КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 226
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Дани мисля че за тези гранули питаш има ги при,но както казах се намира при топлите напитки.
..
 нас...

# 16
  • София
Някои казват,че нашите цени на ХС са надминали германските.

За мене не е вярно, често пътувам до т.н. град на милионерите в Герм.
Проста справка с брошурата за техния Кауфланд не показва по-ниски цени.
Освен ако нещо не е на прИмоция там, а тук на редовна цена.
https://filiale.kaufland.de/prospekte.html   
Клиенти-прасета има навсякъде.
Най-отвратителни ми се видяха ровещите и хвърлящи  в един френски супермаркет в Страсбург.

# 17
И моите наблюдения за намаления хляб са такива, нахвърляни една камара на 40 % , твърд като камък, като цяло са доста стиснати вече на намаления за изтичащ срок, освен ако не е последен ден, преди не беше така.

# 18
Има и при нас от чая на гранули, специално погледнах като ходих. Цената и разновидностите са същите, като на снимката на Samantinia. Стои при разтворимите кафета и другите инстантни напитки, близо до обикновените чайове, но в следващия коридор. Simple Smile

Паркингът на новия Кауфланд на Халите безплатен ли е за клиенти или се плаща?

# 19
  • софия
В Халите е адско. Все едно без пари раздават. Ще изчакам да мине хайпът и ще пазарувам спокойно.
Редиш се на една обща опашка за всички каси, вкл. за тези на самообслужване, което е безумно, но се надявам да се оправи това.
Доколкото можах да видя, много ми хареса как са възстановили сградата.

# 20
  • София
В Халите е адско. Все едно без пари раздават. Ще изчакам да мине хайпът и ще пазарувам спокойно.
Редиш се на една обща опашка за всички каси, вкл. за тези на самообслужване, което е безумно, но се надявам да се оправи това.
Обърна ли внимание дали в следкасова зона има щанд за готова храна RepEat?

# 21
  • софия
Може и да има, но със сигурност не е в следкасова зона. Страничният вход дели коридор с касова зона.
На втория етаж от страната на Вашингтон (само там по тясната страна вече има 2. етаж) има Неделя и някакви вурстове (видях отдолу, не съм се качвала).

# 22
Аз сега минах. Не може да се влезе в Халите.
Има километрична опашка отпред на тротоара и не пускат, защото капацитета бил запълнен.
Ориентировъчно ни казаха, че към 15 ч ще ни пуснат..

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 22:13 от marinadp

# 23
  • София
Обърна ли внимание дали в следкасова зона има щанд за готова храна RepEat?
Има на горния етаж, до сладкарница неделя и др.

# 24
  • Пловдив
Направо немога да повярвам каква е тази истерия за новия магазин все пак това е 17 за София не е първия .Не виждам и нищо чак толкова евтино да предлагат,че да има толкова много народ.

# 25
  • София
И 117 да е, това е първия централен, обясним е интереса.
Благодаря за инфото на RepEat 👍

# 26
  • софия
Истерията е, защото разни баби и патреоте с цървули, мрънкат "как съсипаха сградата" и т.н. вой по загубената младост и соц. Всъщност сградата е реновирана чудесно и отдавна е продадена на частни инвеститори. За съжаление беше доста занемарена и мърлява. В момента изглежда наистина отлично и се надявам, освен вложеното за реновиране, да се отделят пари да се поддържа в това състояние. А е и първият по-голям магазин на верига в района.
Същата лудница беше като отвориха отново Карфур в ЦУМ. След точно по-малко от седмица беше спокойно.
На мен ми беше интересно да видя как са реновирали, защото помня Халите от детството си (безкрайни дълги полупразни рафтове, сумрачно, полутъмно, изглеждаха ми огромно пространство) и пазарувах редовно преди да ги вземе Кауфланд.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 13:55 от zvаnchе

# 27
Едва ли е заради Кауфланд, по-скоро е от интерес към самата сграда. Аз успях да мина сутринта преди работа и беше доста спокойно, нищо общо с това, което пишете. Явно към обяд просто всеки минавайки наблизо е решил да надникне, има и доста чужденци по центъра.

Иначе нищо интересно освен посочените артикули от специалната брошура, които не бяха и те кой знае колко евтини. Прави обаче впечатление, че бананите са се превърнали в нещо като символ и присъстват на челно място при откриването на всеки нов магазин.JoyJoyJoy

# 28
  • софия
Ох, това с бананите е...
Помня, че и като отвориха първия магазин на Лидл имаше бой за банани. Днес интересът не беше масов, но май купуваха.

# 29
Мислех и аз да минa, но евентуално привечер ще е.
Има ваучер ако се пазарува над 50 лв до неделя,  торба с Халите за 1 стотинка.

Общи условия

Активация на акаунт