Звездни компромати - 9 част!!!

• 31 224
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
В един руски форум обсъждаха Виктория Бекъм, как на всички снимки е намръщена, рядкост е да се види усмихната. Някой спомена, че едно от децата й често боледувало - имате ли идея от какво?  Thinking
Да, (мисля,че Бруклин беше) страда от епилепсия.

# 121
  • Den Haag
Бритни
Ashley Olsen

# 122
# 123
Да купим на Бритни един ацетон  Rolling Eyes

# 124
То  сега това е на мода, Блондиньо. Много е фешън - на петна.  Joy

# 125
  • средноголям град в България
ох ей тия с грим и без най ги обичам  Party

То все едно са участвали в "Пълна промяна"

# 126
То  сега това е на мода, Блондиньо. Много е фешън - на петна.  Joy
то поне да си пасваше на блузата й hahaha

# 127
Ако това наистина е Мадона тук е на не повече от 20...
Не е на 20.Далеч по-възрастна е.Ето я младата Мадона

# 128
# 129
# 130
  • София
едва ли е актуално, но все пак, за тези, които са пропуснали Анджелина за любовта си към Брад Пит

# 131
Ау, какъв ужас, колко тъпо е от моя страна да не претендирам да съм форумската клюкарка... Направо ме е срам от мене си... Тц Тц...

Даже не си заслужаваш да си хабя думите за теб, честно... Ходи си рови из сайтовете и си снимай гнусните чалгарки.
Мърморанке,не искам да те засягам,ама ти верно много недоволстваш.Само търсиш повод за недоволство и започваша да си защитаваш името.Карчева се опитва да ни покаже това онова от света на шоубизнеса,за което съм й много благодарна.Дали ми харесват или не,снимките тук са за развлечение и на който не му е кеф,да не ги гледа!Не знам на колко си години,но понякога се държиш като дърта свекърва.Хайде по-споко! Peace

# 132
  • UK
И откога не бива да изразяваме отрицателното си мнение, понеже някой може да се засегне? И защо само на мен се прави забележка, много хора също казаха, че снимките "с и без грим" са нагласена работа и не са истински?

# 133
  • Den Haag
Да купим на Бритни един ацетон  Rolling Eyes
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 134
И откога не бива да изразяваме отрицателното си мнение, понеже някой може да се засегне? И защо само на мен се прави забележка, много хора също казаха, че снимките "с и без грим" са нагласена работа и не са истински?
Права е мърмораната..Не виждам защо я нападате..Все пак тук освен, че постваме снимки и ги коментираме и това далеч не означава, че недоволстваме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт