Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 292
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Е не си права, предаването не беше "недоразумение", но такива като Гош и Ивка оставяха лош послевкус.

Ох, този ли? Една от причините да не гледам предишния сезон на К. н. И. 😂

А помните ли това?

Гош щеше да прави реалити, да се бият жените за неговото сърце. Този човек наистина има огромно самочувствие и се смята за секссимвол. Никаква връзка с реалността. Още от визитката за Къщата 2 стана ясно, че той наистина се мисли за такъв и че едва ли не е нарицателно за разбивач на женски сърца. А влиза някакъв пъпчасал пубер, който не може да оформи едно изречение, камо ли завършена мисъл.
И на този фон, тръгнал реалити да прави. Е... провали се с  гръм и трясък. Реалити нямаше. Ама бяха гръмки заявки преди това.

# 706
  • София
Някой го спомена вчера, но сега пак се замислих... Как изобщо им е хрумнало, че е добра идея Ния да не знае какво става в къщата. 🤦‍♀️ На магия ли ги води тези синхрони, иначе били най-добрите синхрони на света. 🤣

# 707
Благодаря на добрите хора, които преразказаха подкаста. Добих представа, какъв е проблемът на водещите без да си причинявам болка.
Аз мисля, че Туджаров и Неделчо взаимно се допълват и са много добра комбинация. Би било много скучно само един да води Надкаста. Най-малкото, защото всеки си има своя гледна точка, а и имат възможност да влизат в ролята на доброто и лошото ченге. Имам предвид, че за мен Туджаров е по-харизматичен, но точно това, че е приятел на по-затворения Неделчо го прави още по-симпатичен. Неделчо си има своите успехи в живота и в крайна сметка е по-запомнящ се образ в Игрите на волята – скоро едва ли ще има такъв пъзелист.  Двамата са на един акъл, в резултат на което се родиха два интересни проекта. Как ще ги развият във времето тепърва ще видим.

Интерсно ми е Ивка този говорен дефект от джуките ли идва или не бива да ѝ се подиграваме.

# 708
По темата Гош - поправете ме, ако греша, ама той не стана ли известен с едни безумни клипове в тикток, където викаше "аз съм bad boy", сумптеше и се правеше на турбо алфа мъжкар, малко тип Андрю Тейт. В същото време изглеждаше да е 20 кг. с напикани гащи, както се казва. Имаше огромна вълна от подигравки и клипове на хора как го имитират какъв bad boy е. Ако не бъркам хората, трябва да е точно той.

Гош щеше да прави реалити, да се бият жените за неговото сърце. Този човек наистина има огромно самочувствие и се смята за секссимвол. Никаква връзка с реалността. Още от визитката за Къщата 2 стана ясно, че той наистина се мисли за такъв и че едва ли не е нарицателно за разбивач на женски сърца. А влиза някакъв пъпчасал пубер, който не може да оформи едно изречение, камо ли завършена мисъл.
И на този фон, тръгнал реалити да прави. Е... провали се с  гръм и трясък. Реалити нямаше. Ама бяха гръмки заявки преди това.

Мисля, че е идеален за Ерген № 4. Какво му е? Идеален е!

# 709
Благодаря на добрите хора, които преразказаха подкаста. Добих представа, какъв е проблемът на водещите без да си причинявам болка.
Аз мисля, че Туджаров и Неделчо взаимно се допълват и са много добра комбинация. Би било много скучно само един да води Надкаста. Най-малкото, защото всеки си има своя гледна точка, а и имат възможност да влизат в ролята на доброто и лошото ченге. Имам предвид, че за мен Туджаров е по-харизматичен, но точно това, че е приятел на по-затворения Неделчо го прави още по-симпатичен. Неделчо си има своите успехи в живота и в крайна сметка е по-запомнящ се образ в Игрите на волята – скоро едва ли ще има такъв пъзелист.  Двамата са на един акъл, в резултат на което се родиха два интересни проекта. Как ще ги развият във времето тепърва ще видим.

Интерсно ми е Ивка този говорен дефект от джуките ли идва или не бива да ѝ се подиграваме.
Ивка пусна преди ден-два обяснение, че  има някакъв вид различна захапка и в момента работи над проблема. Мен тя не ме дразни, даже ми е симпатична. Може би защото не съм я гледала в тази Къща.
Аз също много харесвам комбинацията Туджаров и Неделчо и заради тях започнах да гледам Диви и Красиви и сега малко ми е разочароващо, че се разделят и че друг ще води тези подкасти. Участието на Ниа-Косара в проекта ми е малко като участието на половинките на Иван и Андрей в някакво шоу, не помня кое беше, но се сгромоляса много рязко. Не знам кому е нужно да се правят такива семейни участия, но те си знаят. Не разбирам и кое е лошото на това Неделчо да си води подкаста, или да го обсъждат в Надкаст Rolling Eyes Иван и Андрей също си обсъждат Фермата и не ми е било кофти. А и като Туджаров не участва, би било интересно така. Надявам се да не развалят отношенията заради този формат.

