🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 842
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 780
Защо да е странно, аз съм си доста емпатично настроена/смятам го за минус, тъй като отива в графа прекалена чувствителност, което от психологична гледна точка, не е добре😉/, дори не ми е минало през ума да обсъждам брекети, просто не се вълнувам - решила е жената направила го е, какви са причините /нейна си работа/. Както мога да защитя Алек, така и Маги и Надежда и т.н. , ако преценя. Това не означава, че няма изобщо да изказвам мнение, къде емоционално, къде разумно, къде безпристрастно, къде не съвсем, за участниците в предаването, но това е...затова е тази тема. Дори май ще приключвам, че работа ме чака. Тръпка сте ми - обичам да чета различни гледни точки...до другия сезон, ако се наема да гледам. 😜

# 3 781
Ааа това с негативите го каза и в Преди обед. 😁

# 3 782
Тц, не разбирате саможертвата на момчето. Понеже няма да е достатъчно да говори лично с тях и да изтърпи реакциите им, той като истински шахматист е предвидил, че като се сбогува с видеообръщение, ще играе ролята на гръмоотвод и така ще се яви спасител на честта им.

# 3 783
Тц, не разбирате саможертвата на момчето. Понеже няма да е достатъчно да говори лично с тях и да изтърпи реакциите им, той като истински шахматист е предвидил, че като се сбогува с видеообръщение, ще играе ролята на гръмоотвод и така ще се яви спасител на честта им.

Кое не е така? Мага и Нана станаха страдалици, а Алеко - злодей.

# 3 784
Така е в резултат на безхарактерното му поведение, а не заради някаква измислена от него саможертва.

# 3 785
Да, такова булшитване (извинете за чуждицата), но ми е много на място, не бях чувала скоро.
Първо си мислел за себе си, надежди не бил дал на никой, което не е вярно. Сега мислил предварително как той да отнесе негативите, дамите да ги харесват всички.
Виктор, който имаше гадже, се справи по-добре и Евгени, който не ми беше интересен.
В действителност такива минават при тинейджърки евентуално.

# 3 786
Алек си е избрал да гостува на чичо Тони, за да му е по-спокойно. Били приятелчета. С течение на видеото разбрахме защо. Интерпретацията на домакина на мисълта на Сократ „Непременно се ожени - ако вземеш добра жена, ще си щастлив; ако вземеш лоша - ще станеш философ." беше потресаваща.
Милият Алек се опита да се направи на интересен с откритието си, че някои музиканти могат да се докажат и в други сфери на живота. Плахо даде за пример Брйън Мей – той бил физик!?! Алоу, Саше, китаристът нa Queen е доктор по астрофизика и работи по проекти на НАСА. Повечето музиканти и философи от средновековието са разбирали и от математика и физика. Чети, бе момко.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 17:07 от LadyCharming

# 3 787
Милият Алек се опита да се направи на интересен с откритието си, че някои музиканти могат да се докажат и в други сфери на живота. Плахо даде за пример Браян Мей – той бил физик!?! Алоу, Саше, китаристът нa Queen е доктор по астрофизика и работи по проекти на НАСА. Повечето музиканти и философи от средновековието са разбирали и от математика и физика. Чети, бе момко.
Брайън Мей има диплома по физика от Лондонския университет. През 2000 г. завършва своята докторска дисертация по астрофизика на тема Radial Velocities in the Zodiacal Dust Cloud, започната през 1971 г.
Астрофизиката е един от разделите на физиката.
Алек не е в грешка, като е казал, че въпросният е физик.

# 3 788
Само казвам, че това не е достъчно като познания по темата. Повъхностно е момчето.

# 3 789
Изслушах част от подкаста. Ами голям льольо, дървен философ и теоретик. Говори един час и нищо не каза. Маминка да си види отрочето, че е лигав глезанчо. Как се очаква да се грижи за една жена? И да беше избрал Нани или Маги и двете щяха да му бият шута на тоя дечко в реалния живот.

# 3 790
Тук останаха само да пишат роднините на момите или самите моми.

# 3 791
Не е вярно, лелите на ергена също пишат/пишем.

# 3 792
Важното е, че всички коментари са шеговити и на бъзик, нали...Grinning

# 3 793
Тук останаха само да пишат роднините на момите или самите моми.
Силви ти ли си?

# 3 794
Яко, челен сблъсък между лелите на Алеко и роднините на момите...

Ако може групенфюрерът на темата да не се вживява толкова много.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 16:14 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт