Фотошоп-17 тема

• 20 679
  • 429
  •   1
Отговори
# 240
Ето от мен една рамка .

Дойде ми настроението да си парвя мои елементи и в  свободното време рисувам и режа във ФШ .  Simple Smile На тази рамка част от цветята са си мои, но са  смалени и не си личи много.  Simple Smile

# 241
  • София
mimmss, ами то по - принцип ти си май най-активната при рамките, аз например или нямам муза или съм по работа насам-натам, по разходки и т.н. общо взето не ми остава много време. Само гледам и чета кото че ли напоследък.  Grinning
И аз така.
Пък и да не забравяме конкурса Grinning
Също така на мен една работа (колаж, рамка - няма занчение) ми отнема обикновено дни, рядко няколко часа...мнооого бавно творя Rolling Eyes

# 242
на мен ми трябват няколко дни да обмислям идеята, и после като почна , за минути се променя почти всичко и накрая съм доволна от резултата, ама язък за няколкодневното мислене

# 243
Айде и аз да пусна нещичко, че съвсем ги позабравих вече тия рамки напоследък, хич нямам муза. Ето една стара снимчица на Дани, не е кой знае какво, ама нещо нямам никакви идеи.  Close

# 244
  • Русе
И аз в последно време съм все по-разходки пък и почти съм се отказала от правенето на рамки нещо не ми се отдава ще си правя колажчета и ще изучавам ретуша , но въпреки това редовно следя темата и не съм загубила интерес.
SheDevil що си ни откраднала завивките Grinning

# 245
  • Карлово
Аз съм по разходки. И като се прибера, докато издомакинствам, не остава време за Шоп. А нали и организатор на конкурса се явявам Mr. Green Но редовно ви чета, гледам и се възхищавам.

# 246
  • София
Привет  Hug
Аз тайно ви чета и ви се възхищавам много  Blush
Днес направих първият си опит за рамка на снимка.Използвах готова такава, но замазах част и сложих някои други неща...абе радвам се, че от 2 седмици се занимавам с ФШ и все пак успях да сътворя нещо.
ЗНам, че не може да се сравнява с вашите красоти, но исках да споделя  Blush  Hug

# 247
  • София
Горска Фея,SheDevil,ауууууу че красота!
Дамаянти,и твоята е хубава.

# 248
Моми4ета слу4айно на някои да му се намира бекграунд с телефон4ета и подобни картинки?

# 249
Мимс, и аз да ти отговоря за неактивността... то не че някога съм била мн активна с моите 20ина рамки де:)
Аз чета за изпити, превеждам и въобще лудницата е пълна, вече едвам си държа очите отворени, но това е друга тема....Иначе съм обещала на момичетата от отчетната да оформя награда за "местните" номинации, които си бяхме спретнали. Тук може да видите първите ми няколко награди - http://yanich.multiply.com/photos/album/8
Но редовно ви чета, гледам и се възхищавам.
И аз:)   bouquet
Така че творете, а аз ще ви се радвам:)
Дамаянти, много добре като за начало.
SheDevil и Горска Фея- както винаги чудесни!
kariluis , аз нямам за съжаление.

# 250
  • София
mimmss,аз за това наслагване с обикновена четка се сетих,ама късно и не ми се правеше фона наново,а моите четки обикновено си стоят винаги на 100 %.А ако наистина нямаш нищо против може да ми пратиш кръгове за Custom shapes,мейл-а в профила ми е активен. Blush

Дава ми, че ти е скрит  newsm78

# 251
Оправих го.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 00:32 от Ilenia

# 252
Ето го моя наследник - телефонист (само дето още не е установил 4е по добре се 4ува от правилната страна:) ):

# 253
Eй,и аз съм тук.Обаче само си чета и коментирам.Рамка не съм правила, може би от 1м,но от днес ми се върти някоя и друга идея.Пък ще видим.

# 254
луси  Joy
Дамаянти, добре се справяш  Hug kariluis абе много сладък тоз` телефонист  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт