с продукцията.

# 3 424
  • София
Идеам да заявя, че фенките на ТГ скоро ще могат да се радват на събраните му произведения. Щял да издава книга Grinning

# 3 425
Какво е ТГ?

# 3 426
Ако е гиик, както някой се изрази по-горе как така тогава нацелува куцо / кьораво и сакато ? На мен не ми се вижда точно и само гиик, ако знаете разбира се какво означава в подробност тази дума. Принципно гииковете са IT, затворени, интроверти, с пъпки и мустачки. Образно казано разбира се и преувеличено / украсено. Но това е идеята. За мен Александър по-скоро е от модерните хипита. Да кажем от тази вълна на хипстърите, а навярно има и някое друго ново наименование. Но те са по караваните, веган или вегетарианци, карат сърф, свободолюбиви, често доста умни и възползващи се от удоволствията в живота. Точно на такъв ми бие Алекчо...Не на гиик.

# 3 427
Ако е вярно, това че Алек си е тръгнал с мама и кака, потвърждава мнението на тези от нас, които го намират за безхарактерен. Мъжкото поведение изисква да застане пред момите и да си признае по един или друг начин, че ги е баламосвал. От друга страна би трябвало да каже и на властната си майка, че е поел ангажимент и трябва да си свърши работата до край. Мама, ако беше пич, щеше да го разбере.

# 3 428
Ако е гиик, както някой се изрази по-горе как така тогава нацелува куцо / кьораво и сакато ? На мен не ми се вижда точно и само гиик, ако знаете разбира се какво означава в подробност тази дума. Принципно гииковете са IT, затворени, интроверти, с пъпки и мустачки. Образно казано разбира се и преувеличено / украсено. Но това е идеята. За мен Александър по-скоро е от модерните хипита. Да кажем от тази вълна на хипстърите, а навярно има и някое друго ново наименование. Но те са по караваните, веган или вегетарианци, карат сърф, свободолюбиви, често доста умни и възползващи се от удоволствията в живота. Точно на такъв ми бие Алекчо...Не на гиик.
Това е стереотип. Гийк е човек, който е затворен и има нишови интереси.
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/geek

Точно затова ги е нацелувал, защото иначе няма шанс повечето от тях да му обърнат внимание. Особено жени като Надежда и Маги, които си търсят сериозен мъж за брак, а не гадже.

# 3 429
Гиик не е точно това, което е описано. А това, което написах. Живея в Западна Европа от прекалено много години и наименованието гиик се използва от сутрин до вечер. И да това са IT-та, доста смотани бих казала, гениичета често, стиснати, интроверти и без особено големи контакти. Често с пъпки и мустачки в по-млада възраст, в по-голяма с лошо изглеждащи дрехи и облечени консервативно или разпуснато.
Но идеята е една и съща интроверти, без почти никакви контакти.
Александър не ми изглежда на такъв. Той е хубав мъж, каквото и да говорим. Може да си хване доста мацки особено от тези среди, на хипитата. Гледах някакъв клип, на който е с Божана от Мастер Шеф. Да, определено го виждам в такава компания с кукувица от рода на Божана. Това е типаж и то често срещан.

# 3 430
Не, това си е някаква твоя идея. Мога да сложа още 10 линка от различни речници, но няма смисъл. Просто приеми, че за теб е така, но това не значи, че е вярно.
Гийк може да бъде всеки, независимо как изглежда. Хенри Кавил е гийк, а изглежда 1000 пъти по-добре от Алек.

# 3 431
Ааа, ясно – колегите ми от ФМИ – изчервяваха се, когато ги заговореше някое по-хубаво момиче.

Алек на ниво запознанство може и да заблуди някоя, че е хипстър, но това, което видяхме, показа пълна инфалтинщина.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 14:13 от LadyCharming

# 3 432
  • София
Олее, ако Алек наистина си е тръгнал с мама и сестрицата, ще се спукам от смях Joy Дойде мама на детската площадка, издърпа му ушите, Алекчо се скри под крилото й и айдее обратно вкъщи, че татето ще е ядосан Laughing Ех, ще ми се да бях била там да видя сеира от първо лице... Преставям си разговорите на път за вкъщи LaughingSatisfiedPopcorn

# 3 433
И аз не мога да си обясня поведението му...Минаха седмици от тогава, но от това, което гледах по телевизията ми изглеждаше на тотално различен човек, от този, който видяхме в предаването. Та се, чудя как е възможна такава огромна разлика в поведението ?
Дали е хипстър, гиик, инфантил или друго, едно е ясно, не постъпи мъжкарски и хем от една страна мисля, че е безхарактерен....Хем от друга страна мисля, че е егоист и то от най-големите?

# 3 434
На мен ми е жал за Алек. Направо си го употребиха и захвърлиха. И понеже мисля, че е добро момче, му е станало тъпо като е изгледал как е монтиран сезона. Не е тропнал хорце по свирката на Тушев и компания, айде от него да мине - добре, ще запишем видео и се прецака. По - скоро прецакаха го. Така си обяснявам неговото поведение сега, така и отговарям на анкетата - Да, според мен всичко е сценарий. Дори и след сезона.

Общи условия

Активация на акаунт