КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 214
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • оттам, откъдето започва България
Лично аз съм доволна от един магазин, когато са в наличност промоциите, които презентира.
И, да, има случаи, в които Кауфланд няма наличност на промоционални стоки, но пък при сигнал от клиент Кауфланд правят проверка в съответния филиал и ако установят, че действително е така, както си описал, те компенсират за неудобството с ваучер за пазаруване.

# 61
Моя купон вече съм го ползвала.
Взех само 1 брой, че нали не може да се връща стока (ще кажат че не съм разбрала правилно).
Та се маркира на 1 ст.
На Халите в магазина. На етикета пише само до днес, за ограничение нищо не пише.

# 62
Кокоса от промоцията мухлясал,някой знае ли как да си избираме ставащ за ядене?Или просто да чакам зимата Grinning Имаше си вътре водичка,но пак съсипан..

# 63
  • София
Hrisi, благодаря за новата тема!
marinadp, благодаря за информацията и снимките от новооткрития филиал в Халите. Не знам кога ще го посетя.
И в къщи много се хареса динята. Успях да намеря не много голяма. Утре пак ще купя диня.

# 64
Подарен
Първо проверете.
Страхотни изненади всеки ден ...

Подарявам:

Нещо не Ви разбрах.Какво се очаква от мен,след като във Вашия филиал няма кроасани.В други филиали има.
 От мненията Ви във форума оставам с впечатлението,че единствено се оплаквате.
Радвам ви се. Казах да проверявате дали има кроасани нищо повече. Къде е тук оплакването не знам. Дали се оплаквам или ги оплаквам прецаканите. Явно в този филиал където минах днес боклуците са повече от нормалните клиенти.
Иначе много им се радвам. Дали този бизнес им е основен ?

Като не зареждат стоки да продават сигурно от такса вход са им доходите Wink

Последна редакция: пт, 24 май 2024, 22:40 от netman71

# 65
  • shumen
Ранобудна,и в двата Кауфланда го търсих и не го намирам чая.Намеря ли ще се запася,че детето си прави кисело мляко и слага от него.

# 66
# 67
Момичета, да помоля за купон за РД, -60% на бонбоните им, ако някой има излишен.

# 68
  • Fairbanks, Alaska
Някои казват,че нашите цени на ХС са надминали германските.
Поне за мен, това което в България е евтино, в Германия е скъпо и обратно. Например хлябът е 1.49 евро, в България поне до 6.01 тази година беше 1.60 лв, бананите там са 1.29 евро, тук виждах по 3 лева, крем Нивеа от 250 грама там е 3.45 евро, тук минаваше 10 лева, дизелът е от 1.59 до 1.72 евро(тук цената зависи от часа в който зареждаш), мандарини 1.80 евро, манго 2.00 евро.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 12:00 от Natael-1485

# 69

Дано този път прочетете внимателно, осмислите същността на проблема и си спестите помпозните коментари.
Аз съм изключително доволна от Кауфланд. Даже като ходя в друг град пак си търся магазин от веригата. Така че колкото и да се опитвате да го очерните, няма да ви се получи.

Не се опитавам да "очерням", а споделям сериозен и актуален проблем с тази верига. Вие пък създавате впечатление на твърде пристрастна. Може би сте служител, който следи коментарите в темите и налага
кризисен контрол?

# 70
  • Бургас
Как се раздават тези купони и съответно как се приемат, че имам едни в излишък да подаря.

# 71
НЯкой иска ли купона за нишестето?

# 72

Няма да ги използвам, ако някой ги иска Simple Smile

# 73
  • Пловдив
Как се раздават тези купони и съответно как се приемат, че имам едни в излишък да подаря.
Активираш купона, правиш екранна снимка на картата и пращаш. При покупката се сканира скрийн шота.

Аз също подарявам купон за нишесте...

# 74
И аз подарявам за нишесте.

Общи условия

Активация на акаунт