🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 063
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 495
Положението на Алек е абсурдно – мъж на 28 год. да не може да сподели емоциите си с родителите, защото ако го направи ще се блъсне в бетонна стена. И за двете каза много хубави неща пред майка си, показа, че не е безразличен към тях, видяхме проява на емоции от негова страна, а после мама брутално го свали на земята. Имах чувството, че имаше някакво разочарование от негова страна, че за пореден път родителите му не се интересуват от неговите преживявания. Малко я гледаше в стил пак ли?.

# 3 496
  • SF
Аз не съм уловила този поглед.
Всичко е игра пред камера за целите на телевизионното предаване. Епизодът трябва да се заснеме. Той трябва да я изслуша. Дали ще я гледа като теле, или с недоверие, или с отегчението "пак ли" зависи и от снимачния екип и броя на дублите и прекъсванията.

# 3 497
Е как мама Светла само едно нещо да е казала и събрала толкова негативи.
Я пак си пуснете да си припомните срещите с Елена и Валерия особено))
Така съм се смяла , направо с глас. Та тя беше втрещена, думи нямаше и мълчеше в началото, после си показа отношението към Валерия, на която обаче достойнството и спокойствието беше направо за завиждане. Просто жената беше в потрес от избора. При това избора на тоалет беше показателен и за двете. Елена скри всички татуси, а Вал се представи естествена и неглиже облечена. Дори и след това като седнаха четиримата, тя беше още в шок от избора за Валерия. )) Голям смях беше наистина. Генчо истински също се забавляваше ми се стори. Просто си го припомнете и отново изгледайте да се посмеете малко и сравните двете "свекърви"

https://www.youtube.com/watch?v=R7ubHISnEdg

https://www.youtube.com/watch?v=J2qHbVwC7Po

https://www.youtube.com/watch?v=zFyptj7lxWg

https://www.youtube.com/watch?v=xzP45bdgMjw

# 3 498
За мен реакцията му по-скоро показваше, че и друг човек забелязва нещата, които го притесняват и опасенията му се сбъдват.
За майките още нещо да добавя, че в подкаста с Валерия точно това обясняваше тя, че осъзнава, че най-вероятно продукцията обработва предварително добре родителите, като им разказва подробности за тяхната личност и им внушават, че изборът на сина им е много съдбоносен. За нейния случай каза, че явно са представили Елена като по-зряла, улегнала жена, на подходяща възраст за брак. А нея като младо момиче, с голяма възрастова разлика със сина им, модел и веган, с всички известни предразсъдъци за професията и веганството и т.н.

# 3 499
  • SF
Абе на всеки нормален родител му пука за изборите, които правят децата му.

# 3 500
Скрит текст:
Е как мама Светла само едно нещо да е казала и събрала толкова негативи.
Я пак си пуснете да си припомните срещите с Елена и Валерия особено))
Така съм се смяла , направо с глас. Та тя беше втрещена, думи нямаше и мълчеше в началото, после си показа отношението към Валерия, на която обаче достойнството и спокойствието беше направо за завиждане. Просто жената беше в потрес от избора. При това избора на тоалет беше показателен и за двете. Елена скри всички татуси, а Вал се представи естествена и неглиже облечена. Дори и след това като седнаха четиримата, тя беше още в шок от избора за Валерия. )) Голям смях беше наистина. Генчо истински също се забавляваше ми се стори.
Просто си го припомнете и отново изгледайте да се посмеете малко и сравните двете "свекърви"

Не, благодаря. Имам си една д-р Ксения вкъщи. Е, не съсвсем де – тя живее в друг град и рядко се чуваме. В моя случай ММ винаги ме е подкрепял, като забележете аз винаги съм се опитвала да не го занимавам с огорчението си от Мама, но той го е усещал. Стигна се дотам, че тя му се обиди за нещо и оттогава се отдръпна от него. Никога не съм се карала с нея, но това че нямаме нормални отношения много ми тежи.
Единствения начин да приемат избора на Алек е те да му изберат половинката.

# 3 501
То, всяка майка би се втрещила ако види срещу себе си бивш модел с кучешки приют и вегански начин на живот, но мама Светла поне се задоволи с мълчание и сериозни физиономии и не е критикувала ничия възраст или “багаж”.

# 3 502
Много е възможно продукцията да обработва предварително родителите на ергена преди срещите с финалистките, макар и това да е само в сферата на спекулациите, понеже не знаем със сигурност. Напр., да разкриват определена информация за момичетата, представена по тенденциозен начин. Пиша това, като човек с приятелка-продуцент на тв-формати, която в началото на кариерата си е работила в подобно риалити предаване. При самите участници не е по-различно. Освен, че се прави стриктен подбор с кастинга - предпочитат се “образи”, определен профил хора, които нямат задръжки да разкриват себе си и в отрицателни качества, тоест да се излагат, продуцентите подготвят участниците как да играят, как да се държат. Нарича се priming на английски. Насочват ти, дават им информация (за интересите на ергена и не само), чрез конкретни въпроси загатват какво се очаква от момичетата, та да бъдат в централен наратив и да печелят екранно време, ако това е целта на участието, и тн. Simple Smile

# 3 503
Не е нужно да им слагат реплики в устата. Достатъчно е да им подпалят фитилите.

# 3 504
Мама Светла се държа леко враждебно, но поне Валерия беше наясно. Отделно Евгени си е бунтар и това нейно поведение беше като допълнителна точка, за да избере Вал. От друга страна мама Ксени беше лицемерна (показа добро възпитание - признавам), но пред сина си и най-вече на синхрон сипа с големия черпак (тук не показа добро възпитание 😁). Позволи си оценки на момичетата, които една майка / жена, която има реална преценка, не би направила. Моят въпрос е - отгоре на какво? Първо не ѝ е мястото, второ мамин златен не е нищо особено, трето можеше да подходи умно като майката на Йоана. Алек от своя страна постъпи като разглезено момченце още на издръжка. Ситуацията накрая беше трагикомична бих казала. 😁

# 3 505
Освен това, Светла каза след това в интервютата, че е променила мнението си и харесва победителката. Което може да е вярно, може да не е, но показва определено ниво на тактичност. Поне е достатъчно съзнателна да усети, че няма смисъл да дразни публиката.

# 3 506
За хората, които не са гледали Милена и Евгени:
https://petel.bg/m/527125

# 3 507
Валерия споделя, че се разбира със семейството му и нямат проблеми. Което доказва, че ако родителите са били по-груби в предаването, не е задължително да са гадняри и в живота.

# 3 508
За хората, които не са гледали Милена и Евгени:
https://petel.bg/m/527125
Да се взимат направо.

А Алек с Мика от предишния сезон.

За баланс Joy

# 3 509
Ама това е гаджето на Вал. 😂

Общи условия

Активация на акаунт