🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 876
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 705
За БандаБанда не знам, но аз се смях много реакцията на Виктор след финала 😂  Изпълнява музика от Опасен Чар с Тодор Колев на пиано в Инстаграм, загатвайки какъв играч е Алек и колко бил свалял звезди, подвел и измамил момичетата. Същият Витьо, който влезе в предаването с гадже, и излъга, буквално, всички от ден 1. И върхът на сладоледа беше Надежда, която си пожелавала Виктор да бил ергенът, за който да се бори. Не мога просто 🤣🤣🤣
Но Надежда има гъвкаво отношение с истината, така че не се учудвам.

# 3 706
И при Светльо Иванов.
Ръси пак щедро-щедро клишета. Ако някой го догледа в този подкаст, моля да сподели подробности.

# 3 707
  • Варна
Хахах само превъртях много малко и като си спомена зодията и Симонка: малко послъгвате водолеите, та не знам кое е истина и кое не от това, което казваш....

Съвсем произволен откъс за няма и 1 минута чух, евентуално може да се прежаля да го загледам, но надали.

# 3 708
Преразказвам първите 30 мин., в частта, засягаща Ергенът (преди това говориха за музика предимно):
Въпрос: Какво е чувствал сред 26 жени, които се борят за него?
Отговор: Стрес. Винаги се старае да дава максимума от себе си, когато комуникира с хора. Вижда общуването като танц между двама души. Гледа винаги да "подава" нещо идентично на това, което вижда отсреща. Усещал е, че много момичета са били искрени с него. Имало е моменти обаче, в които той е бил искрен, но е усещал, че човекът срещу него все още не е. Това не се вижда на екрана, но се усеща на интуитивно ниво от хора, които имат опит с общуването. Каза, че тъй като той не познава тези жени отвън, най-малкото е имал интерес да се опознаят взаимно и да разбере дали някоя от тях е неговият човек. Каза, че той тези жени не ги познава "извън микрофона", няма представа какво се случва, когато него го няма, не общува с тях през друго време. Имал е трудности с това, че е трябвало през цялото време да следи да не дава лъжливи обещания. Усещал е на моменти как разговорите с конкретни жени клонят към това те да го накарат да се обяснява в любов или да дава обещания. Иска ли са да бъдат подсигурени, че той се чувства по същия начин. Той каза "аз обаче не мога да го изкажа това".
Въпрос: Какво би променил в участието си, ако можеше да се върнеш назад във времето?
Отговор: Би мислил повече в посока на това, че екипът на предаването е от над 100 човека, които ще мислят стратегически после какво да излъчат. Той това не го е мислил. Той основно е мислил за това "Този човек как се чувства в момента, как ще излезе после от това предаване, нека да му дам 100% от себе си, ако нищо не се случи, не е кой знае какво. Хора сме, различни сме. Може да се намерим, може да не се намерим." Той се е старал да постави човека срещу него над него самия, за да може да блесне, да го види в неговата светлина.
Тук Симона Загорова се включи и коментираха колко е трудно като общуваш с жените хем да не ги обидиш, хем до известна степен да влезеш в техния филм. Примерно, ако някоя жена му каже, искам да прекарам живота си с теб, той няма как да каже "Ами аз пък не искам, защото всъщност изобщо не те познавам."
Каза, че е напълно наясно защо му се изсипва целият хейт, каза, че постъпката не е била мъжка, но тогава е разсъждавал само за това как е най-добре жените да имат възможност спокойно да си продължат живота, защото той ги харесва и уважава. Не е искал да консумира и губи чуждо време във формата, но самият регламент до известна степен го изисква. И е решил той да обере негативите.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 23:57 от Meddyy

# 3 709
Благодаря за преразказа! Честно казано вече ми мина тръпката и едва ли ще гледам този дървен философ Алек. Такива хора, които много плямпат, но всъщност нищо не казват ме дразнят.

# 3 710
  • софия
Пффффф Joy Ама от къде изпадна тоя смешен подкаст.... леле.... Joy
Госпожата в студиото не млъква, превъртам, превъртам, само тя говори нещо си. Ергенът, тъкмо нещо дълбокомислено да каже и го прекъснат....., оффф, е баш в тоя подкаст ли намери, бре човече!!?? Joy
Но хванах реплика  - "е аз явно много пъти ще го обяснявам това" (нещо такова по памет) относно как е обмислял спрямо момичетата да поднесе финала ("съгласувано").
Та дали няма  да го видим и в Надкаста - "явно да обяснява".  Там ще го изгледам.

# 3 711
Той човекът продължава да си мисли, че целият хейт е заради финала и предаването, а не схваща, че е заради антипатимното му държание отвън...Grinning

# 3 712
  • София
В добронамерена среда Алек се държи различно и говори различно. Като цяло - нищо ново не каза в прав текст, но между редовете има намеци, които всеки ще си интерпретира както иска.

От тримата ергени Алек прави най-дълги изречения и се изразява най-добре.
Т.е., и Евгени правеше някакви дълги изречения понякога, но в тях обикновено нямаше връзка между началото и края. Докато на Алек му се разбира какво иска да каже.

# 3 713
Аз още не съм догледала останалия един час. Изобщо не звучи като нарцисист/социопат/психопат според мен, абсолютно нормален човек. Grinning Но си личи, че си има самочувствие.

# 3 714
Къде гледате, нещо не мога да го открия. Grinning

# 3 715
# 3 716
На мен пък ми става все по-симпатичен Алек. Се пак не чак толкова, че да гледам интервюта. Само задължителната програма си изгледах, стига ми.

# 3 717
Относно антипатичното поведение след финала - не могат да му простят хейтърите, че  по интервютата говори само от своята позиция и гледна точка (от чия друга?), не влезе в обяснителен режим, не си посипа главата с пясък, не се скри да се срамува в ъгъла, не го вълнуваше особено мнението им, та да им се извини и то лично Simple Smile

# 3 718
Е какъв е проблемът с поведението му по интервютата? Водещите се държат нападателно с него, знаейки, че не може да се защити напълно и не може да каже всичко, съответно той заема агресивна позиция. Колкото повече време минава, толкова повече ми изглежда, сякаш много се преекспонира този финал. Много важно като си тръгнал с видео.

# 3 719
То финалът беше единственото интересно от този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт