🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 850
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 750
Симона е талантлива и от малка е открила своята страст в живота, която е превърнала в професия (имала е този късмет). В това отношение, мама Ксения надали ще има забележки. А Глория е една от малкото чалга певици, които могат да пеят 😄

# 3 751
Вижданията на мама за живота на децата са най-важни. #bg-mamma

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 15:03 от Alucard

# 3 752
Аз лично не ги сравнявам. Съгласна съм, че всяка майка иска детето ѝ да си намери партньор, отговарящ на социалния статус на семейството. Но, никой не е казал, че Алек трябва да се ожени за Нани. Ако беше избрал нея, първо щяха да минат период на опознаване и чак тогава да заживеят заедно и съжителството да травмира двете деца – сина на Нани и Алек. Тогава мама Ксения можеше да се развихри. А тя, дори не разбра, че Нани е по-богата от Алек (ако си мерят родителите). Ксения е доктор, но майката на Нани е адвокат. Бащата на Нани отглежда диви коне. На кого се репчи мама Ксения? (къде отиваш ти, може би...)

# 3 753
Влязохме в полемика какво би и какво не би одобрила мамата, защото "фен клуб" - "Антифенът на Ерген 3", твърди, че мамата е предопределила избора на сина.
Нищо че синът твърди, че сам си взема решенията и изпуснатото от майката, че за N-ти път той прави нещо, което тя не одобрява, би могло да се използва като доказателство за твърдението на сина.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 15:06 от Вени Ев

# 3 754
Нито тя ме харесва, нито аз нея. Мъжът ми е приел ситуацията и не ни влияе на отношенията.
То така е и нормално да бъде. Но…явно малко от малко поне си случила и на свекърва Joy Че има варианти, в които ситуацията изобщо да не е химористична

# 3 755
Алек ще си повтаря версията за саможертвата с видео съобщението и на внуците си. 😂

# 3 756
Никога не съм се карала с моята д-р Ксения. От такова семейство съм, че ми е под нивото да влизам в скандали. Мълчах, мълчах, мълчах... Но е обидно, когато не забелязва внучето си, защото аз съм му майка. Първите прояви на интерес дойдоха, когато детето влезе в елитна гимназия. След това, когато завърши най-елитния технически университет в Германия и си намери добре платена работа, е няма такава любяща баба. Обидно е, особено защото плащаше за часни детски градини, частни занимални, частни уроци на другите внучета, а моето идваше да го види два пъти годишно.
Знам за какво говоря, когато обсъждам високомерието на майката на Алек.

# 3 757
Влязохме в полемика какво би и какво не би одобрила мамата, защото "фен клуб" - "Антифенът на Ерген 3", твърди, че мамата е предопределила избора на сина.
Нищо че синът твърди, че сам си взема решенията и изпуснатото от майката, че за N-ти път той прави нещо, което тя не одобрява, би могло да се използва като доказателство за твърдението на сина.

Точно това се долови от първия им разговор - че Алек прави това, което иска. Родителите му изглеждат консервативни, в смисъл, че са далеко от медийните среди и разкриване на информация за себе си в публичното пространство, и все пак синът им стана Ерген номер 3, въпреки протести от тяхна страна (на бащата). Ако Алек беше мамино синче, което се поддава на влиянието им, най-вероятно изобщо нямаше да го познаваме, или щяхме, но като някой Д-р Алек Младенов, специалист по нещо си.

# 3 758
Я, Алек се изниза. Поне да им беше оставил видео съобщение. 😂

# 3 759
Никога не съм се карала с моята д-р Ксения. От такова семейство съм, че ми е под нивото да влизам в скандали. Мълчах, мълчах, мълчах... Но е обидно, когато не забелязва внучето си, защото аз съм му майка. Първите прояви на интерес дойдоха, когато детето влезе в елитна гимназия. След това, когато завърши най-елитния технически университет в Германия и си намери добре платена работа, е няма такава любяща баба. Обидно е, особено защото плащаше за часни детски градини, частни занимални, частни уроци на другите внучета, а моето идваше да го види два пъти годишно.
Знам за какво говоря, когато обсъждам високомерието на майката на Алек.

Това вече за мен е чист снобизъм. Но не съм сигурна доколко може да се съотнесе към поведението на майката на Алек. Тя по-скоро имаше резерви по отношение на липсата на някаква реализация и свой път в живота на 35+ годишни жени, както и опасенията, че са тип златотърсачки, а пък и Алек иска голямо семейство, трябва да започват да работят по това веднага, ако ще са заедно.

# 3 760
И понеже днес съм яхнала метлата, да кажа, че Нани може да го научи да говори, може да го ориентира в живота и Алекчо да се намери по-бързо, благодарение на връзката си с кака Нани.

SilviaMan, сигурно си права, но според мен майката трябваше да го остави сам да се откаже от нея.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 15:43 от LadyCharming

# 3 761
Направих си труда да изслушам подкаста с Алек, макар и с половин ухо, докато върша други неща.  Никакъв признак на нарцисизъм не виждам в тоя човек.

Според мен е напълно възможно на него много да му се е искало да се влюби в някоя от подбраните му там дами. Вживявал се е, доколкото може (то и затворената обстановка предразполага...предполагам), търсил е нещо специално, но ... по някое време си е дал сметка, че не се е получило. Или поне не и по начина, по който си го е представял.

Звучи ми като леко отнесен тип човек, като такъв, склонен към фантазии и може и да е бил искрен, когато е редил големите обещания.
После обаче му е минало.
Може и майка му да е имала някаква роля в "отрезвяването" му, а може и да не.

Както и да е, при всички случаи не мисля, че е бил злонамерен или нарцистичен, камо ли социопат.

Не мисля обаче и че и си е давал сметка каква реакция може да отприщи неговия избор.

При всички случаи хейтът е непропорционален на "провинението" му, къде-къде по-арогантни прояви минават между капките.

# 3 762
О, има много подходящи моми, които д-р Ксения би одобрила, но те не биха участвали в Ергенът.
Представете си сочно, умно момиченце с очи на кошута, чисто лице, прибрана коса, свежо и чисто излъчване, което след завършването на обща медицина отиде да специализира примерно в Берн и вече аха-завършва с предложение да продължи като асистент/доцент/professor по тамошните степени.
Ще го приеме под крилото си Алековата майка и даже на пазар и почивки ще си ходят заедно, убедена съм.
И има много такива хем хубави, хем амбициозни деца. В перспективата на жената/мама К. има нещо правилно по едни такива субективни майчински стандарти.

# 3 763
Но тези жени дали ще се спрат точно на Алеко?  🤔

# 3 764
Именно.
Алеко си представя как стои до някакво такова одобрено от мама, хубаво и умно създание, но за това заставане не са достатъчни изгладен панталон, таткови пари и симпатично лице.

Между другото това да го финализираме като спорен въпрос: Алеко няма образование след френската гимназия.

Общи условия

Активация на акаунт