КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 145
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Този Кит-Кат от купона за първи път го виждам сега. Намерих къде стои при нас, не е на обичайните места, а на един картонен стелаж срещу пекарната по средата на пътеката пред витрината с обслужването.

# 676
Репеленти и енергийна напитка имам и аз като купони, ако някой ги иска, да каже как става врътката с подаряването и ще ги дам.

# 677
  • Пловдив
Къде стои този Кит Кат, защото по принцип не купувам, на касите има само от другите видове и не знам този дали изобщо го има в момента?
В съседния квартал видях машина за бутилки, също и такава за монети.
Ние сме много изостанали, нямаме такива екстри. Grinning
Къде има в Пловдив машина за монети?

На Цариградско шосе.

За монети няма в Пловдив.

Скрит текст:
Машина за уедряване на монети
Събрал си монети? Имаме решение за теб!
За да те улесним и спестим от времето ти, предлагаме атрактивна услуга – безплатно уедряване на монети. Инсталираната специална машина приема всички български монети, които са в обращение и издава бележка за стойността им, без да се удържат допълнителни такси.

Срещу издадената от машината бележка на Информация ще получиш ваучер на стойност обменените монети. Ваучерите са валидни за всички наши хипермаркети в страната за период от пет години.
Може да направиш обмяна на монети в хипермаркети Kaufland на следните адреси:

София, Манастирски ливади, ул. "Васил Стефанов" 61, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Младост 3, ул. “Филип Аврамов” 3, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Младост 4, ул. “Околовръстен път” 271, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Крива Река, бул. "Ген. Тотлебен" 36, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Дружба 2, ул. “Хайделберг” 1, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Банишора, ул. “Скопие” 1, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Люлин, бул. “Петър Дертлиев” 56, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Овча купел, ул. "Кукуряк" 3, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Надежда, ул. "Хан Кубрат" 61, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. "Резбарска" 7Б, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Малинова долина, ул. "Проф. д-р Ив. Странски" 20, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
София, ж.к. Слатина, ул. "Асен Йорданов" 7, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
Бургас, ул. “Янко Комитов” 8, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
Бургас, ул. “Транспортна” 23, с работното време на хипермаркета, виж го тук.
Варна, бул. "Трети март" 77, с работното време на хипермаркета, виж го тук.

# 678
Подарявам купон за репеленти.
Ако някои има излишен за енергийна напитка и няма да го ползва да пише. Утре ще ходя до Кауфланд и мога да взема.

# 679
Ако някой не успее да се възползва от купоните на Кауфланд за кит кат, ще се радвам да ми ги сподели 🤗

# 680
Пак го издирвах Кит Кат-а, нямаше, естествено. Пратиха ме на някакъв дисплей, на средния коридор, само Лайън имаше там. И вафли. Голяма излагация с този купон.

K sh, на самия вход, вдясно е машината, за монети ми се видя. Не знам в сайта какво пише.

# 681
Подарявам купон за репеленти.
Ако някои има излишен за енергийна напитка и няма да го ползва да пише. Утре ще ходя до Кауфланд и мога да взема.

Изпратих

Ако някой не успее да се възползва от купоните на Кауфланд за кит кат, ще се радвам да ми ги сподели

Изпратих

# 682
Долче, ти писа ли им на имейл?
И аз снимах днес рафта с Кит Кат.

# 683
Дева, писах им, да. Още не са отговорили...🙄

# 684
+1 в Киткатгейт
Търсих, но няма.

# 685
И аз им писах. Ще чакаме да разнищят мистерията.

# 686
Предполагам, че в понеделник, когато пуснаха купона е имало по не повече от една кутия...три дена, в три филиала- положението беше все така...
Скрит текст:

# 687
При вас поне празно място е имало.😂 При нас беше буквално наблъскано (точно над етикета 1,99 лв) с купища кутии от всички други видове Кит-кат. По много кутии от всеки вид. Това, ако не е заблуждаващо...Не могат да ме убедят, че случайно са наредили всичките допълнителни кутии.😉

# 688
О, там седяха другите двойни кит-кат( не с купона,а едни плоски...), аз разчистих дупката за да не се заблуди някой...

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 23:18 от denyil

# 689
Значи и при вас е имало операция "Заблуди клиента".🤐 Колко ли хора са се подвели...

Общи условия

Активация на акаунт