# 710
По темата Гош - поправете ме, ако греша, ама той не стана ли известен с едни безумни клипове в тикток, където викаше "аз съм bad boy", сумптеше и се правеше на турбо алфа мъжкар, малко тип Андрю Тейт. В същото време изглеждаше да е 20 кг. с напикани гащи, както се казва. Имаше огромна вълна от подигравки и клипове на хора как го имитират какъв bad boy е. Ако не бъркам хората, трябва да е точно той

Дааа, същият. Боже, бях го блокирала това…

# 711
Абе, я ми припомнете защо не харесваме Гош?

Съвсем сериозна съм. На мен ми е нелицеприятен и глупавичък, но въобще не ми правеше впечатление в Къщата. Беше ми от най-незабележимите образи, та не е успял да ме изнерви с нещо.

# 712
  • Stockholm
Абсолютно не съм съгласна с мнението, че Ванката от Outcast преписва оттук. Аз си го следя редовно и винаги има много обективен поглед над събитията с много точни аргументи за позицията си. Достатъчно си е интелигентен, за да му се налага да си нагажда мнението.

# 713
  • България
Абсолютно не съм съгласна с мнението, че Ванката от Outcast преписва оттук. Аз си го следя редовно и винаги има много обективен поглед над събитията с много точни аргументи за позицията си. Достатъчно си е интелигентен, за да му се налага да си нагажда мнението.

+1.
Много често има различно мнение от масовото тука. Понякога във форума се разделяме на два полюса, а Ванката има по-умерено виждане над нещата. Заради неговия подкаст Ауткаст разбрах кой е Гош. Гош е около 23-годишен (?) и не е подходящ за ергенът, моля ви се. Grinning

# 714
И аз не мисля, че Ауткаст преписва, напротив - когато не е съгласен с популярно мнение тук, си казва "четох коментари, че... но аз мисля...".
Гош ме издразни миналата година покрай драмите с Веселка и Анджела, иначе конкретно в предаването беше безобиден. Но е доста тъпичко парче с огромно самочувствие.

Иначе съм го виждала на живо и изглежда добре, не отричам.

# 715
Ивка пусна преди ден-два обяснение, че  има някакъв вид различна захапка и в момента работи над проблема. Мен тя не ме дразни, даже ми е симпатична. Може би защото не съм я гледала в тази Къща.
Проблемът на Ивка или Ива Иванова, както й е истинското име, е захапката й наистина. Долната й челюст е прибрана прекалено назад, в следствие на което остава голямо разстояние между зъбите. Така тя започва да "съска", понеже не може да затвори самият звук. Познавам друго момиче с този проблем, макар то да говори несравнимо по-добре, но и при нея се усеща изменение на речта. Поне не съска като Ива. Та това момиче ми обясни, че има различни начини за корегция. Единият е с различни методи като скоби, алайнери и други такива, които не е сигурно, че ще помогнат и най-вече зависи колко сериозен е проблема. И вторият начин е с чупене на челюстта и изкуствено корегиране, но възстановителният процес е труден и болезнен. Да не говорим, че се храниш през сламка. Ако обърнете внимание на движението на устата на Ива, ще забележите това, което обяснявам, а именно, че долната й челюст не затваря захапката. Като я дават в близък план (например с Тъджаров в епизод 1) най-добре се вижда. Но аз не бих се изненадал тая да си натроши челюстта и да си направи операция, за да гони целите си. Би си продала и душата на дявола, сигурен съм. При нея е в крайна фаза тая амбиция. И после пуска стори да се жалва "Нямам против хейта, ама майка ми да плаче и да говори "Защо така говорят за детето ми", не мисля, че е правилно". Извинявай "маце", ама ние не сме ти виновни за хейта и това, че майка ти не го понася. Само един човек е виновен за това и този човек си ти! Затова, ако искаш майка ти да е добре и да не плаче, просто си слез от ефир. Ама няма да го направиш, нали? На теб ти е по-важно твоята цел, а не душевното състояние на майка ти. Затова не се оплаквай чрез сторита за майка ти и поеми целият хейт, ако това е цената за мечтата ти. Просто я плати и тихУ!

# 716
Ауткаст с култов коментар за Ивка :" На криви зърна бюстието им пречи"😂😂😂

# 717
Гош се оля да говори някакви глупости и да се прави на голямата работа по подкасти след участието си в Къщата. Иначе е мишок.

# 718
проблемът на Ивка са кривите зъби и слаборазвитата долна челюст. Винаги са ми били странни хората с много криви зъби, които вместо да дадат пари за ортодонт си коригират бюст, нос, слагат филъри в устните.

# 719
Днес си пуснах 1-ви сезон на КнИ и сега съм ан втори епизод. Визитките отново са по-добре от на ДиК, но иначе нивото на снимане, звук и т.н., е същото. Вероятно ако Диви и Красиви достигнат до 3-ти сезон, което предполагам, че може да се случи, сигурно ще е доста по-професионално.

Кривите зъби на Ива, не са й такъв проблем за дикция.

Общи условия

Активация на акаунт