🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 873
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София
Късно е либе за китка ми е положението на мен вече. Май най-накрая (изглежда е чел коментари, защото се повтарят много неща, които дискутирахме тук), е напипал правилните думи и тон, но нито ми се гледа вече (видях преразказа), нито ще му повярвам. Особено на частта, че го е направил "за доброто на жените". Давайте Ерген 4 Joy

# 3 721
Не се интересувам от спора, още вчера написах, че е безсмислено да се спори с хора, които си повтарят едно и също и явно са лично ангажирани.

Само искам да напиша, че коментарите в Инстаграма му са много забавни - не е лошо лелите му да ударят по едно рамо и там. Wink

# 3 722
  • София
Здравейте.
Предложение за сезон 4. Продукцията да поеме риска за минимална сценарийна и редакторска намеса (не включвам разрешаването на насилие и омраза, разбира се), а монтажът да следва естествено зародилата се фабула. Може да не се получи, но ако се получи (а аз мисля, че аудиторията ще го оцени), ще бъде хит независимо какъв е финалът.
Иначе няма какво да ни дадат в Ерген 4.

Късно е либе за китка ми е положението на мен вече. Май най-накрая (изглежда е чел коментари, защото се повтарят много неща, които дискутирахме тук), е напипал правилните думи и тон, но нито ми се гледа вече (видях преразказа), нито ще му повярвам. Особено на частта, че го е направил "за доброто на жените". Давайте Ерген 4 Joy

# 3 723
Е какъв е проблемът с поведението му по интервютата? Водещите се държат нападателно с него, знаейки, че не може да се защити напълно и не може да каже всичко, съответно той заема агресивна позиция. Колкото повече време минава, толкова повече ми изглежда, сякаш много се преекспонира този финал. Много важно като си тръгнал с видео.
А, неее, не! Хич не се преекспонира. 😂 Ще каже човек, че е изневерил, оставил годеницата си пред олтара, буйствал и пребил жена в изблик на агресия и друго в този дух, а не е оставил с видеосъобщение две wannabe-та, влезли в предаване за слава още преди да са видели кой е ергенът! И то все телевизията-майка създава враждебната атмосфера и другарския съд, за да раздухва “скандала” и да си вдига рейтинга. Започнаха го още с “каква беше тази гръцка трагедия?”

# 3 724
  • София
То цялата работа е, че Алек също е едно уонаби... Та са на равни начала и няма защо той да е пощаден, когато те не бяха.

# 3 725
Започнах го това видео, но стигнах до философските брътвежи за музиката и се отказах. Дървен философ. И тримата в интервюто са ми безкрайно скучни.

И аз искам по-малко режисура в четвърти сезон. Този беше твърде насилен и изкуствен.

# 3 726
Изгледах подкаста с Алек.
Харесвам си го Алек и дотук мисля, че правилно го „чета” – за размислите и страстите му, за мотивите и причините му в определен момент да постъпи по определен начин.
Симонката в началото малко ме дразнеше, че не могат да вземат думата от нея, но после ми харесаха и разговора, и разсъжденията на Алек и Симона.
Това е Момата за Алек! Smiley И той изглеждаше очарован от нейните разсъждения и изказ. И аз като Чичо Тони усетих флуиди между тях. Много по-голямо и силно привличане от негова страна, отколкото към която и да било от 26-те моми. Smiley
Алек нямал проблем жената до него да има дете.
Мама Ксения искала жената до сина и да е младо, слънчево, усмихнато момиче, здраво стъпило на земята и намерило своя път в живота.
Симона е точно каквато си я пожелаха… Само дето не е руса и няма да и ходи да бъде такава, но любовта понякога изисква „жертви”. Алек да „преглъща” черната коса и тена и, и да я взема! Stuck Out Tongue
Не вярвах, че Алек ще се появи „някъде” след Ергенът. Радвам се, че ме опроверга.
Надявам се да отиде и в Надкаст. С удоволствие ще го изгледам и там.

P.S. Ако някой тръгне да ме опровергава, че Симона няма да е подходяща според Мама, защото има „багаж”, ще си кажа предварително, че според мен „багаж” не беше детето на едната, а по-големия „опит” на двете жени с мъжете и видимо по-бурното им минало от Алековото.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 10:27 от Вени Ев

# 3 727
Моето предложение за сезон 4 е чалга едишън - така и така една от любимките на публиката (ако съдя от коментарите в страницата на предаването) беше Теа. Да изберат само момичета от нейния тип и ергенът да е изгряваща футболна звезда с предпочитание към такива момичета. И водещ да е Алекс Сърчаджиева.
Няма да го гледам, но аз и това не гледах истински, така че все едно. Сигурно рейтингът ще се вдигне.

# 3 728
За Надежда - и не само "по-голям опит", но като цяло и това, че като приемеш в живота си детето, приемаш и възможността да ти се налага да се занимаваш с бившия мъж и семейството му, които не ги знаеш какви хора са изобщо. За мен това всъщност е обременяващото в случая.

# 3 729
Само искам да напиша, че коментарите в Инстаграма му са много забавни - не е лошо лелите му да ударят по едно рамо и там. Wink
Ама то „наш'то момче” няма нужда от това да му удряме рамена SmileyТо си изглежда достатъчно силно и оправно.
На мен, като една от неговите лели Stuck Out Tongue, просто ми харесва да си ланкам в БГ-мамата. Никъде другаде.
"Нашичкия" да си се оправя сам в инстаграм-а.

# 3 730
  • София
Попринцип и моят спомен е, че репликата за багажа се отнасяше и за двете, но после отделно се обясни, че когато единият има дете, а другият - не, това е проблемно. И всъщност има резон, но просто го отбелязвам като доказателство, че детето само по себе си също е проблем за мама Ксения, не само "опитът".

# 3 731
Честно казано, ако моят профил беше в това състояние, направо щях да го изтрия. Но на него може да му харесва.

# 3 732
Именно това мама Ксения се опита да му намекне с въпросите си, жена с личен опит в подобна ситуация, не беше проява на тесногръдие.

Лично аз силно подкрепям поведението на Алек след финала - да не валидира хейтърите по никакъв начин, като влиза в обяснителен режим. Както се казва, някои ще разберат и без думи, други - няма и след хиляда обяснения.
За Надежда - и не само "по-голям опит", но като цяло и това, че като приемеш в живота си детето, приемаш и възможността да ти се налага да се занимаваш с бившия мъж и семейството му, които не ги знаеш какви хора са изобщо. За мен това всъщност е обременяващото в случая.

# 3 733
И на мен ми хареса това, че Алек не влезе в оправдателно-обяснителен режим.

Относно ИГ профила му - мисля, че този профил се появи след началото на предаването. И тогава, когато влязох да го разгледам, имаше само 5 снимки "на кръст". Може и от предаването да са му го направили или да са му "наложили"/препоръчали да го направи. Не ми изглеждаше като нещо, което е искал да има, което е искал да развива и чрез което е мислел да набира последователи и одобрение.
Не ми се влиза да търся, да гледам какво е сега в профила му, но, щом е в ужасно състояние, значи наистина не му дреме за тази "форма" на изява.

# 3 734
Тъпото е, че ние, ако искаме, имаме възможност да се аргументираме и да обясним какво сме искали да кажем в толкова много постове, а майката на Алек й изрязаха някакви реплики и това е. Тя няма повече възможност да се изясни.

Общи условия

Активация на акаунт