🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 383
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 690
Аз не казвам, че има вина. А че получава наготово. До колко се справя - очевидно бизнесът не се нуждае от него, щом може да си позволи да отсъства няколко месеца.

# 3 691
Няма лошо човек да е богат и да получава наготово.
Дай Боже всекиму

# 3 692
Естествено. Това не го прави голям професионалист и успешен бизнесмен, а само наследник.

# 3 693
Което не изключва възможността да стане /или вече да е/ професионалист и успешен бизнесмен.
Все пак реално нямаме информация кой в семейството до каква степен участва в бизнеса им. Бащата е възрастен. Може вече да се е пооттеглил.

# 3 694
Нека не забравяме, че това с фирмата на баща му е резултат от ровене. Grinning Алек не фигурира в тази фирма по никакъв начин, той самият се представя като предприемач, което си е еквивалентът на безработен за мъжете, както е инфлуенсърството при жените. Grinning

# 3 695
Това, че няма висше образование (ако има, моля споделете) в каквато и  да е област, е гаранция, че няма личностното надграждане и професионалната подготовка, които дава то. Както знаем за позицията изпълнителен директор се изискват един куп документи и е желателно кандидатът да има поне малко стаж в областта.
Да приемем, че в свободното си време се е въртял около баща си и е усвоил занаята. Тогава какво му пречи в движение да си изкара едно висше? Така и така всичко си знае. Има много примери за такива хора.

# 3 696
Което не изключва възможността да стане /или вече да е/ професионалист и успешен бизнесмен.
Все пак реално нямаме информация кой в семейството до каква степен участва в бизнеса им. Бащата е възрастен. Може вече да се е пооттеглил.
Мдаа, затова само споменаването му обърна синковеца в паническо бягство.

# 3 697
Малко съм объркана, може ли някой да ми разясни.

„Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и баща ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, но не ги усещам така, защото сме израснали заедно. Половината от тяха са по света сега“

Последно Ксения имала ли е други деца на старческата възраст от 35 или не?

# 3 698
Две довела Ксения и две бащата.

# 3 699
да, тя каза, че е имала 3 общо на 35 години (явно с Алек). Алек е единствен син на баща си, което значи, че тя е имала 1 момиче и 1 момче от предишен брак.

Малко съм объркана, може ли някой да ми разясни.

„Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и баща ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, но не ги усещам така, защото сме израснали заедно. Половината от тяха са по света сега“

Последно Ксения имала ли е други деца на старческата възраст от 35 или не?

# 3 700
Нека не забравяме, че това с фирмата на баща му е резултат от ровене. Grinning Алек не фигурира в тази фирма по никакъв начин, той самият се представя като предприемач, което си е еквивалентът на безработен за мъжете, както е инфлуенсърството при жените. Grinning

Мамин сладък Сашко, френската гимназия май се оказва върха в развитието на престолонаследника.
Намерихме ли някакво Вишу или друго образование след гимназията? Професионално развитие?
Не му е останало време от предприемачество и палатки, разбираемо е. Пък и мама разчита на някое слънчево , професионално ориентирано момиче да му помогне да намери себе си.

# 3 701
Да ходят заедно на палатки в Кресна. Сигурна тия шатри бяха първите му палатки в живота. Grinning

# 3 702
  • София
Търговски директор е длъжност. Някой, който изпълнява функциите на търговски директор, не може да си позволи да отсъства два-три месеца от работа. Затова няма да се учудя, ако е назначен проформа, да му вървят стаж и осигуровки.

# 3 703
Има длъжност и заместник директор.
Но, ОК, да кажем, че е назначен проформа. Тогава се чудя кой ще да е този балък, който ще му върши работата и няма да има позицията и да получава заплата за труда си, щом е толкова трудоемка длъжност?!

# 3 704
Тая БандаБанда на всяка манджа мерудия/тая дума вече се пишела с О, но да прощават/. Какво е искала да каже, дали самата тя знае, но   ми стана интересно.
В Звездните компромати ми изтриха коментар за нея, сега да пробвам и тук.

Общи условия

Активация на акаунт