Фотошоп-17 тема

• 20 701
  • 429
  •   1
Отговори
# 150
запис Peace

Да видя аз какво правите тука Wink

# 151
  • София
Привт момичета   smile3525   От скоро открих невероятните възможности на Фотошопа и вече съм фенка. Вече няколко вечери стоя до 2-3ч. за да си правя разни експерименти. Все още се уча[smilie=smile3529.gif]

Имам обаче един въпрос : Има разни четки например , които мога да си изтегля допълнително...ама незнам как да ги инсталирам.

Аз съм с версия : CS2
         Моля ви обяснете как да го направя  newsm78

Моят е 7-мичка, но предполагам, че няма разлика. Първо сейвам четкито, които съм си харесала на компа, после отварям Фотошопа, натискам си Бръш тул, горе, на тул бара, до показаната избрана за момента четка има стрелкичка надолу, кликвам в/у нея, а после в/у стрелкичката, сочеща надясто, заградена в кръгчето. От менюто избирам лоуд бръшес.

# 152
Привет и от мен!
Да се запиша в новата тема, че току виж е свършила... Simple Smile
Имам бая снимков материал, но нямам време да седна да направя нещо.
Мимс новата рамка ми допада много, идеална за семейния албум!
Биляна честита юбилейна рамка, още 200 да направиш.Аз специално съм "пристрастена" към работите ти и малката чаровница, както Малена към биберона!  Grinning
sage Чудесна е!
MadGirl изтегляш ги от сайтовете на първата страничка, после ги слагаш в тази директория
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes, а после както Лекси е обяснила.
buba_katinka третата ми допада най - много.
Lati И на мен не ми я отваря, пробвай да я качиш пак.
Лека на всички!

# 153
  • Варна, а по празниците в Ямбол
и аз имам въпрос как се завъртаха четките
под иконките за менимизиране и затваряне на ФШ има табилчка Brushes.От там избираш brush tip shape вижда се координатна система в окръжнаст.Хващаш стрелката с левия бутон на мишката и въртиш.
mimms накъдрянето се прави с четки!Ето ти един урок от рускинете.http://forum.materinstvo.ru/index.php?showtopic=65576&st=860 … amp;#entry3047818Там са и четките.А аз да питам къде се намират тия плъгини?От месеци ги търся,но без резултат ThinkingА без тях не става.Свалям,разархивирам ама не мога да ги отворя!

Намерих това обяснение в предишната тема, тогава го пробвах и стана, но сега ми я няма тази опция , а има безброй четки заредени... как да я изкарам.. помогнете моля ви.. че се нервя

# 154
  • София
Много благодаря за отговорите!  bouquet

Да ви попитам незнам коя е последната версия на Фотошоп #Crazy. Тази си я бех изтеглила съвсем случайно. Дали да не си сваля друга, май има по нови а  newsm78

# 155
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте,
До сега само  четях, питах и т.н.
Тази вечер качих част от моите картички в албумчето от подписа ми.
Много Ви моля да хвърлите по едно око и да кажете две- три приказки за моите творения.
И все пак да предупредя, че рисувам по-лошо и от едно двегодишно дете.
Много благодаря предварително!

# 156
  • Magrathea
Нови рамки нямам, но всички сте пуснали страхотни неща. Добре дошли на новозапалените по Фотошоп Hug
Нарцис, много ми харесват Peace

2. Какво стана с онези красиви фибички, за които те молиха всички майки на малки дами.  Обясни ли някъде как се правят?

За да подтвърдя думите на Биляна( Hug)- ето първите ми опити за фибички. Направих ги за 10-тина минути  и трите, но откъм цветови комбинации бях доста ограничена Confused Пък и са ми за проба.
За сметка на това вчера успях да изплета цвете на една кука и съм безкрайно щастлива. С плетените ще се пробвам да направя нещо събота и неделя.
В тази връзка- ако някой е виждам съвсем прости, цветни и без окраси фибички в София- да даде малко инфо, че аз успях да намеря само някакви тъмно сини.

