Фотошоп-17 тема

• 20 706
  • 429
  •   1
Отговори
# 135
малееееееее
даже аз не мога да си разчета Joy hahaha hahaha Joy hahaha

# 136

Ето нещо... шантавелесто малко Crazy. Мимс, пак поредичка..  Wink
Нещо много ми е накълцано ли к'во ли???
Абе куца, ама и аз вече не знам кое му куца  ooooh!

# 137
  • София
Абе куца, ама и аз вече не знам кое му куца  ooooh!

Контраста! Той ти куца  Wink Фона и дрешките на детето са прекалено еднакви и така детенцето не се откроява... Само дето не ми идва на акъл как точно си го представям  newsm78 Задължително трябва да сложиш девойката на по-светъл и не толкова шарен фон... примерно на жълтия, а пък подгънатия лист да го завъртиш някак си, така че хем да го има, хем да не е като основен фон  newsm78 ... Де да знам и аз...  Thinking
Иначе за пореден път добра идея  Hug

Ето и от мен нещо, продиктувано от страхотното време навън:

Чудя се кога ли и аз ще стигна до "съвременните" снимки на Мартина  Confused Имам още близо година да правя от по-старите, а колко "съвременен" материал съм натрупала, не е истина  Mr. Green

# 138
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мимс, ей това последното много ми легнана сърцето!!! Heart Eyes

# 139
Здравейте!Аз пак се включвам с поредния си сигурно тъп въпрос,обаче снощи попаднах на темата,в която сте обсъждали как се правят календари,и ми стана интересно.Понеже съм с корел9,не мога да отворя шаблоните от руския сайт.Една мама е публикувала шаблони в png.формат,но незнам как точно се работи с тях.Как се променя месеците и изобщо може ли?В смисъл сами шрифт и т.н.
Извинявам се за питането,но не разбирам. Cry

# 140
Мен направо ме е срам да покажа една моя рамка но е от 1 рожден ден на моя Вики.ето я

# 141
  • София
малееееееее
даже аз не мога да си разчета Joy hahaha hahaha Joy hahaha

Аз всичко разбрах, дали защото беше комплимент Laughing

Лати, нищо не се вижда за сега.

# 142
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Мен направо ме е срам да покажа една моя рамка но е от 1 рожден ден на моя Вики.ето я

Нне се вижда!!

# 143
  • София
Ето още 2 от миналата пролет:

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 16:25 от mimmss

# 144
Престрашавам се и пускам това мое първо творение.Не е нещо особенно,но пък за начало толкова.И аз да кажа-приемам критики!
[img=http://img242.imageshack.us/img242/5918/vcbnx7.th.jpg]

# 145
фиор, много е нежно, а снимките пробвала ли си да ги оправиш с Image- Levels....?

# 146
фиор, много е нежно, а снимките пробвала ли си да ги оправиш с Image- Levels....?
Не, това ми е пробно.Ще опитам с Image- Levels,но все още съм в началото и съм малко неориентирана Embarassed
Благодаря ти за коментара Янич
  bouquet

# 147
  • Карлово
Ох, да ви се оплача. В творческа дупка съм. Аз не че съм от най-творящите, но сега нищо. Вчера и днес започвам и накрая ги трия. Дори за конкурса не мога да се вдъхновя.
Радвам се, че поне вие ме разведрявате с красотите!

# 148
# 149
  • София
Привт момичета   smile3525   От скоро открих невероятните възможности на Фотошопа и вече съм фенка. Вече няколко вечери стоя до 2-3ч. за да си правя разни експерименти. Все още се уча[smilie=smile3529.gif]

Имам обаче един въпрос : Има разни четки например , които мога да си изтегля допълнително...ама незнам как да ги инсталирам.

Аз съм с версия : CS2
         Моля ви обяснете как да го направя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт