🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 439
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 675
На мама Ксения същественият й проблем изобщо не беше толкова “багажът”, колкото това, че финалистите са на по 34+ и тепърва ще си търсят попрището в живота. Специално мама Ксения, както и синът й, изобщо нямат покер лице и нагласите им и мислите им даже могат да се четат много лесно. Въпрос към наблюдателните - на кой отговор на финалистките мама Ксения мигновено извърна глава (и при двете) и сякаш си помисли “ясна е работата”?

# 3 676
Да, идва логичният въпрос – ако някоя от момите имаше характеристиките на Алек, дали мама Ксения щеше да я хареса?
Според мен и себе си на 25 години да беше видяла насреща, пак нямаше да се хареса. Просто ми даде усещане за вечно недоволен човек.

# 3 677
Значи от една страна майката е много консервативна, а от друга - страшно напредничава?
Скрит текст:
Защото според мен и според това, което виждам около себе си в България, основната финансова тежест пада върху мъжа в семейството. Независимо от обстоятелствата - дори ако жената печели повече - основната финансова тежест за сметки, разходи по децата, екскурзии е върху мъжа, ако той иска да има някакво достойнство (и не, това не означава, че тя трябва да се свива и да се чувства потисната - а напротив, че може да харчи своите пари или да ги пести и въобще - да разполага с тях както си иска, освен ако не са в някаква криза).
И Алек беше пределно наясно - не помня на коя точно среща (май с Маги) той беше толкова превъзбуден и каза нещо като "Искам да й купя всичко!" - интересен подбор на думи, ако не знае, че това се очаква.

# 3 678
За мен най-гнусното изказване на мама Кси беше за възможността на жената да забременее. Това не е ли интимна тема вътре в двойката?! Ми, те може да решат изобщо да не раждат деца! Коя е тя, че да си дава мнението баш то този въпрос?! Всичко, което изрече тази жена, беше абсолютно неприемливо, а тя се изходи даже в национален ефир! Кой я подучи, кой я подлъга, не знам, но такава излагация не съм си и представяла, че ще видя.

# 3 679
Не се знае как са подготвили майката на Алек преди срещата с двете финалистки, нито какъв е бил тонът и какви са били въпросите преди изказванията й. ТВ шоу е. Хората, които работят в предаването, си разбират от работата. Някои редактори и душата на човек с памук вадят, и всичко могат за измъкнат (според думите на участниците от кастите).

А, като не ви харесват изказванията, няма проблем. Това е само мнението на една майка, относно кандидат-приятелки на сина й. Нито е единственото мнение по въпроса, нито Алек е последният мъж.

# 3 680
  • софия
За мен най-гнусното изказване на мама Кси беше за възможността на жената да забременее. Това не е ли интимна тема вътре в двойката?! Ми, те може да решат изобщо да не раждат деца! Коя е тя, че да си дава мнението баш то този въпрос?! Всичко, което изрече тази жена, беше абсолютно неприемливо, а тя се изходи даже в национален ефир! Кой я подучи, кой я подлъга, не знам, но такава излагация не съм си и представяла, че ще видя.
Hands V
И Младенови не са очаквали мисля си.
Според мен това е и причината за "рАзрива"  по оста Продукция-Младенови.

Наглеенето на Ерген 3 след формата е някаква защита, без съмнение, но много несполучлива му се получи.  Ама кой колкото си може....
Дет се вика, може и да е много интелигентен, ама добре се прикрива. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Мисълта ми е, че яко към продукцията наглее, а не толкова към момичетата.  "Ветерани от войната" според него би трябвало да е комплимент Grinning - всички заедно прецакани в приключението, нещо такова в главата му... Grinning

# 3 681
Според мен двойката мама Светла-Евгени води по точки пред мама Ксения-Алек. Евгени живее самостоятелно от 18-годишен, има музикална кариера и представи кандидат-снаха с характер. От друга страна Алек живеел в таванското на бащината си къща, работи при тате (който с една дума го поставя на мястото му) и при първите мълнии от мама се сниши и заряза възлюбените, без дори да се извини.

# 3 682
Живеел в таванското на бащината къща. 😂 това пък откъде си го измислихте? Какви възлюблени? Аз по-скучни срещи, по-ванилови диалози и по-големи клишета, глупости, по-отегчена и безизразна физиономия от Алековата по време срещите не съм виждала. Изобщо нищо общо с влюбен мъж. Така и не разбрах как ги е заблуждавал и манипулирал финалистките.

