КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 158
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Вчера в магазина във Враца всичко промоционално беше изкупено, на всякъде празно. Нито таблетките финиш за съдомиялна, нито капсули за пране Ариел, нито сервиз за хранене на луминарк, маслини, нищо...Много съм разочарована.

# 631
  • Mostly in my mind
Взимали ли сте? Дали ще е хубаво?

# 632
Филтърът на прахосмукачката е хепа, като се напълни (след 3-4 пъти работа) ги миех с четка за зъби на мивката. Ползвах я 2 год. и се счупи, но това го приемам за съвсем нормално.
След това си купих уж по хубава, 3 пъти по-скъпа вертикална прахосмукачка, но върши същата работа.

# 633
Ходих да диря кафето с мляко на тяхната марка в друг квартал.
Ами то голяма обърквация при тях, нищо не мога да открия. Дори служител питах, и той не ме упъти. Нашия си Кауфланд направо е аптека пред техния. Ужас!
Накрая, добре че се върнах да търся едни кифлички, та най-случайно се натъкнах на един стелаж с въпросното кафе, на късата страна, до стената, през ум нямаше да ми мине, че там кафе може да сложат. Оползотворих купона, все пак, добре, че не бързах и имах време да се шляя. Joy

# 634
  • София
Корнишоните са много добри!  Заредили са люти чушки халапеньо. Отдавна ги чаках. Simple Smile

# 635
Мултикукъра на брависимо от новата брошура за 100 лева дали си заслужава според вас ?

# 636
Днес купона изненада е KIT kat duo 64гр за 1ст. 

# 637
  • софия

Имам този купон

# 638

От тук се отваря изненадата.
За котките са отделно.

# 639
  • софия
Да, знам Simple Smile Просто показвам, ако някой иска.

# 640
Ако някой няма да си ползва купона за кит кат за 1ст, ще се радвам да ми го сподели 🤗

# 641
  • Карлово
Благодаря, че споделята офертите и изненадите. Ще се възползвам.

# 642
Тази игра обвързана ли е с покупки?

# 643
# 644
  • Варна
Ако някой няма да си ползва купона за кит кат за 1ст, ще се радвам да ми го сподели 🤗

Изпращам.

Общи условия

Активация на акаунт