Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 36 025
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Ядосах се ,не ни обичат тия сърби,да си отида на частно в Понеделник,дори един ехограф не ми направиха,а много добре видяха ,като пипнат матката къде е,и хематома се вижда ясно.Докторката и едно довиждане не каза,явно защото не съм от "техните",супер неанглижиране на здравето ми .Ами майната им ще си отида при моят си доктор и така ,ще си платя,сега ще почивам .
Благодаря ♥️

# 61
  • София
Мимс, дано се оправиш бързо и да си гушкаш скоро детето!

# 62
Мимс, дано всичко е наред с теб до прегледа.Много непрофесионално са се отнесли,направо немога да повярвам.Стискам ти палци Heart

# 63
Благодаря за пожеланията, момичета! И честити да са новите бебчета! 💗

Мимс, стискам палци бързо да се оправят нещата! Стига толкова премеждия!

Ох и на мен ми е голяма драма това с кърменето! Утре би трябвало да ни изпишат, а аз нямам представа какво ще правя с храненето и ми е супер притеснено.
Вчера Марина почти цял ден спа, вечерта засука, но явно не й беше достатъчно, защото равна за още и трябваше да си поискам АМ. Днес пък я слагам през няколко часа, но като я мерихме преди и след хранене нямаше никаква разликав теглото, а консултантката в болницата ми показа, че все пак имам някаква коластра. Та не знам какво да мисля вече. Сега се обвинявам, че не мога да я нахраня и ми е едно гузно... А същевременно гърдите ми започнаха да стават твърди и болезнени.

# 64
Мимс, късмет, всичко да се нареди и да се свърши вече с твоите тегоби!

Ново включване от мен, Drama Queen на темата... 😁
Максито ми се изака най-накрая. Бях ги извикала вече за клизма, добре че лекарката предложи да го изчакаме още един цикъл на сън-хранене. Буквално 3 минути след като тя излезе от стаята, той експлодира.
Слезе ми и кърмата, гърдите започват да болят. Слагам го да суче преди всяко хранене, струва ми се, че успява все по-добре да засуквс, но има още какво да се желае. Изцедих малко с помпата, защото щях да се пръсна. Стискам си палци при следващите хранения за денонощието да увеличим кърменето значително.
Като цяло момченцето ми сбори всичко, за което днес ревах и страдах и се чувствах като най-shit майката на света. Толкова ми е добричък, сякаш разбира как се измъчвам и ми съдейства за да съм спокойна.
От неонатология казаха, че са напълно окей да ни изпишат в Понеделник, даже завеждащата отделението каза, че тя е окей да ни изпише още утре, защото с Макс всичко е наред, но няма да го направи, защото аз имам нужда от още време. Ами да, днес сигурно няма лекар в цялата болница, който не ме видя да лея крокодилски сълзи за какво ли не. Имам нужда от време. И от някакви успокоителни, очевадно...
Това е за сега от мен. По-късно като се появи някоя нова нечувана драма, ще споделя 😎

# 65
Iffsy аз съм в подобна ситуация. Като я слагаш на гърда през няколко часа даваш ли и АМ после?

Аз при едно от меренията ми след като седя на гърда 20 или 30 минути, после беше с 10 грама по-малко ох преди това, което е абсурдно както се сещате.
Опитах да съм само на гърда - седя общо 40 минути на двете, после горе долу заспа за не повече от 30 минути. После рев - очевидно е гладен, пак същата история още 40 минути. Сложих го на легне и седнах на помпата. Той се сцепи на мрънка. С помпата изцедих по-малко от 10 мл. Дадох ги и той направо щеше да глътне шишето. Толкова беше гладен. Направо ми се разби сърцето, че го държа гладен ревнах и дадох и АМ. И сега седя и рева у нас и се чувствам просто отвратително.

Благодаря за пожеланията, момичета! И честити да са новите бебчета! 💗

Мимс, стискам палци бързо да се оправят нещата! Стига толкова премеждия!

Ох и на мен ми е голяма драма това с кърменето! Утре би трябвало да ни изпишат, а аз нямам представа какво ще правя с храненето и ми е супер притеснено.
Вчера Марина почти цял ден спа, вечерта засука, но явно не й беше достатъчно, защото равна за още и трябваше да си поискам АМ. Днес пък я слагам през няколко часа, но като я мерихме преди и след хранене нямаше никаква разликав теглото, а консултантката в болницата ми показа, че все пак имам някаква коластра. Та не знам какво да мисля вече. Сега се обвинявам, че не мога да я нахраня и ми е едно гузно... А същевременно гърдите ми започнаха да стават твърди и болезнени.

# 66
На мен пък започна да ми пада тапата Grinning
Имам червени следи по тоалетната хартия.Вчера още ми направи впечатление,но реших,че ми се привижда,много малко беше.Сега е повечко,едвали се бъркам.

# 67
Ее, Дени, наближава твоят час 😁

# 68
Аххх колко ти завиждам ❤️🍀

Утре ще ходя на тонове да видим дали няма да излезе нещо амаааа се съмнявам. Аз имах многоо обилно като бяло течение вчера еднократно и изведнъж, ама май си беше нещо от бременността, а не тапата.

И при мен почнаха въпросите "няма ли да раждаш вече".
В момента умирам за една студена бира амааа си пия водичката и така 😅

# 69
Еее айде Дени! Вече си ти!

Лин, пийни си една бира, под му покажеш на бебчо, че навън е по-интересно!

Мимс, няма да се даваш, дано скоро да се оправи това положение. Ще се справиш! 

На мен пък започна да ми пада тапата Grinning
Имам червени следи по тоалетната хартия.Вчера още ми направи впечатление,но реших,че ми се привижда,много малко беше.Сега е повечко,едвали се бъркам.

# 70
И при мен почнаха въпросите "няма ли да раждаш вече".
В момента умирам за една студена бира амааа си пия водичката и така 😅

В деня на термина ми ходих на обяд, пих една вайс бира и после обиколих парка, през нощта родих 😂 Недей с лошо към бирата!

# 71
А дано,дано Grinning
По принцип и аз имам по-обилно течение от началото на бременността и не му обръщам внимание.Иначе не виждам нищо "слузесто" както се описва в нета.Или просто съм го изпуснала някъде Grinning Зацапване е по скоро,не ярко,бледо,но има нещо.Така че JustLinn,гледай и ти за такова нещо.
А бирата иначе и аз я обичам,пиивах си редовно преди.Сега не,пия и немога да преглътна.След раждането може пак да я заобичам

# 72
Момичета,все за бебета говорим ,знам че това е темата ама аз да ви отметна малко.Препоръчайте ми нещо за черни точки ,до сега не съм имала такъв проблем ,преди малко се гледах в огледалото и ужассс .

# 73
Mims, дано всичко е наред при теб!

Pauly, с първото ми дете бях изпаднала в някаква депресия, че съм най - лошата майка на света. Щом мъжа ми беше поел тоалета на бебето, аз само седях около него и не знаех как да го подхвана. След една седмица вкъщи, вече бях друг човек.
Споделяй си с нас, ако можем ще даваме съвети.

# 74
Deni Tsvetanova аз качих 16 кг докато бях бременна, като излязох от болницата бях -12 кг и наскоро съм свалила още 1 кг. Т.е. общо взето 3 кг ми остават да сваля. Купих си и колан за стягане и корема ми доста се е прибрал (за което се радвам).
Днес ще ни е първото излизане с количка, та да видим как ще бъде.
Малко се притеснявам, че при нас е едни баири, то тротоари почти няма или има коли спрели на тях... И парк нямаме на близо. Та ще бъде интересно приключение.

Леле 12 кг в болницата? Естествено ли беше раждането, това е повече от страхотно! А какъв е колана? Simple Smile

Аз пак с моите тъпи въпроси, но нали жълтеницата при бебетата не е заразна за нас?

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 22:08 от victoria123456

Общи условия

Активация на акаунт