Майски бебета 2024г. - Тема 16

• 38 782
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
и аз се включвам към чакащите Nerd
днес ми е терминът, но бебчо си му е добре и нещо няма намерение въобще да излиза.. а на размери е с 2+ седмици напред, не знам дали това не затруднява/забавя още повече нещата. Утре съм на тонове и вторник ще решим как да действаме, но то няма много какво да му мислим.. ще предизвикваме раждането и така. Стискайте палци всичко да е наред Innocent

# 121
Още малко момичета! Стискам палчета на всяка от нас 🍀
Мишето ли ми се губи или съм я пропуснала някъде ❤️🍀

# 122
Чакаме да се похвалите 😇

# 123
Здравейте момичета имам питанка ,може ли да се дава за коликите два препарата смисъл да ги редувам .Примерно саб симплекс и лефакс ?

# 124
Тук съм момичета. Още отговарям на любимия въпрос 😜 Моят термин е във вторник. Тогава съм и при АГ, да видим какво ще стане.

# 125
  • Пловдив
Здравейте момичета имам питанка ,може ли да се дава за коликите два препарата смисъл да ги редувам .Примерно саб симплекс и лефакс ?

В случая посочените и двата препарата са със симетикон, така че няма смисъл. Особено със симетиконовите трябва с повишено внимание, защото може да доведат до запичане.
Може да се комбинират симетиконови капки с капки, съдържащи ензим лактаза (тип Био амика, Абоколикен)

# 126
Привет от нас с Борис! 3ти ден след раждане кръста ме боли, а малкия сладур не спира да ме опишква при смяна на памперс. Имам коластра 1 чаена лъжичка и от само от дясна гърда с помпата. Той не иска да суче, не знам захапва само крайчето ли.. заспива веднага. Като изляза ще взема силиконови зърна.
Кажете вие на какви млека сте (после ще питам в болницата - хич не съм доволна на обслужването), че да пратя ММ да зареди в къщи.

Не родилите момичета, чакаме ви в клуба “боли ме кръста”! Да знаете хубави дати идват! Ще си гушнете бебетата скоро! Heart

# 127
Коментара на Em22 ми напомня да попитам тези, които вече са имали момченца. Какво правите, за да не хвърчи пишо докато сменяте и какво подлагате отдолу? Всеки път нова подложка ли? А докато го носите към банята да му миете дупето, подлагате ли нещо и какво? С девойките не съм имала такива пърформънси Grinning

# 128
Някой спомена наакан инцидент също - преди няколко вечери не разбрах, че госпожицата не е свършила с акането, та посред нощ сменяхме аз моята пижама, мъжът ми чаршафи и чак нашия протектор за матрака 😂 Та и момиченцата са опасни.

# 129
LucyFord аз върху повивалника слагах пелена с която подсушавах и после слагах за пране, моя не ме е опишквал много случваше се но не винаги или ако тръгне да пишка веднага захлупвах с каквото хвана памперс дреха пелена.. 😁

# 130
Аз просто се примирих, че ще бъда системно опикавана и така. До момента нямаме ден, без да съм напикана, като днес вече надмина себе си и напика освен мен и подложката, а и половината легло, нямам никаква идея как успя.
Тук в болницата сме на Аптамил, но за вкъщи взехме ХИПП защото Макси ака веднъж на 30 часа, а другите бебета по няколко пъти на ден, което ме кара да мисля, че Аптамила не е неговото мляко. Така или иначе се надявам скоро да не ни се налага да ползваме толкова АМ, защото детенцето започна само да си търси гърдата. Отказва дясната, но и тя е все още много твърда и трудна за сучене, така че очаквано се храни само от лявата. Утре като се прибера продължавам с компресите на спокойствие в домашна обстановка и вярвам, че бързо ще включим двете гърди в храненето.
Емоционално е прекрасно, когато суче. А още по-прекрасно е, че днес сам си поиска гърдата и за пръв път се събуди сам с намерението да суче. Отказа АМ (е, после дохранихме, естествено) и си се бори с гърдата докато не тръгна млякото. Много съм горда с него, а честно казано и със себе си, защото целият ми престой в болницата беше голямо предизвикателство за мен. Нямам търпение да се приберем, искам да сме си тримата вкъщи и да започне нашия си живот 😊

# 131
LucyFord - и аз като G•H• слагам пелена върху повивалника и с нея покривам ако тръгне да пишка. По пътя към банята също започнах да го увивам с пелена след като веднъж оставихме пътечка напикано в коридора и ми намокри дрехите. 😅

mokka, ох, представям си ви милите полузаспали, какъв екшън е било. Набързо сте се разсънили. 😂😂 При нас чак такива инциденти все още не е имало, но вчера така мъжката пръцна малкия, тъкмо му бях свалила памперса и ме опръска с малко кафевичко. 😆 Уж бях гнуслива и така се притеснявах за тия наакани памперси, ами никакъв проблем, наистина като си е на твоето дете е съвсем друго, не го вярвах. 😀 Благодарна съм на Ковид, че ми повреди обонянието и сега по-миризливите акита не ги усещам толкова докато мъжа ми си запушва носа до мен и тича да отваря прозорците. 😂

# 132
Това ми е еено от притесненията. Как ще сменям памперс? Имала съм до сега възможност на други бебета, но не и желание 😃 Сигурно звуча като глезла и това ми е най-малкия проблем, но съм от юнската тема и имам още време да мисля за глупости 😃

# 133
Мерси, момичета. Май ще се снабдя с още тензухени парчета така като ви слушам.

А миризмата на акото на бебе, което още е само на мляко си е супер. После като започнат с храната, започва ароматерапията Grinning Но все пак като си е твое наистина е по-поносимо.

# 134
Моето пате до момента е акало 4 пъти, не съм усетила как мирише до сега 😀
Трета нощ подред будуваме от 03:00 до 06:00 сутринта, с истеричен плач. Не иска нито на гърда, нито АМ, нито бибка, нито нищо. Само се разхождам из стаята с него на ръце, а той плаче, чак се залисва ... Казват ми акушерките, че било нормално, но той толкова силно плаче, че се притеснявам да не му стане нещо, само на 5 дни е все пак ☹️ някой има ли идея каква може да е причината?

Общи условия

Активация на акаунт