Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 318
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За мен проблемът е, че те не виждат грешки, не спираха да повтарят, че сме щели да свикнем... Много несериозно.

# 676
Относно ситуацията с Арина - правилния подход показаха в Ергенът, когато се случи инцидентът с приятелката на Пам и тя трябваше да напусне. Казаха, че нещо се е случило и тя трябва да напусне. Точка. Така трябваше да стане и сега. Няма нужда да се развява драма от такова естество в публичното пространство и да я гледаме как плаче и страда, когато случилото се няма нищо общо с темата на конкретния формат. Беше и в самото начало, никой зрител не се е привързал към нея, че да трябва да ни обясняват в детайли отсъствието й.

# 677
  • София
За Арина

Скрит текст:
Аз от намеците им останах с впечатление, че пак ще влиза, но дори и да е така миксът от кадри не знам какво общо има. Дори в Ергенът запазих чувствата на Пам и просто изчезна.

# 678
Все пак Неделчо и Туджаров обсъждат реалитата, казват кое им харесва, кое не.Според мен идеята им е била да покажат как се прави. Няма как да не ги интересува мнението на зрителите.В края на краищата нали за тях се прави, нали на зрителите трябва да покажат колко ги разбират нещата.Едва ли на Неделчо не му пука за мнението на зрителите.

# 679
  • Stockholm
До появата на Ния Косара всичко беше ок, но сега вече не е. Има хора, които не са за пред камера и тя заедно с Мишо, водейки подкаста, ще съсипят предаването. В момента все още се намират заблудени да гледат продукта, понеже е сред лято и няма много конкуренция, но след един месец... Доста грешки една след друга, та не знам как ще завърши. Подценяват и не уважават публиката, което си е класически автогол. За тези, които са недоволни от Ивка бейби, да се благодарим, че не са сложили Ния Косара на нейно място Joy

# 680
Чудя се като влезне недоразумението Гош какво ще настане в кокошарника, защото той е несериозен и лигав, но за сметка на това е красив.
Grinning Grinning Grinning Ка̀жи честно Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 681
За Арина

Скрит текст:
Аз от намеците им останах с впечатление, че пак ще влиза, но дори и да е така миксът от кадри не знам какво общо има. Дори в Ергенът запазих чувствата на Пам и просто изчезна.
Скрит текст:
Да, аз също така го разбрах, но и го подозирах. В трейлъра има една жена с маска, която върви и си сваля плаща, с много светли очи е, но мислех, че е Теа с лещи.

Иначе монтажът беше недопустим, защото се касае за най-болезнената тема. Ако плачеше, че си е счупила нокът, можеха да го ползват, стига накрая да разкрият, че сълзите не са били за това, което изглежда.

# 682
Аз пък си мисля, че всеки творец е длъжен да изразява себе си в това което прави , а вече дали публиката ще го оцени е друг въпрос. Най- големите произведения , не са били с цел популизъм . А е лесно - можеш да гледаш може да не гледаш. Но да гледаш насила само и само да плюеш вече става досадно
Съжалявам, за арина имам малко особено мнение, не искскам нищо да коментирам, явно ще се разбере нещо в последствие , но усещането е че имаше и засегнато его в сълзите

# 683
И аз съм на мнение, че този безумен коментарен подкаст тотално пречи на предаването и ще разкара и малкото зрители. Ния и това Мише (дето все стои крак връз крак) се излагат непрекъснато, дискредитират предаването. Какво значи "ще свикнете"? Ми не, Нийче... с непрофесионализма и с глупавите оправдания и неглижирането на проблема.. .не това е начинът да се реагира. Извинете се, признайте, че нямате опит, така може и да станете по-симпатични на зрителите. Ама "ще свикнете" звучи доста нахално. Никой не е длъжен да гледа, всичко е пожелателно.

И  с това използване на думата "разказвач" от продуценти и водещи... а уж се имат за професионалисти. Казва се "диктор" или "Voice over". За тези, които работят в телевизия, радио, в дублажни студия и т.н., това са термините, които се използват. "Разказвач" могат да кажат зрителите, които не претендират да са професионалисти в тази сфера, ама Мишето и Мия-Косата (това много ми хареса, хаха) претендират!