Че се представял като предприемач и обичал да пътува не се брои като сваляне на звезди и лъгане на жени. Плюс това, познавам хора с възможности, които обичат да пътуват и опознават България - и по планини, и по море в Лозенец, Синеморец, плажа Иракли, не в Гърция. Това, че нечия представа за пътуване е в чужбина и колкото повече страни, толкова повече пътуваме, не прави Алек лъжец или манипулатор.

# 3 683
Според мен двойката мама Светла-Евгени води по точки пред мама Ксения-Алек. Евгени живее самостоятелно от 18-годишен, има музикална кариера и представи кандидат-снаха с характер. От друга страна Алек живеел в таванското на бащината си къща, работи при тате (който с една дума го поставя на мястото му) и при първите мълнии от мама се сниши и заряза възлюбените, без дори да се извини.
Генчо не живееше ли в една къща, но на различни етажи с мама и тате? Защо ми се струва, че нещо такова се писа? Инче, за двойката майка-син съм съгласна. Личеше си, че и мама Светла са я пообработили и понаплашили относно Валерия, но нищо обидно не каза жената.

# 3 684
Различни етажи, може да е фамилна къща. Сега е модерно.

# 3 685
На мама Ксения същественият й проблем изобщо не беше толкова “багажът”, колкото това, че финалистите са на по 34+ и тепърва ще си търсят попрището в живота. Специално мама Ксения, както и синът й, изобщо нямат покер лице и нагласите им и мислите им даже могат да се четат много лесно. Въпрос към наблюдателните - на кой отговор на финалистките мама Ксения мигновено извърна глава (и при двете) и сякаш си помисли “ясна е работата”?
Добре де, ти като виждаш, че синът ти, на почти 30, няма поприще в живота - с какви очи го търсиш в партньорката му? Не един път съм го казвала, но аз пари мога да заложа, че Надежда, Магдалена и едно 90% от момите в предаването са изкарали повече пари през живота си, отколкото наш Сашко, без значение как са го направили.

# 3 686
Ааа, не знам в момента къде живее и си признавам, че е голям майтап, ако живее в къщата на мама Светла. Най-малкото заради титаничните сблъсъци между снаха и свекърва.
Все пак, Евгени е учил в Лондон и след това е обикалял света и е  градил кариера без някой да му държи ръката.
Както каза мама Ксения – Алек още се търси.

# 3 687
Добре де, ти като виждаш, че синът ти, на почти 30, няма поприще в живота - с какви очи го търсиш в партньорката му? Не един път съм го казвала, но аз пари мога да заложа, че Надежда, Магдалена и едно 90% от момите в предаването са изкарали повече пари през живота си, отколкото наш Сашко, без значение как са го направили.

Доколкото знаем, Алек има поприще. Работи като търговски директор на сектор в бизнеса на баща си. Често деца поемат по пътя на родителите си или близък до техния - сестрата на Алек е лекар (стоматолог), нормално е Алек да работи в и развива семейния бизнес, който ще наследи. Внимавай за каква сума се обзалагаш Simple Smile Може да изгубиш. Алек не беше ли резервирал цял ресторант за специален повод за среща с приятелката си?

Ясно й е на мама Ксения какво ознавача една жена на 34+ все още да не си стъпила на крака и тепърва да развива бизнес или да търси своята реализация. Първо, докато се утвърдят, децата може да се предположи, че ще са на втори план, и надали ще се случат в идните години. Или, ще станат едни домакини, които да създават уют и да отглеждат градина (Маги много обича) и Алек да издържа, те да се кипрят и да ходят на маникюр. Съжалявам, ако съм по-директна.

# 3 688
Не е едно и също да завършиш медицина и да имаш работа в дадена фирма, защото някой те е поставил там, като цветенце в саксия. Явно имаме различни разбирания по въпроса - може да си го повтаряме до безкрай, но никой не убеждава никого.

# 3 689
Относно цветенцето - това е положението - нямаме всички равен старт. Някои се раждат със сребърна лъжичка в устата, други трябва да започнат от нулата.
По-важното е какво ще направиш с това, което ти е дадено.
А той работи, влиза или вече е влязъл в час със семейния бизнес. Полага усилия да постигне нещо...

Вместо това можеше да обикаля нон-стоп по заведенията, да изпие и изяде парите на мама и тате, да ги пръска по най-оборотните софийски бръскалки...
Ама не се е чуло такова нещо.

В случая Алек няма вина, че е имал повече възможности от някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт