Кои са най-ефикасните билки за детоксикация? Попитайте д-р Ивета Петрова!

 • 7 847
 • 297
 •   1
Отговори
 • Мнения: 237
Ивета Петрова е лекар специализант, завършила медицина в Медицински университет, гр. София. Има познания и интереси в областта на вътрешните болести (гастроентерология, ендокринология, ревматология), дерматология и венерология, детско здраве.

Любовта на д-р Петрова към най-хуманната професия и силното ѝ желание да дава всичко от себе си на своите пациенти впоследствие отключват още един интерес – природната медицина, и по-конкретно как билките могат да допълнят лечението на различни състояния. Д-р Петрова често включва признати от науката лечебни растения в практиката си, комбинирайки ги с конвенционалния подход, като по този начин успява да предложи максималния набор от решения на всеки здравословен проблем.

При голяма част от пациентите на д-р Петрова стомашно-чревните и чернодробни проблеми вървят ръка за ръка с наднормено тегло, затлъстяване, задръжка на течности и подуване. В тези случаи, след оценка на общото състояние, добавя към терапията и патентована билкова смес Thisilyn® Cleanse (Тисилин Клийнс), съчетаваща над 10 растителни екстракти плюс фибри. Thisilyn® Cleanse има мощен очистителен ефект и оказва хепатопротективно, гастропротективно, холеретично, холестеролопонижаващо и противооточно действие.В настоящата тема д-р Ивета Петрова ще отговаря на въпросите ви, касаещи различните методи за детоксикация, както и на запитвания, свързани с наднорменото тегло, различни стомашно-чревни и чернодробни нарушения.

На 10.06.2024 г. сред всички участници в темата ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще получат подарък – минерална или билкова програма за храносмилателно пречистване по избор и чаша.


Запознайте се с общите условия на играта ТУК.


Детоксикацията улеснява процеса на отслабване - за отлични резултати, изпробвайте Тисилин Клийнс!

Дните минават толкова бързо и неусетно – до лятото вече остава съвсем малко време, което да оползотворим в грижа за фигурата си. Нека се възползваме от тази възможност и осъществим желаната промяна с Thisilyn® Cleanse – професионални програми за детоксикация, които пречистват организма и спомагат за намаляване на излишните мазнини и килограми!Детоксикация с Thisilyn® – краткият път към мечтаната фигура
Всяка от програмите Thisilyn® Cleanse (Тисилин Клийнс) – билкова и минерална, се състои от три опаковки с различен състав и механизъм на действие.

Лесни за прием (под формата на капсули и таблетки) и с бързо действие (продължителността на прием е 15 дни), Thisilyn® ефективно детоксикират черния дроб, лимфната система и стомашно-чревния тракт. В резултат, токсините, натрупали се в мастната тъкан, биват елиминирани и се предотвратява натрупването на нови. Това е ключов ефект, защото високите нива на токсини в мастната тъкан предизвикват нарушения в чернодробната функция, забавяне на метаболизма, затлъстяване.

Детоксикацията с Thisilyn® подготвя тялото за процеса на отслабване и оптимизира ползите от всеки олекотен хранителен режим, целящ редукция на теглото. Благодарение на пречистващата си сила, Thisilyn® повлиява благоприятно и състоянието на кожата, и осезаемо намалява умората.
Съставът на Thisilyn® е 100% натурален и включва над 10 растителни екстракта плюс специална смес фибри. Един от ключовите компоненти е извлекът от млечен бодил (бял трън), получен от семената на билката и стандартизиран до активното й съединение силимарин, чиито мощни детокс свойства са доказани.

С пречистващата си сила, Thisilyn® не само извайва фигурата, но дава усещане за лекота и жизненост, за това че си здрав и пълен с живот, енергия и увереност!

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 14:47 от Жaклин

# 1
 • София
 • Мнения: 2 116
Здравейте! Не съм използвала директно билки, само комбинирани готови чайове. Какви натурални органични терапевтични добавки препоръчвате за детоксикация? Относно наднорменото тегло, кои стомашно-чревни заболявания и нарушения са пряко свързани с него? Как може да се избегне йо-йо ефектът?

# 2
 • Велико Търново
 • Мнения: 2 656
Здравейте! Има ли заболявания, при които не се препоръчва детоксикация?

# 3
 • Мнения: 194
За детокс всяка сутрин пия чаша вода с изцеден лимон, за пречистване на черен дроб два пъти в годината приемам студенопресовано масло от бял трън ,цялото семейство приемаме през студените месеци за имунитет сироп от черен бъз и джинджифир корен.

# 4
 • Мнения: 13 717
Здравейте.
Интересувам се има ли билки, които биха спомогнали за намаляване на кръвна захар? Благодаря.

# 5
 • на последния етаж
 • Мнения: 8 888
Дали може само с билков детокс да се изчисти пълна с камъни и песъчинки жлъчка?

# 6
 • Мнения: 602
Правя фастинг - като ям между 12 и 20 часа, останалите 16 часа съм на вода, чай, кафе. Така се чувствам най-добре. Организмът ми има 16 часа да преработи храната и да изхвърли ненужното.

# 7
 • Мнения: 1 292
Здравейте!
Предвид многото опити ин витро процедури и прием на много хормонални таблетки и инжекции през последните години и скорошно раждане, какъв вид детокс бихте ми препоръчали?
Не успях да си върна килограмите и чувствам постоянна умора и нервност.

# 8
 • Мнения: 40 053
Здравейте! Какво бихте препоръчали за добавка по време на терапии с радиочестота за борба с целулит?

# 9
 • Мнения: 122
Здравейте! Има ли заболявания, при които не се препоръчва детоксикация?

# 10
 • София
 • Мнения: 3 086
Добър ден.При детоксикация с билки има ли диуретичен и слабителен ефект? Има ли противопоказания за тази детосикация.

# 11
 • Мнения: 30 514
Колко често трябва да се прави и с каква диета е препоръчително да се съчетава?

# 12
 • Мнения: 335
Здравейте, интересува ме как бих могла да сваля килограми след раждане. Опитах всичко, но без резултат. Качих твърде много по време на бременността, имам невероятен апетит. Иначе вкъщи периодично се пречистваме с плодове и зеленчуци.

# 13
 • Мнения: 1 373
Колко често е препоръчително да се прави детокс?

# 14
 • Мнения: 1 020
Предвид многото опити ин витро процедури и прием на много хормонални таблетки и инжекции през последните години и скорошно раждане, какъв вид детокс бихте ми препоръчали?
Не успях да си върна килограмите и чувствам постоянна умора и нервност.А в момента пия и антидепресанти,от които още напълнявам.

Общи условия

Активация на акаунт