Е добре, решили са да спестят пари за диктор. Една заплата по-малко. В Къщата на инфлуенсърите поне не са такива пестеливци. А Антоан е перфектният диктор.

# 684
До появата на Ния Косара всичко беше ок, но сега вече не е. Има хора, които не са за пред камера и тя заедно с Мишо, водейки подкаста, ще съсипят предаването. В момента все още се намират заблудени да гледат продукта, понеже е сред лято и няма много конкуренция, но след един месец... Доста грешки една след друга, та не знам как ще завърши. Подценяват и не уважават публиката, което си е класически автогол. За тези, които са недоволни от Ивка бейби, да се благодарим, че не са сложили Ния Косара на нейно място Joy

При мен е обратно. Лятото си намирам доволно много занимания навън. Екран се гледа когато е тъмно (или студено)  навън.  Simple Smile      Слагам бас, че Туджарката е на същото мнение.

Що се отнася до тази Косара дето ѝ сипвате, да няма лошо човек да е амбициозен, но има лошо когато ограниченият акъл не му позволява да усети собствената си тежест и носът ѝ започва да витае в облаците.

Писаха че къщата на инфлуенсърите била задобрявала?!  Е на какво отгоре да задобрява като повечето така наречени инфлуенсъри са шайка мързеливи негодници (изключвам влогърите с  журналистически тип клипове, които впрочем и не биха нарекли себе си "инфлуенсъри".)

# 685
Имам малко особено мнение за мъже, които си държат краката така:
Скрит текст:

Все отбор мъжкари Grinning Grinning Sweat Smile

# 686
  • София
Нима някой си мисли, че това предаване не е направено с цел популизим? Моля ви се, малко по-реалистично да разсъждаваме. 😃

# 687
Аз пък си мисля, че всеки творец е длъжен да изразява себе си в това което прави , а вече дали публиката ще го оцени е друг въпрос. Най- големите произведения , не са били с цел популизъм . А е лесно - можеш да гледаш може да не гледаш. Но да гледаш насила само и само да плюеш вече става досадно
Съжалявам, за арина имам малко особено мнение, не искскам нищо да коментирам, явно ще се разбере нещо в последствие , но усещането е че имаше и засегнато его в сълзите

За Арина мислех да пиша същото, като непопулярно мнение.

# 688
Две неща със сигурност отблъскват зрителите и определено "Диви и красиви" губи от това:
1: Натрапването на Ивка като водеща (предвид репутацията й и доста отрицателната реакция на зрителите при последните й прояви. Това е имидж, който тя си е изградила)
2. Безумния коментарен подкаст на Ния-Косара и Мишо, които вместо да помагат и да вдигат рейтинга, всъщност пречат и компрометират. Излагат се невероятно и смазват репутацията на предаването. Огромен непрофесионализъм и аматьорщина показват тези двамата. В днешния подкаст Нидиелчу не спря да се обажда зад кадър и ... както не му е включен микрофонът, почти не се чува от зрителите, но за тях е важно, че те в студиото си го разбират... това, професионално ли е? Шуро-баджо-гаджо си направили предаване.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 23:54 от diziler

# 689
  • София
Най-вероятно не могат да смогнат с монтажа на епизода. Но едва ли ще го признаят пред зрителите. (В "Къщата на инфлуенсърите" си го признаваха поне)
То няма какво друго да е, но просто е несериозно. Като си се хванал на хорото, хубаво е да го играеш и то по правилата, които самият ти си анонсирал преди това. Щом са обявили, че ще има два епизода на седмица, е трябвало да си предвидят съответното време за монтажа. Така доста олекват.
Като голяма грешка отчитам също и това, че Неделчо е оставил Ния-Косара да води подкаста на предаването. Разбирам, че работят с каквото е подръка, обаче уменията да ти се удава това и онова не се предават по полов път, за съжаление. Нията не става, чиято и приятелка да е.  Много самодоволна и арогантна го играе, но глупостта и некадърността прозират през цялото време.
Хайде връщам се да ви чета, че имам да наваксвам над 100 коментара. В първия момент помислих, че все пак са пуснали епизод днес. Joy

Общи условия

Активация на акаунт