Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 47 337
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
  • софия
Изгледах и аз извънредния лайв. Ами разбрали са доста от коментарите, браво.

Ния ми хареса. Hands V
Неделчо, братче, не я апострофирай в ефир - ако ще води подкаста, остави я да се оправя и сама.
Продуцента Мишо - чухме, видяхме, напрегнАхме се.  
Взимайте го зад кадър да монтира, че и без друго нЕматеОра.
Идеята му  е добра и разясненията му  бяха ок, но маниерът на общуване е неприятен.
 А за Туджаров - ех,  да беше си замълчал.
А пък ти - да беше се обадил, господин Богданов. Confused

Нямам проблем с Ивка. Ок ми е. От подкаста на ИВ я чух за сефте и нямам чак толкова неприятни впечатления от нея .
Силна подкрепа от екипа и дадоха, ако е добра в импровизациите, това наистина е голям плюс. Hands V

За ДиК - харесвам го засега.
Радвам се и че се вслушват в хората и адаптират в движение, но това  и очаквам от Неделчо ( даже и без Туджаров).
Очаквам епизода в неделя с интерес - тамън и правилата да ми се изяснят. Grinning Бат Мишо Сръдльото хуууво ми ги разказа, ама аз оЧо да види .... Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

П.п. чудя се да гледам ли и подкаста с Дениз и Капитонова. Thinking ама ако и там Вики седи като Кобилкина -почти загърбила продуцента-водещ..... хххххх, не знам.
Оф, абе  заради Неделчо ще се пробвам още веднъж последно  с тоя подкаст...

# 751
  • София
Заповядайте в новата тема 😊
https://www.bg-mamma.com/?topic=1677189

# 752
Изгледах и аз извънредния лайв. Ами разбрали са доста от коментарите, браво.

Ния ми хареса. Hands V
Скрит текст:
Неделчо, братче, не я апострофирай в ефир - ако ще води подкаста, остави я да се оправя и сама.
Продуцента Мишо - чухме, видяхме, напрегнАхме се.  
Взимайте го зад кадър да монтира, че и без друго нЕматеОра.
Идеята му  е добра и разясненията му  бяха ок, но маниерът на общуване е неприятен.
 А за Туджаров - ех,  да беше си замълчал.
А пък ти - да беше се обадил, господин Богданов. Confused

Нямам проблем с Ивка. Ок ми е. От подкаста на ИВ я чух за сефте и нямам чак толкова неприятни впечатления от нея .
Силна подкрепа от екипа и дадоха, ако е добра в импровизациите, това наистина е голям плюс. Hands V

За ДиК - харесвам го засега.
Радвам се и че се вслушват в хората и адаптират в движение, но това  и очаквам от Неделчо ( даже и без Туджаров).
Очаквам епизода в неделя с интерес - тамън и правилата да ми се изяснят. Grinning Бат Мишо Сръдльото хуууво ми ги разказа, ама аз оЧо да види .... Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

П.п. чудя се да гледам ли и подкаста с Дениз и Капитонова. Thinking ама ако и там Вики седи като Кобилкина -почти загърбила продуцента-водещ..... хххххх, не знам.
Оф, абе  заради Неделчо ще се пробвам още веднъж последно  с тоя подкаст...

Моля, гледай и разкажи за тези от нас, дето немат нерви, още повече Ивка не те дразни – явно си много дзен.

Общи условия

Активация на акаунт