Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 292
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Честно да ви кажа, за мен в малките несъвършенства има чар. Представям си я сега с някакви фасети, снежно бели , идеално равна усмивка и тръпки ме побиват. Аз мисля, че красотата се крие и в леко несъвършеното лице по някакъв абсурден начин, освен ако не е някакъв силно видим и притесняващ дефект. Преслава и Камелия са пример. Рут Колева е пример за втория случай.Ще се радвам, ако Ивка си остане така.

# 721
Туджаров е по-харизматичен, но точно това, че е приятел на по-затворения Неделчо го прави още по-симпатичен.
Кое му е “затвореното” на Нидиелчу? Устата му не спира да мели и никой не може да вземе думата от него

# 722
  • България
И аз забелязах, че на Ивка зъбите са криви. Грозно седи. Дала е толкова пари за устни, гърди, но едно от най-важните неща - зъбите и захапката седят некоригирани.

# 723
Туджаров е по-харизматичен, но точно това, че е приятел на по-затворения Неделчо го прави още по-симпатичен.
Кое му е “затвореното” на Нидиелчу? Устата му не спира да мели и никой не може да вземе думата от него

Прав си, казвайки , че някой е по-затворен е деликатен начин да спестим откровено мнение. Тук, както се видя не е желателно да казваме директно какво мислим. Винаги трябва да е деликатно и отдалче.

# 724
Честно да ви кажа, за мен в малките несъвършенства има чар. Представям си я сега с някакви фасети, снежно бели , идеално равна усмивка и тръпки ме побиват. Аз мисля, че красотата се крие и в леко несъвършеното лице по някакъв абсурден начин, освен ако не е някакъв силно видим и притесняващ дефект. Преслава и Камелия са пример. Рут Колева е пример за втория случай.Ще се радвам, ако Ивка си остане така.
Как така? Тя в момента е вкарана в Програмата за защита на свидетелите - Казва се Ива Иванова, а не Ивка Бейбе. Миглите не са нейни, носът й не е неин, гърдите не са нейни, джуки помпи. То тя си е точно Преслава и Камелия. Дори говорът й някак си отиваше на оригиналното й лице. Сега е карикатура. Нали разбираш, че ако има дете момиче от Брад Пит и детето вземе нейният ген, когато лапето стане на 16, Брад ще го гледа и ще с чуди това как така не прилича на нито един от двамата. Хубаво е да има някакво усещане в тия неща.

# 725
нейното не е малко несъвършенство, а сериозен и притеснителен ортодонтски проблем, който се лекува с брекети, а не да сложиш фасети и отдолу да ти останат кривите зъби и лошата захапка.

Ивка ако искаше да си остава"така" нямаше да си сложи най-грозният силиконов бюст, да си коригира носа и да се наблъска с филъри. Въпрос на приоритети.

# 726
  • България
При Ивка не е от липса на пари, а от липса на желание. И Йоанна Йоко, и Маги от Ергенът са с брекети. Ивче, махай бюста и слагай брекети!

# 727
Аз, като човек, който е носил такива брекети, мога да ви кажа, че е изключително болезнен  процес. Боли те цялата глава и не можеш да спиш. Просто е ужасно.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:32 от Alucard

# 728
Операция, при която се чупи челюстта сигурно е неприятна, но е начин да се направи корекция веднъж-завинаги  и да се забрави „проблема“ –добавянето на кубици също е болезнено. Моя позната мина през това, но сега е много доволна, че се е решила. За всеки, който иска да прави кариера като водещ или актьор е смислено.

Разбирам, че живеем във времена, когато трябва да сме толерантни към чуждите кусури, но все пак не е редно да ни се налага да полагаме допълнителни усилия при слушането на такива хора. Да използват качествата им зад камера.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 15:08 от LadyCharming

# 729
Ивка беше казала, че е в процес на оправяне на зъбите, май с алайнери.

# 730
  • България
Аз, като човек, който е носил такова брекети, мога да ви кажа, че е изключително болезнен  процес. Боли те цялата глава и не можеш да спиш. Просто е ужасно.

И аз съм носила три години брекети. Боли първия месец при слагането им. При правилно поставяне и нормално затягане не боли. Носила съм и на двете челюсти за оправяне на захапката. Носила съм и ластици като спя, пак не болеше кой знае колко. Свиква се, спи се нормално, че даже и спрях да спя с отворена уста. Така че Ивка може да действа.

# 731
Ортодонтското лечение е индивидуално, понякога се изисква много предварителна работа. Щом е казала, че работи по въпроса, няма да я коментирам повече на тази тема.

Нямам проблем с неперфектната ѝ дикция, дори предпочитам натурален говор пред актьорско маниерничене.
Използването на изтъркани лафове и странният хумор са ми проблема. Тук обаче си е на място. Ние забравяме, че тя не е там просто да представи сух текст, а трябва и да реагира и се получава добре.

# 732
Ивка носи в момента алайнери за изправяне на зъбите. Беше качила такова стори.

# 733
Отдала се на пълен мазохизъм реших да видя какво ще кажат Йоана и сестра и за предаването.
Ще си позволя едно отклонение - не мина ли модата на подкастите? Останаха ли хора без подскасти?
Измежду многото аааа и ъъъъъ (къдрех си косата и не можех да превъртам), всъщност Елеонора много хубаво обясни горе долу как протича едно такова предаване. В първите две-три минути ако някой иска да го види. Не можаха ли и създателите на ДиК (много ми харесва абревиатурата) да направят същото?
Прави ми впечатление, че двете моми се чудят за какво да се захранват да хейтят. Името било еди какво си, звучало им еди как си. Оф!
Темата за Ивка, която се нищи и тук, е подхваната и в подкаста. Елеонора много дипломатично реши да откаже да коментира, но Йоана няма да пропусне да захапе шоколада, ъ така де Ивка. Колкото и лично да не я харесвам, в случая съм съгласна с мнението и за водещата. Ще си позволя да кажа за Ивка, че е човек може да има амбиции и желание да прави нещо, но това не значи, че е добър. Аз обичам да пея, но го правя само когато съм сама, защото бих пукнала тъпанчетата на хората.
Друга интересна информация от подкаста на сестрите е, че участниците и част от сцените приличат много на предаването Perfect Match. Аз не съм го гледала, ако някой е, нека даже дали това е така. Колкото повече слушам тези момичета, толкова повече се убеждавам, че предаването е копирано от тези на Недфликс колкото и продуцентите да се опитваха да ни убедят в обратното. През целия подкаст момичетата правят сравнение между американските продукции и българския ДиК.
Доколкото разбрах от сестрите, ще влизат и нови хора в хода на предаването. За Гош на всички ни е ясно, но май и Елеонор се е набута. Стори ми се, че са направиха такъв намек. Като цяло според мен и някакви други инфлуенсъри може да преминат през предаването. Любопитно. Колко любопитно.

# 734
Честно казано, на мен изобщо не ми пука как изглежда. Не бих се изненадала и трета гърда да си сложи, само и само да я обсъждат хората.
На мен ми е много пошла и простовата в говор и поведение. Но и аз съм съгласна, че по-скоро се вписва добре в обстановката в предаването и нивото на участниците.

Общи условия

Активация на акаунт