Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 295
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Аз, като човек, който е носил такова брекети, мога да ви кажа, че е изключително болезнен  процес. Боли те цялата глава и не можеш да спиш. Просто е ужасно.

И аз съм носила три години брекети. Боли първия месец при слагането им. При правилно поставяне и нормално затягане не боли. Носила съм и на двете челюсти за оправяне на захапката. Носила съм и ластици като спя, пак не болеше кой знае колко. Свиква се, спи се нормално, че даже и спрях да спя с отворена уста. Така че Ивка може да действа.
Аз носих 4 години. Самите зъби не ме боляха толкова. Но тези ластици за захапката - голяма мъка. Цялото лице ме болеше. Не можех да спя. Ужасни спомени имам. 🤢

# 736
По отношение на това какво казва Ивка, още не мога да я преценя. Още са в начален стадий. Която и водеща да сложат, все ще е лигава.

В първия епизод Туджаров ѝ каза, че встъпителната ѝ реч е почти като речите на Наум – кой както иска да го разбира.

# 737
  • София
Елеонор! Да не те чуе, че и казваш Елеонора. Grinning

# 738
Елеонор! Да не те чуе, че и казваш Елеонора. Grinning
Позамислих се даже и Ели да и кажа ама викам айде Joy А и пак като се сетих как се казва, че това момиче е вечния статист. Даже в подкаст е статистка на сестра си, от която ме може да вземе думата, а говори по адекватни и интересни неща от нея. Ако и тукашното и участие е като в къщата... Даже няма да разберем, че е вътре.

# 739
На мен ми харесаха коментарите на Кукушев за халата на Туджаров. 😁

# 740
  • София
Елеонор е обвързана от няколко месеца, няма да влиза, били са гости на премиерата.

# 741
А само да попитам, тъй като аз не съм гледала подобните американски формати. Последният епизод на Диви и красиви вече е заснет, т.е. има формирани двойки. Финалът, когато ще е гласуването на публиката, ще е след 2 месеца поне, нали? Доста време е, какво се случва, ако участниците вече не са двойка/и? Или това няма значение в случая?

# 742
А само да попитам, тъй като аз не съм гледала подобните американски формати. Последният епизод на Диви и красиви вече е заснет, т.е. има формирани двойки. Финалът, когато ще е гласуването на публиката, ще е след 2 месеца поне, нали? Доста време е, какво се случва, ако ущастниците вече не са двойка/и? Или това няма значение в случая?
Ще им е неловко, ако са написали пътуване на листчетата. 😁

# 743
А само да попитам, тъй като аз не съм гледала подобните американски формати. Последният епизод на Диви и красиви вече е заснет, т.е. има формирани двойки. Финалът, когато ще е гласуването на публиката, ще е след 2 месеца поне, нали? Доста време е, какво се случва, ако участниците вече не са двойка/и? Или това няма значение в случая?
И аз се чудя, може би ще трябва да изчакаме да видим.

Аз съм гледала доста сезони на Нетфликс риалитита и ви уверявам, че нищо не е копирано директно. Елеонор явно е гледала 1-2 и си мисли, че Perfect Match са открили топлата вода с прякорите, но това си е трик, използван на много места.

# 744
  • София
На мен ми харесаха коментарите на Кукушев за халата на Туджаров. 😁
И на мен също. Smile

# 745
  • София
По Нетфликс победители се избират още, докато участниците са там- няма гласуване от публика и други подобни.

# 746
  • София
Айлелее, като фен на Надкаст загледах по 10 минути от серия и си пуснах подкаста на Ния и Продуцентчето. Ния "йеее, много яко", голямо смукане на тая сламка, голямо притеснение и след всяка реплика гледаше към Недков.
Този пък пишман продуцент вече жестоко си е повярвал, ама нещо е много нервен, не застана на едно място за секунда. Явно Туджаров нещо много му е бръкнал в малката душичка, защото адски злобно го коментираше, Неделчо обаче си замълча угодно.

# 747
Да, този Михаил определно щеше да спечели да си остане в сянка...В предаване за мачване Неделчо не се е събрал с най-добрия за него...Ако  продуцентът не схване, че зрителят е над всичко, ще го научи най-вероятно по трудния начин. Павел и Ицака например, дори намек да се ядосват на аудиторията си не съм виждала у тях и с това си отношение и скромността в претенциите си, долу-горе каквото и да направят, им е простено в моите очи.

# 748
Мишето и Нийчето са типични представители на поговорката "Дай му власт и му гледай сеира". Ниският капацитет е животворен за високото самочувствие.

# 749
проблемът на Ивка са кривите зъби и слаборазвитата долна челюст. Винаги са ми били странни хората с много криви зъби, които вместо да дадат пари за ортодонт си коригират бюст, нос, слагат филъри в устните.

Проблема и е на друго място според мен. Челюстта и зъбите изобщо не бях ги забелязал.Но глупостите които приказва се забелязват доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт