Кои са най-ефикасните билки за детоксикация? Попитайте д-р Ивета Петрова!

• 12 176
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Препоръчвате ли тези методи при Синдром на раздразненото черво,дали биха влошили положението?

# 31
Този вид детокс може ли да безопасен ли е за женските полови хормони?

# 32
  • София
Здравейте! Колко дни е необходимо да се прави детоксикация и през какъв период от време?

# 33
Препоръчвате ли тези методи при инсулинова резистентност и наднормено тегло?

# 34
Какъв детокс препоръчвате за хора с бъбречни заболявания и такива на щитовидната жлеза?

# 35
  • Там...
Дали има билки, които биха помогнали при хиперхидроза?

# 36
Здравейте,Д-Р Петрова.
Положително съм изненадана,че има все пак лекари ,които не само не отричат народната медицина,но и напротив ...използват я.
Бих искала да попитам дали има билка или билкова смес която да подпомогне холестерола и неговото регулиране,моля?

# 37
Здравейте!
За детоксикация използвам бял трън и глухарче.  Искам да подобря работата на черния си дроб, защото смятам, че ще ми помогне да отслабна. Последните години имам забавен метаболизъм и излишни килограми, които не мога да сваля.
Въпросът ми е какви билки препоръчвате за смъкване на инсулина и отслабване?
Поздрави!

# 38
Колко често трябва да се прави и с какъв режим е препоръчително да се съчетава?

# 39
Здравейте! Можете ли да препоръчате начин за дезоксикация при метаболитен синдром и високи стойности на пикочна киселина?

# 40
Здравейте, колко често се препоръчва детоксикация и има ли състояния, при които е противопоказна?
До сега не съм правила такава с билки, само с вода и лимон.

# 41
  • Варна
Здравейте! Бихте ли препоръчали режим за подобряване работата на черния дроб /и организма като цяло/ при отстранен жлъчевн мехур. Благодаря!

# 42
При акне какво бихте ни посъветвали - необходима ли е детоксикация на организма?
В търговската мрежа има доста “детокс” чайове - маркетинг трик на фирмите ли е това?

# 43
Здравейте! 9 месеца пих антидепресанти и за съжаление качих 5кг. От 15 дена съм ги спряла и ми се иска да направя едно пречистване на организма и ако не да ги сваля тези килограми, то поне да не качвам повече. Какво ще ми препоръчате?

# 44
  • Once there was a Hushpuppy...
Често билките присъстват в ежедневието ми. Убедена съм в благотворното им влияние.
Доколко лайката би могла да има детокс ефект, или няма точно такъв? Често комбинирам с плод шипка, сушен.
Също така за какво е полезен чай от сушени листа на смокиня?

Общи условия

Активация на акаунт