Юнски бебета 2024 - тема 4

• 38 880
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Аз чакам регулярните контракции и а ги усетя и почвам куфара. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мисля и лаптопа да си взема, да гледам някой сериал ако може.

# 121
Вие ме убихте с книгата и лаптопа. Аз ще си взема само слушалките на телефона, ако пусна някое клипче в ютуб 😃

# 122
Фрезия Ти искаш да оправяш багаж с контракции. Интересен спорт, доста предизвикателен звучи Grinning

Вземете си тапи за уши, ако смятате да оставяте бебето при акушерките и да поспите,защото докторите тряскат врати, говорят си, звънят телефони, влизат в стаята санитарки и т.н. без значение от часа.

# 123
Ами миналата бременност, пет дни гледах телевизия, понеже страдам от безсъние, една книга нямаше да е излишна, бебето още не беше почнало да плаче денонощно..иначе нощници взех три, една за операцията и после две за престоя, дрешки осигурява болницата. Аз взех само за изписването.

# 124
Аз също почти съм готова с багажа. Взех 3 нощници, протектори за гърдите, престои и сутиен за кърмене да набавя. Само не мога да си харесам помпа. Вие на каква сте се спрели?

# 125
LucyFord, аз вече не вярвам чак че ще родя. 😅 От 37ма имам разни симптоми, може би аз си ги втълпявам и нищоооо. И това че всеки ден някой ме пита дали съм родила много помага...
Green Arrow, аз взех на Спектра електрическа двойна. Ръчна имам на Медела. Доволна съм много от Спектрата. Два пъти я пробвам вече, дърпа яко. Втора ръка я взех, но е почти нова, купена беше преди месец, имам касова бележка.
А за помпата някакво бюстие взехте ли или как я закрепете да са ви свободни ръцете?

# 126
За помпата имам на медела соло не знам дали я продават все още. Електрическа е и съм що годе доволна. Имам и ръчна на кенгуру, но ми е много изморително помпането. А и някак не ми пасва добре на гърдата накрайника.
LucyFord, аз вече не вярвам чак че ще родя. 😅 От 37ма имам разни симптоми, може би аз си ги втълпявам и нищоооо. И това че всеки ден някой ме пита дали съм родила много помага...
Green Arrow, аз взех на Спектра електрическа двойна. Ръчна имам на Медела. Доволна съм много от Спектрата. Два пъти я пробвам вече, дърпа яко. Втора ръка я взех, но е почти нова, купена беше преди месец, имам касова бележка.
А за помпата някакво бюстие взехте ли или как я закрепете да са ви свободни ръцете?
Гледах едно клипче как се закача помпата за сутиена за кърмене някак си се усукваха основната част, която покрива гърдата и тази която е отстрани да държи презрамката. Та някак между тях слагаха накрайника, който се слага на гърдата. Ще го пробвам надяваме се като му дойзе времето 😄 Иначе аз много се дразня като ми звънят на проверка всеки ден.... не ме пита никой ще раждам ли или дали съм родила, но ми е ясно защо звънят..... А аз вече нямам търпение.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 16:56 от joannama

# 127
Не разбирам от помпи хич. Имам една Медела електрическа подарена, която ползвах с второто, че лежа в неонатология 9 дни. После не съм я ползвала повече. Свърши супер работа, сега се надявам изобщо да не ми потрябва ама ей така за всеки случай ще я взема.

Аз искам да си стои максимално близо до термин, но си имам и някакви мои си подозрения, че идната седмица ще се срещнем. Съвсем възможно и да са безпочвени разбира се.

Един въпрос. Като съм правила изследвания за хив и сифилис в 12г.с., нали няма нужда и сега пак да правя?

# 128
Вчера взех електрическата помпа на Phillips Avent. Стискам й палци Grinning

Фрезия, стискам палци всичко да потръгне. За багажа и аз се учудих, но няма лошо. Мъжо може да ти донесе забравени неща.

Планирам може би само книгата на Хедра да взема и слушалки към телефона. Ние сме с половинката в една стая първите дни, така че ще има кой да ме забавлява Joy
Един въпрос. Като съм правила изследвания за хив и сифилис в 12г.с., нали няма нужда и сега пак да правя?

Не, за болничния прием се взимат точно тези резултати. А и валидността на изследванията е някъде 7-8 месеца, така че всичко точно.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 21:47 от TrixieJinx

# 129
Честно казано хич не ми се дава някаква колосална сума за помпа. Предлагаха ми на цени от над 250 лв, но не искам да давам такава сума за нещо, което може и да не ползвам много. Та ще продължа да търся.

Lucy, виж изискванията на болницата, в която ще раждаш. В Майчин дом например ги искат с валидност до 6 месеца.

# 130
С Медела електрическа бях предния път, една приятелка ми я даде. Доволна бях и от нея ама вече я издухахме от ползване. На мен много трудно ми започна кърменето и 1-2 месеца цедих редовно. Сега се надявам да не е така, нали вече съм пекана 😝
Събрах си за родилно документите в един джоб, ако тръгна само ще събирам пижамите и гащите, те са лесни.
Свидетелство за брак гледам че някъде искат и лични карти на майката и бащата.

# 131
Луси, на мен изрично ми казаха, че и да са изтекли 6те месеца от тези изследвания не е проблем.

За книгите съм си взела защото имал огромен проблем да спя на чужди места и никога не съм била в болница, очаквам да ми е напрегнато и трудно за спане. Затова си сложих и тапи за уши в багажа и маска за сън, която си ползвам при път.

Помпата ми е на медела суинг флекс.

# 132
Ох, аз съм пълен изрод в това отношение 😂 Спах като пор и при трите ми престоя в болница. И като ми се нахакат в 6.30 сутринта в стаята да ми правят не знам си кво, полудявах. После тъкмо заспя, айде визитация.

Мерси, Lina.

# 133
Как сте момичета???🤗
Ние вече да се отчетем- роди се вторият ми син Петър, на 29 май ( 38 седмица). Е нищо не мина както си го представях и нищо не мина както първото ми раждане🙉🙈🙉! Но важното е че всичко е Ок, екслузивно се и кърмим ( ма и тоз като батко си иска само с протектор… въпреки че този път пробвах да пооправям зърната с помпата..) и се напасваме още. Но главно се гушкаме нон стоп♥♥!
Но от всичко най- хубаво беше първата среща на баткото с малкото… е толкова мило беше и такъв рев му хвърлих!!!! Не мога да опиша емоцията!!!♥♥♥
Пожелавам на всички скоро да гушкате доволно детенцата!!!!!!

# 134
Честита рожба, Александрова! Да расте здрав и послушен Петър! Ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт