КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 205
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Ох, това с бананите е...
Помня, че и като отвориха първия магазин на Лидл имаше бой за банани. Днес интересът не беше масов, но май купуваха.
Имаше много хубаво видео с маймуни и банани в някоя стара кауфландска тема...🤭🤭
Преди няколко седмици (може и повече от месец да е) разместиха местата на някои артикули при нас- вероятно тогава часовете на гранули са били преместени. Местата на шоколадите и на шоколадовите бонбони са разменени и на още някои видове артикули също. Нищо чак фрапиращо, но достатъчно, за да накарат клиентите да се "повъртят" още малко в магазина, докато търсят някой артикул- предполагам, че това е била целта...😉

# 31
Колко % беше намалението на цветятя? Че купих един букет, само 10% ми намали?

Относно свинщините.
Първо - на печивата една госпожа, 75+, с голи ръце вадеше питки и хлебчета. На забележката ми, че има щипки и ръкавици, ме изгледа като теле и продължи.
По-нататък - майка с бебешка количка тестваше козметика - не бяха тестери, но в движение видях и не ми се връщаше. По път казах на служителка, която редеше стока, тя ми отговори, че нямат право да правят забележки?! Всичко можели да правят клиентите, такава била политиката на собственика. Close
Нямам думи просто. Angry

# 32
  • Карлово
Толкова е 10%. Днес ми излезе.

# 33
  • Пловдив

Относно свинщините.
Първо - на печивата една госпожа, 75+, с голи ръце вадеше питки и хлебчета. На забележката ми, че има щипки и ръкавици, ме изгледа като теле и продължи.
По-нататък - майка с бебешка количка тестваше козметика - не бяха тестери, но в движение видях и не ми се връщаше. По път казах на служителка, която редеше стока, тя ми отговори, че нямат право да правят забележки?! Всичко можели да правят клиентите, такава била политиката на собственика. Close
Нямам думи просто. Angry

За съжаление е точно както ти е отговорила служителка,нямат право да им правят забележка.

# 34
Влязох все пак от задния вход.
Хареса ми магазина, защото има естествена светлина.
На 3 етажа е.
На минус 1 има теленор, изипей, пица лаб и археологически експонати.
На нула е Кауфланд. Клетките са багаж са много малко.

Основно банани купуваха от промоциите. Фантата е изгодна, но големи бутилки не ми се носят от центъра.

Има фонтан посред магазина с пейки, та ако се изморите да пзарувате може да поседнете.

На плюс 1 има repeat, сладкарница неделя.
Докато ядете торта, гледате клиентите долу.

И опашката за вход

# 35
Изглежда много интересно.🙂

# 36

Така като чета проблемът е в клиентите, не в магазина. Не познавам София, но може би не живеете в добър квартал. Пазарувайте в друг филиал, някъде където хората ще са по културни и няма да развалят стоката.

Виждам, че във вашия супер елитен квартал - вероятно нещо изискано и културно като Трошево или Южна Промишлена, - имате солидни пропуски в четенето с разбиране. Стоката не е развалена от пазаруващите, а се продава преоценена, макар да е негодна за консумация от Кауфланд. Нещо повече - по рафтовете с непреоценена и уж нова стока стои вече разваляща се продукция, също негодна за консумация.
Дано този път прочетете внимателно, осмислите същността на проблема и си спестите помпозните коментари.

# 37
  • София
Огледах го от втория етаж ( то отвън през ден го виждам и знаех как върви реставрацията ).
Харесва ми. Предпочитах все пак друг тип търговия да се осъществява, но не мрънкам. Музиката поръчва този с парите 🙂

От Repeat-a, обаче, съм разочарован. Та той е 1/4 като разнообразие спрямо тези които съм виждал. Отчитам, че е късно и може разни неща да са изчерпани, но и не виждам къде е могло да са били изложени въобще.

# 38
  • shumen
Точно за този чай питах.2 пъти ходя и не го намирам,но ще се огледам следващия път и при топлите напитки.

# 39
  • оттам, откъдето започва България
danaeka, ако го търсиш в Кауфланд 2, днес ходих и го няма на посоченото място.

# 40
Също забравих да споделя - в Кауфланд Халите тоалетната за клиенти се отваря само с касова бележка.

# 41
Много добре, че се отваря само с касова бележка.
При наличието на тази измет в градинката си представям какво би се случило ако всеки влизаше свободно.

# 42
Цитат
На мен ми беше интересно да видя как са реновирали, защото помня Халите от детството си (безкрайни дълги полупразни рафтове, сумрачно, полутъмно, изглеждаха ми огромно пространство) и пазарувах редовно преди да ги вземе Кауфланд.
Преди да ги вземе кауфланд не беше с рафтове,а с отделни щандове.Беше добре,когато го отвориха в този му вид.Не беше тъмно.После кризата 2008-2009г. и особено затварянето заради ковид,го довърши.Поредните нови собственици,израелци вдигаха наемите и ф-мите се изнасяха една по една.Беше ми тъжно,когато го затвориха преди 2г.Не си представях как ще изглежда като го вземе голямата верига.Ами харесва ми,много!Не мога да преценя дали ще пазарувам редовно там.Все пак на такова централно място ще има много клиенти,а не обичам тарапана.Предполагам,че е имало и днес много,защото сигурно са очаквали някакви ''уау'' промоции.Странно ми е,че същото е било в Карфур.Там са доста високи цените.Добре са направили,че тоалетните ще се използват с касов бон.Докато бяха безплатни преди,кой ли не ги посещаваше........Като ги направиха платени,потока секна.
Цитат
При наличието на тази измет в градинката
Да.На минералните чешми как и какво си мият,а уж е забранено и има,и охрана.
Накратко,хубаво са направили новият магазин.

# 43
При нас такива гранулирани чайове стоят при здравословните храни. На стената след подправките.

# 44
  • София
Днес взехме 3 кроасана различни
Скрит текст:
на 3 карти по 1 ст.
и чанта за 1 ст. от Халите
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 10:14 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт