Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 302
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Някакъв извъндереден Подкаст  на лайф има сега ,ама не се отваря .Незнам ,епизод дали ще има довечера Hushed

# 616
Някакъв извъндереден Подкаст  на лайф има сега ,ама не се отваря .Незнам ,епизод дали ще има довечера Hushed

Сега отивам да гледам Ауткаста за епизода и ще видя и евентуално това.

# 617
Върви 30 минутен таймер. People Eyes

# 618
Не ми е инфантилна Ина , тя си е и съвсем младичка. Нямам спомен на нейните години , някой от обкръжението ми да е бил силно улегнал и нехвърчащ, но малко сме го позабравили. Много ми хареса , директния въпрос към Йордан , не е глупава , не се прави на сляпа . Също точка и за Йордан , че не започна да клинчи и отрича , за втория избор.Аз пък уважавам , точно такива хора , как тря2бваше да се прави на тактичен и да го увърти, нали уж се цени искреността Не виждам тук голямо унижение. Има жени които просто са атрактивни и събират погледите. Което не ги прави по- хубави и привлекателни , от не така атрактивната красота на други . Голямо его трябва да имаш , ако се засягаш, че всички мъже не са зяпнали първо теб
Симона също доста я харесвам . Но се страхувам, че тя си хареса Йордан . Ники е правилния избор, докато Йордан и е по див и ловеца в нея я привлича . Надявам се да не тръгне да доказва, че може да отмъкне всеки мъж който си пожелае от друга . Ако не го направи ми се заформя фаворитка
Знаеш ли, аз смятам, че Йордан вече е тотално изтърван за останалите жени там. На него супер много му личи, че вече е захапал по Ина. И в такива случаи няма значение, че първо е харесал Симона и тя го е привличала сексуално. Той много правилно си каза, че няма очи за друга. И верно е така. Хлътнеш ли, може преди да си бил много влюбен в някой, но хлътнеш ли по друг човек, тогава тотално ослепяваш за предишната любов. Малко се получава като в песента "Да си тук", където се пее "гледам я все едно гледам стена" - тотално не ти дреме. Бил съм така, както съм бил и от другата страна. В първият случай жената не се вълнуваше от мен уж. Аз дълго си бях влюбен, но тя не поддаваше и се интересуваше от други мъже. След това на майтап (както Йордан с Ина, ама точно така на бъзик едва ли не), започнахме да се закачаме с една мацка. И на бъзик, на бъзик, си хлътнах, загаджосахме се, тя се влюби в мен, както и аз в нея. Тотално забравих другата, изобщо не ме привличаше вече и имах очи само за гаджето. Но тогава нещата се обърнаха и тая другата се усети, че била влюбена в мен. Само че вече не ме интересуваше. Понякога хората се разминават.

Бил съм и от другата страна - жена ме е харесвала много, а аз съм отбивал опитите й. След това тя абсолютно като мен на майтап се заби с един на купон и тотално ме изтри от съзнанието си. Аз започнах да я искам, но вече беше приключило. Това са често случващи се неща.

А и Йордан е хлътнал, личи му. Той си е влязал във филма и това ще е момичето му до финала, ако тя не го разкара. Но и тя го харесва. Не е така хлътнала като БАТКАТА. Доста по-хладнокръвна е в отношенията им, сравнение с него.

ПП: Този извънредният подкаст не се отваря, защото ще започне в 14:10.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 13:57 от Kokito87

# 619
В този тип предавания много често се случва следното - изглежда да се харесват и може да се мачват даже седмици наред, но влезе ли някой нов и баш типа на Ина (да речем), като нищо може да замени Йордан, ако няма привличане с него.

Да са мач не значи гаджета, може просто да са си най-близки в къщата, може да им е приятно, удобно, и да са в очакване на някой нов индивид.

Точно в тая връзка, вчера умрях от смях с новия сезон на Too hot to handle.

# 620
Много ми излиза за този нов сезон на THTH, а аз точно сега съм си спряла Нетфликса, дано не ми го спойлнат.
Предният беше много тъп, даже не помня дали го догледах.

Но да, наистина в този тип предавания най-интересно става с влизането на нови хора, най-стабилните двойки се развалят с появата на нов. Имаше един образ преди 2 сезона, който постоянно си зарязваше основната мацка заради някоя от новите и накрая се овъртоли в лъжи и го изгониха. Grinning

Подкастът ще е с Ния и Мишо, на всичкото отгоре явно ще е на живо (без монтаж) - пригответе си хапчета за главоболие от ъъъ-кане, мрънкане, мляскане, губене на мисълта и прочие, ако мислите да го слушате. Аз съм пас.
На всичкото отгоре броячът преди малко показваше 8 минути, а сега вече е на 15, така че явно са крале на непрофесионализма по всички показатели.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 14:04 от Clouded

# 621
Започна подкаста, няма да има епизод днес.

# 622
Някак много скучно ще бъде, ако от самото начало се разпределят по двойки и до края няма размествания. Сигурна съм, че Йордан ако има възможност да се сдвои със Симона много бързо ще се сети да използва вратичките за измъкване, които оставя Ина.

Самата Ина е хубава, ориентирана е в отношенията мъже-жени и се надявам след първоначалните емоции да се пообере и да не се държи като петокласничка.
Хубаво го захапа Йорданчо, че му е била втори избор, но не виждам смисъл от открито обсъждане на тази тема. По-скоро тя да си прави изводите, колко е привлекателна за мъжете. Какво печели като го притисне да си признае? Може да чуе неща, които не би искала да чува.

# 623
  • Paris
Браво, добре направиха, че обясниха правилата и за забавянето на монтажа.

# 624
Ния-Косара:
- Тук са най-мразените водещи в youtube пространството и най-кринджавия подкаст!

Хахахаха...хората не ги интересува хейта! Те искат да вадят пари от това и нямат нищо против да ги хейтят.

# 625
А най-важната информация съобщиха ли я - ще има ли допълнително храна за Йоан и дали са вкарали дерматолог, който да се погрижи за пъпката му?

# 626
И какъв трябва да е извода . Не ми се лепна първо , знач съм непривлекателна за мъжете.
Кокито , малко бъркаш любоврта с егото от примерите които си дал, но хайде да не издребняваме. Да заискаш някой , само защото той вече не ти е в кърпа вързан, е последното нещо което може се нарече любов .

# 627
Ooooo, доповръща ми се от тия двамата! Това е супер ниско. Гледам продуцент, който се оправдава и водеща, която обяснява колко им е топ продукта и сме щели да свикнем. Потресаващи са. И тоя ми използва думи като "зарибяват" Flushed Косара не спира да хвали предаването. Спойлери през 30 секунди и тъпи изказвания. Тия с тоя подкаст ще си съсипят сами риалити формата.

# 628
Защо хейтят Ния и колегата? 😁 На мен ми харесва как водят. Някак лежерно.

# 629
Йоан си изяде пилето, което си е сготвил за три дни, още първата вечер. Satisfied
Няма да има допълнително внимание по темата, тъй като спада към битовизмите. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт