КАУФЛАНД - ЛЯТО 2024 - тема 71

• 55 126
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Да, и при нас има подаръчен ваучер.
Може да пробвам днес. В телефона, че го нямам разпечатан.

Репелент иска ли някой?

# 736
При нас някак естествено, голямо тЦ на сладоледите, хладилникът е пълен с всякакви други, но проверявах кодовете. Който ми е изпратил на лични, да счита, че е свободен.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 13:56 от TDK_91

# 737
  • София
Тази седмица има на промоция блендер 500 вата. Някой ползвал ли е такъв и доволен ли е? Според ММ трябва да е по-мощен
Аз имам Muhler от К., но купуван отдавна. 600W е и ми е напълно достатъчен, дори съм мляла кайма на каша за домашен салам, но малки количества, страх ме е да не изгори. Разбира се, по-голяма мощност е по-добре, но и парите са повече.

# 738
Относно миш-маша- Родна стряха е лидълска марка. Да не би да става въпрос за Брей?🤔
Дева, има три вида сладолед на клечка с шоколадова глазура, които си приличат. Редовно забелязвам клиенти да се чудят кой сладолед на каква цена е, гледат етикетите с цените и...☺️ На единия пише Max (не че изглежда много по-голям), другият е с ванилия вътре (ама пак изглежда бял), третият е този от купона за 1 ст. На снимката в купона пише Ice stick, обаче в магазина май това е написано на немски. Както и да е, нито снимката от купона съвпада, нито на място са им добре наредени етикетите и се разбира коя цена за кой сладолед е (поне в нашия филиал е така). Но може и да е нарочно това със снимката от купона.☺️ И при нас нямаше от сладоледите с фъстъци (аз и не исках от тях) и според мен е заради лесната им разпознаваемост.
Някой друг има ли излишен купон за сладолед?🙂

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 21:53 от dolce miele

# 739
  • Pazardjik
Имам

# 740
От това постоянно ровене и търсене на сладоледите наистина витрината не работи както трябва. Днес си взех с бяла глазура, вътре е розов, също много размекнат.
Долче, поне 5 вида са тези сладоледи К Класик на клечка. Шоколадов отвън, вътре кремав, с шоколадова глазура и фъстъци, вътре кремав, този Макс, не знам как точно се води, един друг Макс, по-светла опаковка, с бяла глазура и розов пълнеж с ягода май.

Питах за нашите ваучери на Информация, понеже на селфчек касите не можах да коригирам сумата за плащане. Като дам подаръчен ваучер ме пита дали цялата сума ще платя и не може да се промени.
Обаче на Информация младежът каза, че само през касиер може с тези ваучери и с разпечатан ваучер, не през телефона.

# 741
Аз сега бях. Имаше опашка пред сладоледената витрина. Всеки рови, само празни кашони останали.
Аз пък намерих отстрани в другата витрина където седят големите сладоледи - 2 зарязани опаковки. Понеже картинката на купона е друга, явно са ги оставили и ги взех. Та тези бяха, цъкнах на машината да видя кода.

# 742
Дева, значи няма да се разминем с разпечатването.😂 Забравила съм какво е да си на обикновена каса.☺️
После отивам на лов за сладоледи, дано има.🙂 Благодаря за предоставените купони!

# 743
И аз приемам купони за сладолед ако има.
Взех с фъстъци, хич не е лош. Ама трябваше питане на служител.

# 744
Подарявам
Скрит текст:

# 745
Обадих се на националния телефон че липсват тези стоки от купоните за стоки от 1 ст (сладоледа, КИТ Кат-а) и т.н., те се извиниха, и след малко ми изпратиха на пощата един ваучер за 3 лв. Да де ама отивам на касата на самообслужване и като маркирах ваучера ми изписа "Ваучерът вече е използван от друг потребител". Да не би да трябва да се ползва на обикновените каси?

# 746
На ваучера пише, че трябва да се разпечата.
Докога са валидни купоните за сладолед за 1 ст., до днес ли?

# 747
Сейко, писах за ваучерите.
На каса с касиер и разпечатан.

# 748
Аз имах такъв ваучер, но 10 лв.
Ползвах го на каса с обслужване, без да го разпечатвам. Касиерката го маркира просто.

# 749
Днес в нашия филиал имаше мнооого сладоледи с фъстъци
(от тези за 1 ср.) и взех.🙂 От сладоледите на клечка с шоколадова глазура (без ядки) обаче нямаше нито един вид.
Дават ли някакъв ваучер, ако им съобщим за некоректен етикет? Вече втори-трети ден гледам един продукт със забравен етикет от миналата или по-миналата седмица...

Общи условия

Активация на акаунт