🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 872
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 735
Аз като една "леля" да кажа: гледах малко от подкаста с него, май наистина не е дообмислил появата си в "Ергена", което за нито един участник не разбирам, при толкова много информация от предни сезони. Едно съм убедена, че е предполагал/премислял/как ще изглежда, избраният от него начин за край и все пак...оставам с впечатлението, за някакъв конфликт с продукцията. Всеки различно преживява хейта, ако успява да си остане в неговия вътрешен мир, без да изпада в безсмислен обяснителен режим и да се жали за щяло и нещяло, за да се харесва на публиката, защо не? Различен е просто. Хареса ми дори и Симона, ще догледам подкаста по-късно.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:47 от akksy

# 3 736
Изгледах целия подкаст – потресаващ! Затвърди ми се мнението за Алек. Едно смислено изречение не може да върже, без хънкане и мънкане. Мислите, които сподели бяха на ниво шестокласник. Не знам как си е написал трансформиращия преразказ в 7-ми клас.
Логиката също му бяга. А като започна да припява на Симона се чуваше нещо като скимтене - изобщо не се усети, че има микрофон пред него.
Все пак оказа се, че обича да свири на пиано – поне от нещо се интересува.
Чичо Тони е много зле.

# 3 737
  • София
Тъпото е, че ние, ако искаме, имаме възможност да се аргументираме и да обясним какво сме искали да кажем в толкова много постове, а майката на Алек й изрязаха някакви реплики и това е. Тя няма повече възможност да се изясни.

За това съм напълно съгласна. Освен това отчитам шока за родителите. Всичко се случва много бързо, представлено е като супер сериозно, и редакторите ги обработват напълно неподготвени, поставени в ситуация, която е избор на децата им, не техен. Ето, Мама Светла изглеждаше като тотален дзвер, но с Валерия са се спогодили в последствие. Затова и не ги съдя толкова строго родителите.

# 3 738
За мен си звучеше абсолютно нормално за участие в подкаст. Стана ясно, че въпросният Чичо Тони му е познат/приятел и разговорът им е точно такъв, все едно си седнал и лежерно си говориш с приятел. Интересно ми беше да го видя в такъв "ежедневен" стил на комуникация.

# 3 739
  • с трима мъже :)
Чичо Тони добре ги сватосва, но е забравил, че мама Ксения не иска багаж. А Симона има дете. Да е жива и здрава Симона, прекрасна е, не и трябва г-н Ергенът.
Той, м/у другото, през цялото време се държеше с нея точно както с момичетата в предаването. Същия жив интерес към това, което му се говори, същото "допълване" на мисли и изречения, подобни интереси и т.н. Нищо ново. Същият.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 13:53 от galaBG

# 3 740
Представям си как мамата на Алек реже Симона, защото е дъщеря на чалгарка... 😀

PS: Нямам нищо против Симона и даже почти нищо не знам за нея, от вас разбирам, че има детенце. Simple Smile

# 3 741
Слушам подкаста като работен фон и аз. Симона има хубави разсъждения по темата, как да не се съгласи човек с нея. На моменти й опонира, също така.

Алек комуникира естествено и непринудено, лошо ли е да проявява жив интерес към събеседника? Това не е някакъв специален интерес. Нямам търпение, като дъщерите ми поотраснат, да ги уча как да се държат с мъжете - да не се прехласват по думи, а да гледат действия, да подхождат с откритост и доверие, но и да си имат едно на ум, да не интерпретират в чисто любезно и галантно поведение нещо повече, та да се влюбват в мъже, които реално не познават, като тийнейджърки.

# 3 742
Пак да попитам – багажът на Алек под формата на д-р Ксения защо не се коментира? Идея си нямате колко тежи липсата на нормални отношения със свекито. И тук аз ще кажа – който не го е преживял да не ми я хвали.

А едно време какви мащехи имаше...(Целувки, Розмари!)

# 3 743
Защо точно там е решил да участва? 😁

В началото съм. Алек е идеален за Елена. Едни умни, умни мисли. Аз накрая съм: "Ко речи?" 😅.

# 3 744
Споменах го по-горе. С Чичо Тони се познават, приятели са. За Симона разбрах, че явно в публичното пространство е критикувала Алек, но пък в подкаста се държа много уважително и стана приятен разговор.

# 3 745
  • София
Защото водещият няма да му се кара. Simple Smile
Останах с впечатление, че се познават.

# 3 746
Аз почти не се виждам с моята свекъва, не се чуваме по телефона и ми е супер така. Тя си има син, той си общува с нея. Не се чувствам задължена да имам комуникация с нея, ако не ми е приятна. И чак пък да ми тежи, че не се виждаме...Нито тя ме харесва, нито аз нея. Мъжът ми е приел ситуацията и не ни влияе на отношенията.

Относно багажа на д-р Ксения- коментират се две мнооого различни ситуация. Едната е млад мъж - по-възрастна жена, с опит и дете. Другата са двама пораснали индивида, след неуспешни бракове, всеки с по две деца. И доколкото си спомням, те са били нещо като ученическа любов. Ако не виждате разлика между двете ситуации, няма какво повече да се каже по въпроса.

# 3 747
Много трудно върви този разговор. Мудно някак. А Симона е като ходещ цитат от Фейсбук.

# 3 748
Представям си как мамата на Алек реже Симона, защото е дъщеря на чалгарка... 😀
Може да няма много против, защото Симона е финансово подсигурена и няма да го има притеснението, че се опитва да прилапа сина и, за да се измъкне от "калта".
Пак да попитам – багажът на Алек под формата на д-р Ксения защо не се коментира? Идея си нямате колко тежи липсата на нормални отношения със свекито.
LadyCharming, защо си толкова убедена, че д-р Ксения не би одобрила никоя за сина си.
Едва ли майка, която желае детето и да е щастливо и по възможност живота му да протече по-безпроблемно, би жадувала той да си стои и да си остане сингъл.
Това, че Ксения смята 2 жени /създаващи долу-горе едно и също впечатление след половинчасов разговор/ за неподходящи, не значи, че би приела абсолютно всяка една друга жена за неподходяща.
Просто жената си има определено виждане за това каква мома би била подходяща за сина и. И нашите двете не и изглеждат такива.

# 3 749
Това е първи подкаст на абсолютно нов канал. Не знам какви очаквания имате, не на всички хора им идва отвътре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт