КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 204
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Цитат
На мен ми беше интересно да видя как са реновирали, защото помня Халите от детството си (безкрайни дълги полупразни рафтове, сумрачно, полутъмно, изглеждаха ми огромно пространство) и пазарувах редовно преди да ги вземе Кауфланд.
Преди да ги вземе кауфланд не беше с рафтове,а с отделни щандове.Беше добре,когато го отвориха в този му вид.Не беше тъмно.После кризата 2008-2009г. и особено затварянето заради ковид,го довърши.Поредните нови собственици,израелци вдигаха наемите и ф-мите се изнасяха една по една.Беше ми тъжно,когато го затвориха преди 2г.Не си представях как ще изглежда като го вземе голямата верига.Ами харесва ми,много!Не мога да преценя дали ще пазарувам редовно там.Все пак на такова централно място ще има много клиенти,а не обичам тарапана.
Беше с рафтове преди Софиянски да ги продаде, преди '89. Аз съм доста древна. Тогава не бяха пазарен център. Повече се пазаруваше от типови квартални магазини и пазара. Давам си сметка, че е имало и окачен таван, който светеше колебливо и заради това са ми изглеждали като пещера.
Скрит текст:
В момента са най-хубави в сравнение с всичко, което помня. И фасадата е чудесно почистена, и районът около тях, и часовникът свети и звъни. Хубаво е, че Кауфланд подходиха по този начин. В началото, когато се разбра, че ги купуват, бях против, но в момента ми пълнят очите. Вижда се красотата на външната и вътрешна архитектура в пълен блясък на сградата в оригинал.
Не знам дали сте видели графитите на Вашингтон на отдушниците на метрото. Разходете се.
Единствено мога да кажа "Браво на Кауфланд!"

Паркингът е безплатен за първия час.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 09:24 от zvаnchе

# 46
  • София
Подарявам купон за РД, -60% на бонбоните им.
Ако някой ще го ползва, нека цитира този пост. Валидност до 04.06.

# 47
  • София
имам интерес, какви са бонбоните?

# 48
  • София

Да ти го пращам ли? Можеш да купиш по повече от един от всичките, ще ги хване купона.

# 49
Подарен

Подарявам:

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 11:55 от Еstrella

# 50
  • София

Да ти го пращам ли? Можеш да купиш по повече от един от всичките, ще ги хване купона.
да, ще го ползваме

# 51
Подарен
Първо проверете.
Страхотни изненади всеки ден ...

Подарявам:

# 52
Подарявам купон за кроасан.
Подарен.

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 14:29 от d0ra

# 53
И аз няма да ползвам купона за кроасан, ако някой има интерес да пише.

# 54
Моля, прати ми го.

# 55
Моля, прати ми го.

Готово!

# 56
Ако има още свободни кроасани и аз с радост бих приела. Blush

# 57
Подарен
Първо проверете.
Страхотни изненади всеки ден ...

Подарявам:

Нещо не Ви разбрах.Какво се очаква от мен,след като във Вашия филиал няма кроасани.В други филиали има.
 От мненията Ви във форума оставам с впечатлението,че единствено се оплаквате.

# 58
При нас и днес имаше от кроасаните. Благодаря още веднъж на Estrella за предоставения купон. Hug

# 59

Дано този път прочетете внимателно, осмислите същността на проблема и си спестите помпозните коментари.
Аз съм изключително доволна от Кауфланд. Даже като ходя в друг град пак си търся магазин от веригата. Така че колкото и да се опитвате да го очерните, няма да ви се получи.

Общи условия

Активация на акаунт