🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 839
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 795
Само казвам, че това не е достъчно като познания по темата. Повъхностно е момчето.
Не мислех да отговарям. ОК съм който както иска да си го приема Алек. Ама той може да си ги има познанията. Просто Брайън Мей не е тема на въпросния подкаст. Говорят си за други неща. Мимоходом се споменава това и онова за потвърждение на някаква теза например... Май си е нормално при разговор да не се дава абсолютно пълна информация за всяко нещо, което се споменава.
Както и да е.
Който както иска да го приема Александър.

Присетих се, обаче, и за нещо друго /което няма връзка с горното/.
Свързано е с финала. И с мои „размисли и страсти” за него.
И аз бях потресена от финалния епизод. Бях чела спойлерната тема. Знаех за този финал. Гледах и предварително изтеклото интервю на БТВ /с Наум/. Следователно знаех и че зарязването ще бъде чрез видео обръщение.
Бях подготвена. И все пак се потресох.
И най-втрещяващото в епизода за мен беше, че след приключване на видео обръщението продължаваха да снимат, и снимат, и снимат Магдалена и Надежда. И да навират, и навират, и навират камери в лицата им. За да запечатат всяко трепване на всяко мускулче по физиономиите им. И мисля, че, ако можеха, и дисекция на мозъците им щяха да направят в този момент.
На тези жени видимо им беше адски гадно. Няма значение били ли са истински влюбени, какви са били мотивите им да „влязат” и да драпат да стигнат до финала, дали това, което са си мислели, че изпитват не е било някакво леко /или не толкова леко/ объркване. Но там, в този момент на тях им беше гадно.
И все пак не вярвам Магдалена, която до здрач стоеше на ръба на скалата, да не е могла да осмисли до смрачаване какво и се случва. И не ми се вярва да е искала да стои на тази скала от сутринта или от обяд, когато е било началото на края, до 20, 21 или 22 ч, когато се е мръквало там и тогава. И да е продължавала да вярва в нещо си…
В Надкаст Магдалена разказваше, че целия екип ревали, докато наблюдавали какво им се случва на тях двете.
 Аз пък не мога да повярвам, че нещо ще ме разчувства толкова, че да ревна, но просто ще си стоя и ще снимам 5-10 часа как някой се гърчи като настъпан червей в калта…
И в този ред на мисли – питам се дали не им е било казвано къде как да застанат. И колко да стоят… Дали не са правили прекъсване на снимките, за да се подкрепят с кафе, с вода, с храна…
Не искам да омаловажа емоциите на всички в онзи момент. Просто за мен имаше нещо идиотски ненормално в това снимане, и снимане, и снимане,и навиране, и навиране, и навиране на камери в лицата им…
И, ако някой все още ме чете, предлагам да се опита да си представи нещо – да клъцне мислено епизода след видео обръщението, да добави само синхроните с двете и… The end.
Както беше в сезон 1 и в сезон 2. Отхвърлят едната. Дават я на синхрон как казва, че и е много гадно, защото била изпитала силни чувства. И всичко с нея там приключва.
И, който си го е представил, да се опита да се замисли дали степента, в която Ерген 3 му е противен, е абсолютно същата в "моя вариант" за финален епизод, както във варианта, който ни представиха.
Смятам, че финалния епизод беше единствения силен епизод в този сезон. Но той беше силен точно заради „изстискването на лимона” докрай от екипа.
Смятам и че силата на целия хейт към Ерген 3, включително от хора, които до финалния епизод го бяха харесвали, е отчасти и благодарение на „прекрасната работа” на екипа на предаването.

# 3 796
Абсолютно съм съгласна

# 3 797
И за мен е така - екипът си го върна на Алеко за нещо, и знам, че не са били цветя и рози нещата между тях. Отмъстителен е Тушев Grinning

# 3 798
И за мен беше изкуствен този финал. Просто ядосан човек, който в същото време позира на фона на залез, облегнат на скала в морето като професионален модел ми се разминава силно с емоцията "гняв", която уж изпитваше Нани. Мен като ме е яд, гледам да изчезна нанякъде, камо ли да ми заврат камера в лицето - най-много някой оператор да пострада.

# 3 799
Е, то оставаше да прикючат с видеообръщението. Естествено е да ги изцедят откъм емоции.

# 3 800
Магдалена каза в надкаста, че се е наложило два пъти да гледат обръщението на Алеко, тъй като по средата на видеото спрял тока и после почнали отначало. За два дубъла все са успели да изкарат желаните големи емоции от тях и да си ги монтират за финала. Има режисирани кадри, за да подсилят ефекта. Най-неочакваното за мен беше, като излезе Тушев и им се развика, че това е краят, и че го излъчиха и него.

# 3 801
  • София
Те затова през целия сезон вкарваха кадри с хора от екипа, че включването на Тушев на финала да не е толкова неочаквано .

# 3 802
Към края ми хареса подкастът. Сега доглеждам.

ПП. Баш в края не толкова. Малко прекалено консервативни ни идват тия приказки.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 19:15 от Alucard

# 3 803
Алекчо се опитва да се реабилитира след двете кофти интервюта в битиви, които даде. Ако си представим, че това му беше първото ефирно показване след финала, щеше да си спести много хейт и мемета.
Аз все още не мога да го преценя що за чешит е. Бих добавила към тоз негов образ безподобен, че всячески се опитва да изглежда по-зрял, по-мъдър и по-гоуям, отколкото е. И че все още мисли и говори през призмата на родителите си, през техните представи за живота, музикален вкус и т.н. Тепърва има да се еманципира и да става гоуямо момче, и да разбере кой е и какъв иска да бъде, и най-вече, да се заяви. И въпреки всичко, ми е най-симпатичен от тримата ергени, бузанчо мамин сладък, не за друго, а защото има най-много потенциал и интелект. И съм сигурна, че след 10на години като се сети какви ги е надробил, много ще го е срам...

# 3 804
Не можах да разбера защо се е наложило Алек да търси бившата си след предаването, че и майка му да й се извинява. Нали му е бивша, какви извинения й дължат?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 01:35 от Карла_Карла

# 3 805
След като мама К. е видяла какви са алтернативите в Родос, набързо е преразгледала каквито и възражения някога да е имала срещу бившата, и й се е обадила да й се извинява как не я е оценявала 😂

# 3 806
Впрочем и Алек така. Мълвата говори, че на втория ден на Родос осъзнал, че никоя там не е подходяща и просто е изтраел да свърши, защото е подписал договор. Човек не знае какво има, докато не го изгуби... 😀

# 3 807
Дано да не се разбере коя е бившата. Никой не иска да му се ровят в личния живот. Самият Туджаров в Надкаста с Флора каза, че на подмятанията да стане следващия ерген, винаги казва твърдо не. Не понасял някой да му се бърка в живота и още по-малко в любовния.

За това, че Алек не е запознат с историята на Брайън Мей се възмутих, защото баща му е физик и очаквам да има някакво отношение по въпроса. Някаква обща култура свързана с професията на баща му. Разбирам напълно, че не е длъжен да се интересува, но да не ми говори с тон на философ.
Аз лично, не очаквам някое от момичетата да знае кой е китаристът на Queen. Повечето от тях са закърмени с чалга.

# 3 808
Да сменя малко темата. Сутринта ми се стори, че видях ергенчо в метрото. Беше със слънчеви очила младежът, така че не съм сигурна.

# 3 809

Значи явно е вярно новата любов на Виктор е Поли Недкова.

Общи условия

Активация на акаунт