Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 298
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • България
Чудя се като влезне недоразумението Гош какво ще настане в кокошарника, защото той е несериозен и лигав, но за сметка на това е красив.
Grinning Grinning Grinning Ка̀жи честно Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

В предаването няма красив мъж, Гош е недорасло леке. Даже Йоан ми е грозен с този нос и празен поглед.

# 691
  • София
Йоан е висок. Това е, друго нищо не може да ме впечатли в него.
Кой е този Гош?

# 692
# 693
  • Paris
Стиляна ми се струва, че е готова лесно на глупости. 😀

# 694
И какъв трябва да е извода . Не ми се лепна първо , знач съм непривлекателна за мъжете.
Кокито , малко бъркаш любоврта с егото от примерите които си дал, но хайде да не издребняваме. Да заискаш някой , само защото той вече не ти е в кърпа вързан, е последното нещо което може се нарече любов .
Разбира се! Какво ли знае мъж на почти 40 години, женен, развеждан, имащ деца и не малко връзки! Но както ти каза – няма да издребняваме. Още повече, след като съм разказал нещо с две изречения, а не описал всичко с подробности и продължителността на събитията. Хубаво е да се замисляме над тия работи.

Някой написа нещо, че ще се придържа към Ауткаст. Ами аз му гледах последният епизод (попринцип съм го гледал само веднъж преди половин година) и някак си мисля, че той първо изчита хубаво мненията, които даваме тук, изгражда профил на всеки въпрос и след това ги изказва в подкаста. Така че според мен, всички тук правим подкаста на Ауткаст. Човекът става трупа популярност благодарение на нас.

Относно Туджаров и Неделчо: Принципно не е ок да разгласявам лична кореспонденция, но само ще напиша, че информацията ми е, че са си супер и не са скарани. Всъщност и преди месец ми се каза същото, както и причината за раздялата в "Диви и Красиви". Но разбирам защо Туджаров не е давал 100% от себе си.

Не съм гледал "Къщата на инфлуенсърите" и днес реших да си пусна първи сезон. Обаче ми излезе 1 епизод на 3ти сезон и направо пуснах него. МАЛЕЕЕЕЕ!!! То няма нищо общо, бате!!! Ония са светлинни години напред. Няма база за сравнение. Визитките им бият ергенските и тия на Игрите. На Валерия визитката беше топ! Мога да говоря в детайли, но няма смисъл, затова ще обобщя - на светлинни години са пред "Диви и Красиви" като изпълнение и заснимане. Разбира се трябва да им пусна първи сезон, за да мога да сравня реално, но това ще е утре.

# 695
"Къщата на инфлуенсърите" ...ще обобщя... - на светлинни години са пред "Диви и Красиви" като изпълнение и заснимане.

Егати. Аз щом там се отвратих пък те били толко напред.

Що се отнася до Ванката - твърдо не споделям че използвал нашите мнения и трупал на наш гръб.

# 696
Гледах отчасти подкаста. Изключително дразнещо поведение на Михаил..."защото така сме преценили, затова." За Туджаров успя да каже, че е изгонен. В началото беше уж "учим се, слушаме ви, а после...Ивка остава за всички сезони, нищо, че не я харесвате..". Не мисля, че публиката ще му прости това!!Туджаров е харесван, защото е деликатен и интелигентен. Истинско изкуство е комуникацията с драгия зрител. Гледайте, ще свикнете ( по Ния). Предаването, честно казано, ми харесваше повече, преди да се появи тоя тъп подкаст...

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 03:27 от friends

# 697
О, малее, не ти и трябва да знаеш. По-добре, че не си гледала Къщата на инфлуенсърите миналата година. Леке и половина с огромно самочувствие. Покритие - нула.
Ивка остава за всички сезони, нищо, че не я харесвате..". Не мисля, че публиката ще му прости това!!
Ами до, тя си е техен приятел и не ги вълнува дали публиката я приема или не. Миналата седмица в "Черешка на тортата", дето всяка втора дума беше за секс от устата на Ивка (че чак и дикторът на предаването говореше за червена точка), зрителите не спряха да коментират във ФБ какво дъно е. Също и в темата тук "Черешката на тортата". А я си спомнете като й дадоха да води официалния подкаст на "Игри на волята" миналата есен колко зрители недоволстваха? Та тя не става нито за водещ, нито за нищо. Оставям настрана говорните дефекти, ама ...в предаване за състезания, тя говореше само за любов, секс, връзки, сторита кой какво качил, кой кого изтрил, кой отледвал, ама това раздяла ли означавало... А за игрите кой да говори, ало?
И преди това участието й в Къщата на инфлуенсърите 2 - дъно на дъната. Показва голи ц*ц* на камерата, съблича се пред рапъра Играта уж случайно, всеки ден пее чалга някаква, "Не сме безгрешни" и подобни..

Тези неща не ги вълнуват Мишето и Нидиелчу.

# 698

Пъпчив, с мазна коса, лъхащ на нечистоплътност, с неприятен тембър, с нула говорни умения, прост, изразяващ високо самочувствие, прикривайки всъщност липсата на такова.

Наподобява на голямо безгръбначно, плазмодий.

# 699
  • София
Е, хайде сега. Чак такива грозни и обидни думи като безгръбначно и плазмодий за едно младо момче ... Нека запазим малко нивото, което хората смятат, че имаме и не се принизяваме до грозните обиди във фейсбук!

# 700
Ох, този ли? Една от причините да не гледам предишния сезон на К. н. И. 😂

# 701
По принцип съм доста умерена (в интернет пространството). Това е мекият ми изказ за него. Колко още имам да кажа...

Сегашният каст засега ми е ок. То всъщност ги забравих Simple Smile

# 702
Наистина е прост като гъдулка Гошко. И говорните умения са под нулата, потвърждавам. Преди време във ВИП брадър имаше един Наско (бивше гадже на Мария Илиева) дето пак така не можеше да върже едно цяло изречение.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:11 от diziler

# 703
(Коментарът преди моя е изтрит. Затова изглежда, че съм писал два поредни коментара, но не съм).

Наистина е нелепо това колега да говори срещу колега, част от екипа (поне в първия етап на предаването), така не се прави. Въпросното Мише има само хубав фейс и нищо повече. Злобно, неподготвено, казва доста неща не на място. За стойката крак връз крак, да не коментираме. Няколко говорни дефекта в едно + мънкане.. За капак и Неделчо се обажда зад камерата, а в началото същото това Мише заедно с Ния ни обясняват как не е добре Неделчо да води коментарния подкаст, защото е част от екипа и бил пристрастен. Е хубаво де, ама във втората част на вчерашния подкаст на Неделчо не му спря устата, обажда се зад камера около стотина пъти, кънти, не се чува от зрителите, нали няма микрофон, зад камерите се крие някъде.... Нивото вече копае около нулата.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:20 от diziler

# 704
Наистина е прост като гъдулка. И говорните умения са под нулата, потвърждавам.

Това е топ и право десетката.

Дизи, ама на мен само визулано ми харесва Laughing. За плакнене на окото. С такива индивиди не общувам и нямам в обкръжението си.
За протокола не съм гледала това недоразумение "Къщата на инфлуенсърите". Гош го гледах в някакъв ютуб канал с онези мадами, с които се целуваше. Страшна нелепица беше. Satisfied От там го знам.

Общи условия

Активация на акаунт