# 157
Нарцис, на мен ми харесват:) Ще се зарадват много дами на 8ми март:)

# 158
  • Разпиляна във въображението
Трилиън много сладки са станали фибичките. Следващите ще ги направиш по-цветни. Какъв материал използва за направата им?

# 159
  • София
Нарцис добре дошла!   bouquet
От доста време те наблюдавам, че четеш темата и се чудех кога ли ще се включиш  Wink
Рамките са ти много идейни  Hug Това със сканираното пожелание, написано собственоръчно от детето много ми допадна  Peace Определено ще зарадвате много дами този година!  Peace А девойките ти са много сладки, да са ти живи и здрави!

Трилиън фибичките са се получили много добре...  От какво ги ряза? А за такива обикновенни шноли и аз скоро обикалях и никъде не намерих  Confused Само фиби, но Мартина фибите ги сваля, а шнолите тик-так не може  Wink Но се оказа, че и "необикновенни" няма - демек с украшения... Само 1-2 модела "а ла Илиянци" с разни кукли-китайчета отгоре  Mr. Green грозна работа... Успех в търсенето и да показваш после  Wink

Аз от много приказки да не забравя да си пусна отчета от тази вечер: поредната снимка на сестра ми с племенника и една с пра-пра баба ми, която още си е жива и е на 96 години... На Мартина е пра-пра... Wink и страшно много я обича  Grinning

# 160
  • Magrathea
Цветята ги купих от "Слънчоглед"("Иван Вазов" 13). За първи път влизах в магазина и бях неориентирана Crazy, закъснявах с 10-тина минути за среща за обяд и имах точно 2 минути да взема няколко цветчета и да излезна.

# 161
mimmss, много ми хареса снимката с пра-пра баба ти, много сполучлива е станала. Аз не мога да се похваля с нищо, последните вечери си ги провалих, заспивам докато приспивам децата  #Cussing out и нищо не мога да направя, умирам си от яд.

Malenna знам, че не е по темата, но да разкажа за нашето много лесно разделяне с бибата, първо я пробих, след 2 дена отрязах 1мм и след още два пак, и така докато остана наполовина. И накрая като му я давах, когато ревеше просто си играеше с нея. После постоя в леглото още една седмица, без въобще да и обръща внимание и замина в коша. Ама беше на годинка, не знам дали би минал номера при твоята госпожица.

Peace Peace Peace
И аз извън темата, но и ние така отказахме бибата. От две седмици сме без нея, аз направо я отрязох без да му мисля, кучето я отгризнало и това е. Не го преживя много тежко, притеснявах се как ще е в детската градина, защото там всички са с биберони, но му тикнах една плюшена пчела да я държи докато спи, защото ние имахме една биба в устата, и втора в ръката и взе, че се получи, дори днес ми казаха, че вече заспивал без пчелата. Така, че просто трябва по-голяма упоритост от твоя страна и ще стане работата. 

# 162
Ето една тройк скул от мен. Струва ми се някак презна, нещо и липсва ама какво newsm78
Вие какво мислите моми4ета?

# 163
Мацки и аз с въпросче от сорта "пипнах някъде,ама не знам къде?" LaughingНе знам какво съм натиснала в процеса на работа(мисля,че  с Ctrl+J се получи,което е много странно...),но поглеждайки към екрана виждам,че табличката за слоевете се е отделила от табличката канали и пътеки.Кофти,защото хем искам да са ми отворени,хем като са 2 ми пречат. Скоро бяха задавани подобни въпроси,но точно този...Някой може ли да помогне?

Аз също живо се интересувам от обикновените семпли фибички като Трилиън.

mimms и ти като Malenna юбилей ще правиш.Много си продуктивна и всичко е прекрасно!

# 164
Ето една тройк скул от мен. Струва ми се някак презна, нещо и липсва ама какво newsm78
Вие какво мислите моми4ета?

На мен фона зад снимките ми бледнее.Не ми изпъкват снимките.Може би от там "празнее".

Общи условия

Активация на акаунт