Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 082
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Аз мисля, че нищо лошо не е казал Йордан.  Малко се оправдава като дете, но според мен той се държи много добре.

# 526
Ина наистина му беше втори избор, но не би трябвало да я информира: "понеже видях, че с Y няма да стане, затова се насочих към теб". Моя интерпретация на неговите думи е това, но и на нея и прозвуча по този начин.

# 527
И той си призна. Малко си е смотан.😁

# 528
Той не осъзнава какво каза, но на никоя жена не 'и е приятно да 'и кажат, че хубавата приятелка го е отрязала и той сега се преориентира...

С това не казвам, че Ина не е симпатична, напротив, просто доста от мъжете фиксираха първо Симона.

# 529
  • София
За мен Йордан има много просташко поведение и не бих търпяла някой да опитва да ми се налага по този начин. Неприятен ми е. Йоан пък смята, че всичко се върти около него и Елена трябваше да бъде послушното паленце, което да му изслушва всички тъпотии и да маха с опашка до края на предаването. И той е пълен неприятник. Николай всъщност ми направи добро впечатление как го сряза с няколко въпроса. Стратегиите щяхме да ги оценим повече, ако имахме ясно и адекватно представени правила. Сега си играем на врачки.

ПП: Няколко мъже вече показаха пълна неадекватност, като се изпуснаха пред жените, че не са им първия избор, и са отишли при тях, само защото опитът им с първата им избраница е бил неуспешен. Не са играчи това.

# 530
На Йордан му беше проблем, че Ина е майка. Иначе може би щеше да му е първият избор.

# 531
Според мен не излъчиха разговора между Теа и Арина, както и повече кадри, довели до целувките с първата и Симеон, защото тя е човек на продукцията. Затова показаха само нейния разказ, който беше болезнен за слушане.

# 532
  • София
Йордан е неуверен, много ѝ се обясни на Ина, защото се надяваше някъде и тя да се включи, но тя не го направи. Рано е още, може да се получи.

# 533
Той не осъзнава какво каза, но на никоя жена не 'и е приятно да 'и кажат, че хубавата приятелка го е отрязала и той сега се преориентира..
Е да, но тук имаш ограничен избор... от 7 жени. А и някои се ориентираха и се "хванаха" веднага, та кръгът е още по-стеснен и незаетите бяха само 2-3. А и нали от предаването се изисква да си намериш нещо като половинка още в началото, знам ли. Аз и правилата не знам на това предаване. Ако петима харесат една... пък други 3-4 жени никой не ги хареса ко праим?

# 534
Аз засега влюбени не виждам. То и няма как да се влюбят на втория ден. Всички мислят само как да останат в предаването и са се хванали за някой като удавник за сламка. Йоан има шанс да изхвърчи, но ако беше поне малко умен, щеше да се насочи към Николета, а не към Симона. Йордан и на мен ми е най-интересен и не мисля, че той си пада по Ина. Наистина тя му беше втори избор и стои с нея, за да не е сам. Доколкото познавам този тип мъже, те не се отказват толкова лесно от жената, която харесват, в случая Симона. Самата тя си каза, че очаква мъжът да се бори за нея. Очаквам да има драма тук.

# 535
Човека каза, че не иска на жената до него да и шарят очите, а Симона и на 70 да стане, няма да и е достатъчно обожанието на един мъж и няма да спре да се оглежда за нови, пленени от неземната и красота и лазещи в краката и идолопоклонници.

# 536
На Йордан му беше проблем, че Ина е майка. Иначе може би щеше да му е първият избор.
Да, и аз мисля така. Тя му харесва визуално. Иначе от 7 жени... 6 от тях не са майки и е нормално един млад ерген да се ориентира към такава, която също е ...сама.   Ако бяха казали, че една от жените е майка, но без да казват коя, никога нямаше да си помисля, че това е Ина. Може би ..по-скоро онази с татуировките и с гръмкия глас (забравих й името), дето се разправяше с Йордан в първия епизод.

# 537
  • София
Симона всъщност е доста неуверена, буквално си проси валидация от всички мъже. Добре изглежда ( въпреки че няма нищо общо със снимките в инстаграма ѝGrinning) , но това я прави доста жалка в моите очи.

# 538
Ще изкоментирам каста, а после продукцията. Започвам с това стори на Константин, споделено от страницата им:

Защо не дава повече синхрони този човек? Странна птица е. Сякаш е загубил бас от приятелите си и прави каквото може вътре. Нямам проблем да търси да бъде видян, такива са времената. Ама да дава интересни коментари поне докато е вътре! В интернет намерих негови опити за анализи на книги и реалити формати. Очевидно покрива прилично дар слово и не търси излишно внимание върху себе си (Йоан). Или скоро ще си покаже рогата, или просто го хабят.

Кой знае срещите с Теа колко са го отчаяли. Поне не й сваля звезди. Казва какво не харесва без да е груб и наистина търси комуникация. Имаше опция да я нахули, а направи ‘апел да не съдим’ (малко излезе ‘кък’, ама е нямало как да знае, че тя ще изневери) А! И да спре с тия физиономии - много, много криндж. И да си оправи акнето и зъбите. Сега на последните му клипове поне изглежда добре.

Виждам го с Елена или Стиляна, те са спокойни. Ама той не си говори много с други момичета. Дали наистина не иска да ги подвежда? Или е луд по Теа и затваря очи? Той говори абстрактно за нея, не дава конкретики. Няма много логика. Чакам развръзка и отговори. Определено показва нова игра за романтично шоу и помага за цвета на предаването, ако не друго. Едва ли ще стигне далеч. Най-интересният играч дотук.

Йордан, Йордан! Тук си казвам, моят фаворит е БАТКАТА. Тъп псевдоним му лепнаха. За живота не знам, но за тази къща пасва перфектно. Не е комплексен, малко предвидим в избухванията си и реагира като 12-годишен понякога, ама има чар и умения. Ако се контролира повече, ще е още по-супер, но и така го взимаме! Като метна Ина на леглото беше силен момент - може да не се нрави на по-консервативните, но за мен направо си показа как се прави. Прекалява с химията, но щом му е цел, окей.

Дали Йордан не е на финал срещу китариста? Двамата тренират редовно по сторита, а и са в една IT фирма. Може да се познават предварително? Не е честно за другите участници. Може и да няма значение, де, още не знаем формата.

Ники е добро момче, но говори твърде бавно. Хубаво е, че е кавалер, ама да не вижда Симона как го върти… не харесвам термина ‘симп’, но натам върви. Не виждам развитие. Ако продължава напред ще е от съжаление или защото другите са правили много грешки. Имам чувството, че някои хора просто са самотници и нещо им липсва от развитието. Сигурно е, че това преживяване ще им помогне да се окопитят. Свестна жена ще го подмине и ще види отвъд добротата му. Наивен е. Ще порасне. Има видни проблеми със самочувствието.

Ивайло и Жоро ги забравих, че са вътре. Георги пуска поне лафове от време навреме, просто не се отпуска. Очаквам да изненада всички и да стигне далеч. Иначе ще е разочарование като каст. Ивайло е симпатичен, но скучен.

Йоан и Симеон… ми се ще да забравя, че съществуват. Симеон поне е някаква карикатура и не го взимам насериозно. Войни-мойни, братовчедки, с две жени наведнъж… поне става шоу и се смеем. Йоан е изгубен случай. Суета до клинично състояние. Детенце. Язък за секси визията. И двамата са дъното.

Жените се опитвам да ги харесвам, ама... Елена твърде наивна. Симона си търси спонсор. Ина - шумна, инфантилна, разглезена. Поне изглежда умна, ама егоизмът ще й пречи.

Николета търси проблема в другите, а не вижда, че е последен избор. Тя има възможност да се развие вътре най-много от всички. В подкаста споменаха, че е изгубила родителите си. Не извинявам държанието й, но го разбирам.

Стиляна изглежда добре засега, ама тия разговори за алкохол… нищо впечатляващо.

Рускинята не можахме да опознаем. Хвалят я, но коя жена ще води разговори със Симеон и ше бъде впечатлен? Съболезнования към роднината й, милата.

Теа… трябва ми отделен пост за нея. Няма такава деградация. Мозъкът й не работи. Сомовете плуват на дъното и дори те не се я виждали. Какво да я коментираш. То е като да биеш паднал кон. Няма смисъл. За шоу иначе добре са я взели, ще я доизтърпим някак. Мозъкът й е изпържен от алкохол и наркотици. Кой знае какви травми има. Отказът да поеме отговорност за действията си е непоносим.

За финал - Константин, Ники и Елена нямат един кадър с чашка, цигара, повишен тон или да мрънкат/плюят. Вдигат нивото. (Елена рева, но не беше прищявка).

Сега за продукцията. Първо, браво за проекта. Не е лесно. Ако беше, ние щяхме да сме го направили. Дотук с доброто.

Поправяйте грешките просто. Звукът - трагедия. Монтаж? Труден за следене. Субтитрите къде са на места? По-дълги епизоди? Подкастът… ако няма да слагате уместен водещ, поне се приготвяйте подобаващо, че да може да оценим труда ви. Епизодите с общителните участници дано ви спасят.

Къщата нямаха интересен каст, но изглеждаше супер откъм тези детайли със снимане, обработка и разказвател. И сега Неделчо И Туджаров ще им правят по-добра реклама, иронията…

Пак ще ви се гледа шоуто, то е ясно. И вие ще се оправдавате, че имате гледания. И ще оставите зад вас простотия - точно това, което не искахте да правите. Алкохол, цигари, вейпове, селяния, псувни, чуждици, интимен контакт на първи ден…

И всичко това ми е все тая, животът продължава, ще направите втори сезон по-хубав. Но кликбейтът беше ново дъно. Кой би си позволил да прави шоу на гърба на смъртта на роднина на играч? Не можеше ли да не снимаме тази част и да продължил като нормални хора?

Пак ще ви гледаме. Вие пак ще ни плюете, че нищо не разбираме, че сме масата, че само хейтим. Аз прочетох повечето коментари под видеата и в този форум. Хората искат да ви помогнат. Извадете си главите от задниците. Предполагам промените са направени за новите епизоди. Дано реалитито се измести в по-добра посока, но с изтеглянето на Туджаров е възможно да ни очакват фалове.

# 539
Изразът, че някой си търси валидация стана много модерен и често употребяван в социалните мрежи напоследък. Истината е, че всеки човек е неуверен до известна степен и има нужда от одобрението на останалите, за да се чувства добре. Симона не прави изключение. Хубаво момиче е, но в нейните среди има и по-хубави и по-харесвани от нея и вероятно затова търси прословутата ‘валидация’ от мъжете в предаването. А и да не забравяме, че са пред камери и няма как да са на 100% естествени.

Общи условия

Активация на акаунт