🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 835
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 810
Е, стига, бе... По-шокиращо нещо нямаше как да видя. 😬

За мен тия двамата нямат нищо общо като хора. Става интересно.

# 3 811
Валерия от сезон 2 е коментирала публикацията на Ирина Папазова по повод отнемането на короната на Елизабет Кравец:
Скрит текст:

# 3 812
Скрит текст:

Значи явно е вярно новата любов на Виктор е Поли Недкова.
Отиват си. Коя е Поли Недкова?

# 3 813

За това, че Алек не е запознат с историята на Брайън Мей се възмутих, защото баща му е физик и очаквам да има някакво отношение по въпроса. Някаква обща култура свързана с професията на баща му. Разбирам напълно, че не е длъжен да се интересува, но да не ми говори с тон на философ.
Аз лично, не очаквам някое от момичетата да знае кой е китаристът на Queen. Повечето от тях са закърмени с чалга.

И аз очаквам писмо от арменския поп, но ей на, не идва.

Иначе, не е много интелигентно да влагаш собствените си очаквания в персоната на друг човек. Та и да съдиш от тази ми ти висота.

# 3 814
  • Варна
Скрит текст:

Значи явно е вярно новата любов на Виктор е Поли Недкова.
Отиват си. Коя е Поли Недкова?
Актриса. На мен ми е позната от сериала Съни бийч.

# 3 815
Абе хора, този Виктор пуска прахосмукачка в костюм ли ???? Хахахахахахахахахахахахахааха

# 3 816
Абе хора, този Виктор пуска прахосмукачка в костюм ли ???? Хахахахахахахахахахахахахааха
Е, той и на походи ходи с костюм. 😃Подозирам, че и приляга вечер с него. Харесва се костюмиран човекът, убеди ни.

# 3 817
Поне да се беше облякъл като траверс в такъв случай, не като Виктор, с панталони 7/8, като за наводнение....Като си помисля, че този първия сезон ми беше симпатичен, макар, че е с доста ограничен речник...? Няма ли някой да му каже, че такива панталони и обувки, които носи " а ла италиана " не отиват на всеки ? !!!!

# 3 818
Момичета,  не пишете...
Нещо за следващия сезон?
Има ли шанс Щерева да не е в екипа, че малко ми писна стила й?

# 3 819
Момичета,  не пишете...
Чакаме Магдалена да свали брекетите, да има какво да си кажем... 😀

# 3 820
Аз и сега имам какво да кажа. Тя вече започна да се изявява активно в социалните мрежи и успя да ме вдъхнови с един от последните си постове: "Бъдете смели, момичета. Направете света по-пъстър с леопардовата си пола и го събудете със звука на високите си токчета." Grinning Яко ръси клишета.

# 3 821
  • Варна
Повръщащо човече.

# 3 822
  • София
Момичета,  не пишете...
Нещо за следващия сезон?
Има ли шанс Щерева да не е в екипа, че малко ми писна стила й?
Ако искат да задържат аудиторията, ще трябва да предложат нещо различно и по-близо до истината. Според мен на хората им омръзна подобен стил и биха искали разнообразие.

Бих предпочела за следващия "социален експеримент" по-различни персонажи и защо не щастлив край.. явно съм от мечтателките.

# 3 823
Добро утро в събота! Нещо позамря темата. Случайно ми попадна снимка на Джия и реших да надникна в профила и - ми тя не прилича на себе си, кльощава, само джиите са останали от нея. В предаването добре си изглеждаше. Какви са тези мании да изглеждат като скелети, не знам.

# 3 824
  • Варна
Добро утро в събота! Нещо позамря темата. Случайно ми попадна снимка на Джия и реших да надникна в профила и - ми тя не прилича на себе си, кльощава, само джиите са останали от нея. В предаването добре си изглеждаше. Какви са тези мании да изглеждат като скелети, не знам.
Като другарува с манекенки..

Общи условия

Активация на акаунт