Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 350
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • България
Йордан защо разбрах, че е на 26, а Николай, че е роден 99-та?

# 556
Николай и аз 99 набор го калкулирах. Трябваше да им напишат годините.

# 557
Изчетох ви. Чак ме заболя главата.

Супер ми е забавно да ви чета сега коментарите за Йоан какъв бил, след като знам как повечето от вас, след първият епизод, обясняваха колко е готин, умен и че им е фаворит. А бат ви Коки си го нахрани подобаващо, ‘щот от един километър му личеше, че чупи тъпомера и е комплексар. Да, леко злорадствам, че се оказах прав, ама вие сте добрички и няма да ми се сърдите Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Сетих се какво забравих да напиша в предният коментар. Йоанчо как каза на Елена „Ако мислиш, че не съм добре, има и други мъже“. Като с този си ход си помисли, че ще покаже надмощие. А то какво стана? Тя пичката – „ОК“! Стана, каза му „ариведерчи“ и си тръгна. И той, както й се правише на много корав, сега не може да го преживее. Голям смях с този хвалипръцко.

Гледам, че доста хора хоментират това, че било много тъпо от страна на Йордан да каже на Ина, че тя му е била 2-ри избор. Това изцяло жени го коментират и го изказват изключително невярно. Нека бъдем коректни с фактите. Йордан не е казвал такова нещо на Ина.

Й: Аз си държа на избора. В случаят си избрах тебе. Ти дали си избрала мене, е тотално друга тема. Аз имам очи само за тебе. Само с тебе говоря, само с тебе комуникирам.
И: А това със Симона?
Й: Какво със Симона?
И: Защото си говорих със Симона.
Й: Какво си си говорила със Симона? Аз ти го казах същото. Аз ти казах, че съм говорил с нея преди тебе.
И: Ама тя каза, че тя те е отрязала и ти си насочил пасивна агресия към нея.
Й: Не, тя ме отряза. Аз й казах „ОК, бъди с Ники, аз съм ОК с това“. Пасивна агресия, вие разбирате съвсем различно. Аз съм си такъв. Да, Симона ме привличаше изключително много като жена. Сексуално. По всякакъв начин.
И: Да...
Й: Но е било супер едностранно. Явно само аз съм го усещал. Отидох и й казах така и така харесвам те, така и така, да, попитаг я „Абе...“...
И: Демек, аз съм вторият избор?
Й: Не! Тука си...
И: Еми това ти каза (хихихи)...Ти ми казваш „Аз си харесах Симона, тя ме отряза, сега идвам при теб.“
Й: Да, така прозвуча.
И: Еми, напълно така прозвучааа.
Й: В хронологичен ред е така, да. .... Но разликата е, че в момента... Виж, аз след като те избрах, за съжаление започвам да се привързвам към тебе. Ей т‘ва е проблема.

Това е разговорът. Ина си го подхлъзна умишлено и реално тя го вкара в тая ситуация със заключението „Демек, аз съм вторият избор“. Жените често правят такива неща. В случая има причинно-следствени връзки, които Ина би трябвало да знае. Тя влиза след Симона, БАТКАТА вече разговаря с МАЦКАТА, напълно нормално е случилото се. Това е все едно аз си лягам с жена и я хващам на къс пас с „Ама ти не си дествена“. Ами нормално, не сме се познавали преди това, имало е хора в живота й преди мен. Пак казвам, жените редовно правят такива манипулации и могат от нищото да си скалъпят един измислен скандал. Чест му прави на Йордан, че призна и каза „Да, така прозвуча“. И това на мен ми говори, че щом той й легна в тази ситуация, явно наистина я харесва. НО! Искам да забележите как Ина гледаше Йордан по време на този разговор. Тя определено се интересуваше и искаше да си изясни всичко. Не й хареса, че Йордан е харесал Симона в началото. Тя просто искаше да е наясно каква е играта и имаше един момент, в който погледът й говореше много. А защо й е да подхваща тази тема и да пита такива неща, ако не й дреме? Няма логика. Тя го харесва и иска да види, може ли той да се окаже човек за реална връзка. Не случайно после разговорът продължи по един много тънък начин. Йордан показа, че е склонен да прави компромиси в поведението си заради нея, въпреки че тя го дразни. А тя му даваше жокери как той да постъпва, за да вървят отношенията им гладко. Това беше типичен разговор, в който и двамата заявяват на другия „Искам да стане, затова дай да се кажем какво трябва да прави всеки един от нас, за да ни се получи, а да не си останем само с желанието“. Честно да си призная, на мен този разговор ми беше супер сладък. Видях един мъжага да прекланя глава пред една жена и да й дава сабя в ръката. А тя от своя страна да прецени дали да го посече или да го помилва. И тя си разбра силата, но и отговорността. И пак пиша, Йордан не е казвал на Ина, че е вторият му избор. За мен е грешно да му се присъждат черни точки за набеденост, тъй като не е вярно. Тука работата може да се изманипулира като „Ти що си с шапка, ти що си без шапка“. Тези двамата са много повече от мачнати според мен.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 19:59 от Kokito87

# 558
Коки, ще прощаваш, ама ти сам го казваш - жените го коментираме и така го виждаме, пък мъжете си го приемате по друг начин. Затова е добре да не се изпада с такива откровености, пък даже най-добре да се подходи с бяла лъжа 'абе, симпатична ми беше, но като те видях теб...', а не 'много е секси, насочих се към нея, ама като ме отряза се държах мъжки'.

