Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 647
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Зърната на Джак са се имплантирали под гръдния епидермис...

# 91
Колкото и да са им готини подкастовете - едно е да коментираш продукта на някого, друго е ти да създаваш продукт. Не е толкова лесна работа, колкото да чеш/ат/ем езиците или клавиатурите.

# 92
Нещо са объркани пропорциите в тази снимка.

# 93
  • Sofia
Най-зле поставените импланти 🤢

# 94
Най-зле поставените импланти 🤢

То при нея устни, импланти - все е зле положението. Да и ги бях сложила аз - по-добре щеше да стане работата. 😀
Голяма водеща, голямо нещо ще да е, та без нея да не става. Как изобщо им е дошло на акъла баш тая да изберат не знам..

# 95
# 96
Много добре изглежда (не само Йоан Grinning ). Дано това "скоро" не е след два месеца.

# 97
Да, и аз викам да започват час по-скоро, докато няма нищо по телевизиите. Че почнат ли през септември, конкуренцията ще е жестока, а денонощието си е все така 24 часа Grinning Grinning Grinning

# 98
  • София
Няма да са септември според мен или лятото или ако не смогнат - декември предполагам. Знаят, че не е в тяхна полза да го пуснат заедно с другите предавания.

# 99
# 100
Верислав Хефнър вайб!!! Open Mouth
И Бляк Unamused

# 101
Това моме , водещата, на промоция ли й е бил силикона, кошмар .
Най-обичам водещи с дефект в говора, няма да мога да я изтрая. Популярна ли е, защо тя?

# 102
  • София
Ивка е ясна, трудно ще я търпя, но да кажа и нещо хубаво, харесва ми как е заснето. Много добре изглежда като за онлайн предаване (малък бюджет). Със сигурност ще му дам шанс.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 22:13 от Niya-

# 103
  • София
Аз, както казах вече, ще превъртам Ивка Бляк и така бих успяла да изгледам един епизод.
Ако ми привлече интереса ще му дам шанс въпреки разкошната водеща.

# 104
  • София
Леле, защо са с такива дрехи... 🙈

Общи условия

Активация на акаунт