КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 181
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • Mostly in my mind
Здравейте, в Каефлад продават ли яйца от Пъдпъдък?
Да.

# 526
  • София
В събота от Кауфланд купих късоплодни краставици. На външен вид добри, не бяха меки. Вътре ужасни! Sad  Вътрешността жълта, с ужасен вкус.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 13:08 от Amiamo

# 527
В сезон не купувам почти никакви зеленчуци от веригите, освен ако не са много на сметка или нямам друг вариант.
Сутринта взех от пазара едни закривени, тънички краставички от производител за 2 лв/кг. Любими са ми, защото такива не по калъп бързо ги късат и нямат време да станат някакви дърти, семести и разшльокани краставици. Допълних с леко презрели биволски сърца също за 2 лв/кг. и отсега си знам, че днес ще вечеряме салата.

# 528
  • Mostly in my mind
И аз снощи взех от пазара заеленчуци. Под 2,50 краставици с акъла си няма. Основно са около 4-5 лв. Тази година заради жегата нямало краставици и съответното цената им е значително по-висока.

# 529
  • София
Като нямам такъв пазар на близо съм принудена да пазарувам от големите вериги.
Пазарът Димитър Петков ми е наблизо, но не съм гледала цените.

# 530
Покрай 5 зеленчукови минавам след работа-краставици под 4 лв-няма Sad .

# 531
Кайсиите са боклук, дебела кожа и жили.

# 532
# 533
Как точно действат ел. крушките против насекоми?🤔
Опитах да прикача и снимка, но не се получава...🙄

# 534
  • Сливен
За крушката,слагаш я на фасунката ,има ситронела,имаме така на двора повече от месец има ефект в малък радиус.Свети в жълто.

# 535
Ние нямаме толкова комари. Но пък като включим скарата и сложа храна на масата откъде идват тези мухи не знам .
Дали тази лампа за 30 лв. би свършила работа срещу мухи?

# 536
Оеsi, благодаря!
Това един и същ продукт ли е?🤔
В брошурата:

В магазина:

36 грама протеин няма дори в цялата кофичка, както и да го изчислявам, в 100 грама има по 6 грама белтъчини...

# 537
  • Пловдив
Тия охлаждащи щуротии дали ще разхладят малко поне?
Трябва ми не що за мн.малка стая...

# 538
  • София
този конкретно не е ок, бяхме купили и върнахме, хубавите са от 250лв нагоре, наистина си вършат работа

# 539
  • София
Тъй като и аз разгледах преносимите климатици  от брошурата се интересувам въздухоотвеждащата тръба къде я поставяте?

Общи условия

Активация на акаунт