Смисъл, Ина не му е 'брат за брата', че да го тупа по гърба какъв е мъжкар. Тя иска, като всяка жена, да се чувства специална. Пък даже не става въпрос за него, конкуренцията при жените е убийствена, не върви мъжът да ходи от цвят на цвят, където върже, така му падат акциите.

Допълнение: Аз пък съм напълно сигурна, че една жена може и непознат да ревнува ако някоя я дразни. Grinning

# 559
На мен пък повече ми хареса, че Йордан беше искрен...и имаше наистина хронология, която все пак оправдава донякъде нещата. Защото пък Йоан като говореше със Симона каза, аз имах интерес към Елена и към теб, ама исках първо да си поговоря повече с нея...все едно на кантар работата.., а то изобщо не беше така. В този случай откровеността на Йордан ми хареса, защото  Симона може и да го привлича, но нямат тая спойка и синхрон  като с Ина и това Ина го разбра, защото е точно така и тя го усеща по същия начин.

# 560
Идеята на предаването е доста кринджава - няма опознавателен период, няма флирт, от вратата - юруш на момите, иначе гориш, ей ви на кревати, съвокуплявайте се. Един вид в роля на воайори са поставени гледащите, чак неудобно ми става. Девойките пък, доволно хихикайки празноглаво редят дитирамби за избралите ги и искат да им се закълнат във вечни чувства или поне до края на предаването. 😁 Няма защо, как, няма основание за избора, хващаш един/една за ушите и готово, в тренда си.

# 561
  • Stockholm
На Йордан му беше проблем, че Ина е майка. Иначе може би щеше да му е първият избор.

Неее, страшно много му хареса Симона и продължава да я харесва. Ина беше слаб заместител. Няма да се случат нещата между тях. Той говори, че го било страх да не се привърже, колкото да измести темата от това, че Ина  е втора цигулка. Много ясно се вижда, че е много неискрен.

# 562
За мен е голяма грешка това разреждане на епизодите.
Най-вероятно не могат да смогнат с монтажа на епизода. Но едва ли ще го признаят пред зрителите. (В "Къщата на инфлуенсърите" си го признаваха поне)

# 563
Неее, страшно много му хареса Симона и продължава да я харесва. Ина беше слаб заместител. Няма да се случат нещата между тях. Той говори, че го било страх да не се привърже, колкото да измести темата от това, че Ина  е втора цигулка. Много ясно се вижда, че е много неискрен.
Къде се вижда, в кое? По кое си личи, че не е искрен? Моля те, направи ми разбор, че иначе ще си остана тотално сляп за това.

Помни ми думите: Ако Ина не го разкара, а продължи с него, до края на формата, Йордан ще е болен по нея! Хайде сега ми направи разбора, че харесва Симона и че се виждало, че е много неискрен.

ПП: Не се заяждам.

Най-вероятно не могат да смогнат с монтажа на епизода. Но едва ли ще го признаят пред зрителите. (В "Къщата на инфлуенсърите" си го признаваха поне)
Те пак, че не могат да смогнат. "Островът на 100-те гривни" още не са си пратили материалите, а трябваше да започнат да монтират преди 3 седмици Stuck Out Tongue Winking Eye Ей тея не знам как ще смогнат Satisfied

# 564
Хвърлям по един поглед, ама вече съм дърта лелка за подобни модерни предавания Simple Smile
Все пак - тази Ина е много красива, направо картинка. Може и да не блести с интелект, но компенсира достатъчно с външност.
Елена също намирам за красива , естествена и с хубаво излъчване.
От мъжете -определено Йордан. Мъжкар и изобщо не е елементарен, дори да изглежда така на пръв поглед.

# 565
За сега най - симпатичен ми е Николай, въпреки че начина на говорене много дразни. Теа едва я издържам, просто заради нея ще спра да го гледам в един момент. Горе-долу май схванах правилата и мисля че първия който ще си тръгне ще е Николета.

# 566
Симона така огромна ли беше във фермата, изобщо не я помня.
Някак много обемна и груба, не е само бюста, едра някак ми стои.
Ина е сладка, но с тия детски крачета, като 12 годишна , дето е откраднала на майка си червилото.
До Симона стои комично хилава.
Коя има хубаво, женствено тяло?

# 567
По спомен Симона беше доста по-пищна на финала на нейния сезон във “Фермата”. Реших да се върна назад във времето, за да разбера какво точно е работила тогава и изглежда, че вече няколко години е в почивка от розите и гъбите.

Скрит текст:

# 568
  • Paris
Не знам дали ви направи впечатление, но е подкаста с Наталия Кобилкина пуснаха малко спойлери водещите. Не ми се превърта пак да го гледам, но се смееха когато тя казваше нещо вярно. Например за Николай, че щял да влиза в любовни триъгълници, за Ина също имаше нещо. На някой направи ли му впечатление?

# 569
Е да, на няколко места. Също и в Надкаст Неделчо и Туджаров уж нищо не казаха за Георги и Фейгин дали са още заедно, ама Персиян пусна някакъв бъзик, че е "пълна лъжа, хаха" след думите на Георги за любовта им... а Неделчо каза "е айде, да не коментираме сега, ние не сме жълта медия" или нещо от сорта. Еее добре, нищо не разбрахме от недомлъвката и скоростното сменяне на темата, хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт