Кои са най-ефикасните билки за детоксикация? Попитайте д-р Ивета Петрова!

• 12 211
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, колко често е добре да се прави детоксикация и добре ли е да се съчетава с лунните фази?

Здравейте,

Тази програма може да се провежда 2-3 пъти в годината. Най-оптималният вариант е да провеждате своеобразна детоксикация ежедневно с прием на достатъчно плодове и зеленчуци и течности. Няма научни данни, които да доказват каквато и да е корелация между лунните фази и метаболизма. Това е по-скоро до лично усещане.

Поздрави,
Д-р Петрова

# 106
Какво е мнението Ви за фастването? За или против него сте?

# 107
  • Горна Оряховица
Полезно ли е пиенето на вода с оцет?

# 108
Каква е оптималната продължителност на един курс детоксикация и съответно има ли период на захранване след това?

# 109
Здравейте,  колко често е удачно да се прави курс по детоксикация, при високи триглицериди и висок холестерол. Кои билки препоръчвате при оперирана жлъчка и като цяло за пречистване за организма. Необходимо ли е детоксикацията да бъде направена паралелно с по- специален режим на хранене?

# 110
Здравейте! Интересувам се има ли билкови програми при лесна податливост към запек, без да водят до привикване (без наличие на наднормено тегло)

# 111
При детоксикация с билки има ли диуретичен и слабителен ефект? Има ли противопоказания за тази детосикация.

# 112
Може ли с билки да се премахне от стомаха и червата Хеликобактер Пилори?

# 113
Здравейте,
детето ми е на 13 години, момче с инсулинова резистентност. Подходяща ли е детоксикацията за него и какви билки са подходящи за това?

# 114
Здравейте, след третото раждане, възрастта ми вече също е фактор, не мога да отслабна. ИТМ 26. При глюкозообременяването всичко беше в норма, с изключение на инсулина на втория час(40). Докторът каза, че съм близко до инсулинова резистентност, но все още нямам. Понеже задържам вода, искам да попитам как да се справя с този проблем. Пръстените отдавна не мога да ги слагам, а бедрата са ми релефни. Благодаря!

# 115
Детоксикацията за всяка възраст ли е позволена

# 116
Здравейте,
какъв детокс препоръчвате при дългогодишен пушач, т.е. за белите дробове?

# 117
  • София
Какъв детокс препоръчвате за черния дроб? Колко време?

# 118
Здравейте!
Интересувам се от детокс, който може да възстанови забавен метаболизъм.
Благодаря!

# 119
  • Бургас
Интересувам се много от билки защото си събирам всяко лято-мащерка,мента,бял равнец, живовляк,жълт кантарион,Невен,червено подъбиче.Имам нужда от детокс на лимфа,задържане на вода и бавен метаболизъм.

Общи условия

Активация на акаунт