Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 317
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Казваш му, че те натоварва и че не сте един за друг, а не го сочиш с пръст. Пуснете си пак епизода и вижте реакцията на Ленчето.
Изобщо не я оправдавайте, че е малка. Ина е малко по-голяма и се държи адекватно.

# 601
Къде пък Ина се държи адекватно? Grinning За мен тя е най-инфантилна, Елена поне си мълчи.

# 602
И аз не съм фен на Елена. Но не съм и на Йоан. 😁 Харесвам Ина.

# 603
  • Stockholm
Самият Йоан беше малко загубил интерес към Ленчето. Явно се е зародило съмнението, че не е направил правилния избор. Когато ѝ каза, че има и други мъже, беше кулминацията на едно преднамерено унизително към нея отношение. Според мен тя тогава взе решение да го остави, но не беше подходящия момент. След това обаче, той видя на играта, че и други я харесват и внезапно му се върна "любовта". Яденето не беше основната причина за раздялата.

# 604
Без музика е много постен материала. Това се учи и в университета. Музиката служи за внушение, засилване на ефекта. Не ми се гледа Биг Брадър, особено без разказвач.
Не казах "без музика", а, че е дразнещо, ако нонстоп е с музика. Нека си има при преходите или при сцените без реплики. Ама нещо като си мънкат под носа и гърми някаква музика е мн. дразнещо. Това имах предвид

# 605
Ммм, на мен думите на Йоан ми звучаха по-скоро в стил Симона и нейното гонене, търсеше валидация от Елена, искаше тя да каже, че той е ТОП и най-добрият, ама - греда.

# 606
Йоан се държеше и много неравностойно с нея,... доста наставнически, по един неприятен начин. Отделно в собствената му класация тя явно идваше след пилешкото, така че момичето правилно си тръгна, виждайки, че Йоан и неговият комфорт са обхванали ежедневието му дотолкова, че да няма кой знае колко място за друг човек. Може би можеше малко по-меко да му го каже, но щом Симона каза същото, явно е тип обсебеност неговото. Само два три-пъти спомена за алкохола също, когато всички пийваха в началото. Такова поведение определено натоварва другите...

# 607
  • София
На мен с музика повече ми харесва. В първи епизод беше криндж като си говореха без. Разбира се, на всички места, на които не се чува ясно всичко, да има субтитри. Мен ми отне време, докато схвана кои точно си правеха масаж в леглото и кои се натискаха в градината. Забелязах и че като реагираха някои хора на тези моменти се объркваха кои са участниците в тъмното.

# 608
Аз от тези мигновени мачове и вричания във вярност оставам с впечатление, че който няма мач си тръгва. Затова и толкова се натискат за мач. Те от първия ден се държат като женени и се разпределиха по двойки, нямаше голяма конкуренция за един човек.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 20:24 от Serene__

# 609
Казваш му, че те натоварва и че не сте един за друг, а не го сочиш с пръст. Пуснете си пак епизода и вижте реакцията на Ленчето.
Изобщо не я оправдавайте, че е малка. Ина е малко по-голяма и се държи адекватно.
Е, пуснах си го! Няколко пъти го гледах. Какво означава „Не го сочиш с пръст“? Ще използвам твоят метод на изразяване: Еми тя си му каза буквално „Ти си краен, прекаляваш, натоварваш ме“. Къде е проблема? Как го е сочила? Тя не го е изцепила пред останалите. Този разговор е между двамата. Тя му го казва на него, не на комшията. Той й се сърди, че го е зарязала пред цяла България. Е, ти какво си си мислил, бе „мачо“? Че ще отидеш там и понеже се мислиш за Супермен, всички ще ти се кланят ли? То самият факт, че си го е помислил наистина (понеже действията и реакциите му говорят за това), означава, че е тотално самовлюбен и повярвал си. И хич не я оправдавам, че е малка, напротив – радвам се, че тая малката е в пъти по-адекватна от тоя самовлюбен пуяк. И тя хубаво е намерила някакви общи интереси с него, но в следващият момент вижда, че този няма никакъв друг актив. Той и затова й говори само за храната, защото няма какво друго да кажа. И понеже мисленето му е дефицит, не осъзнава, че ако блъскаш само на едно място, в крайна сметка ще нанесеш щета. То не случайно се изучава битката за Нормандия и защо съюзническите войски се съсредоточават изцяло там.

Самият Йоан беше малко загубил интерес към Ленчето. Явно се е зародило съмнението, че не е направил правилния избор. Когато ѝ каза, че има и други мъже, беше кулминацията на едно преднамерено унизително към нея отношение. Според мен тя тогава взе решение да го остави, но не беше подходящия момент. След това обаче, той видя на играта, че и други я харесват и внезапно му се върна "любовта". Яденето не беше основната причина за раздялата.
Това пък как се роди? Той й каза това за мъжете, за да я изблъфира с цел, да й набие филма, че той е ларж и да покаже някакво илюзиорно чувство, че е напълно спокоен и владее положението, и не му е проблем, ако тя отиде да се пробва с друг. Това е похват, когато започваш да губиш почва и играеш „All in”, с надеждата да посееш несигурност в отсрещният и да го разколебаеш. Всичко това се прави с цел да не изтървеш контрола. Но реално той няма контрол и власт и после си пролича. С нападките си към Елена, той показа едно типично поведение на паникьосаният псевдо Алфа. И понеже е в слаба позиция на ранено животно, започва да напада, за да се защити. Като по учебник е тоя индивид. Елементарна частица. Пък и се видя, че Елена има кандидати, а той левитира в небитието и ще си ходи. А най-показателното от всичко е, че Йоан се оправдава за всичко! Намира си оправдание за какво ли не, дори за загубата, именно защото е въздух под налягане и още на вторият ден започна да издиша. И започна да й говори, че Симеон си е спечелил честно, че той видиш ли приемал загубата с гордо вдигната глава. Изказвания, които имаха за цел да й покажат видиш ли, че той е спортсмен, че умее да губи, че уважава съпеника, че е благороден и ала-бала. Просто беше тотално долу като бито куче.

На Йончо му върви да бивш JoyJoyJoy https://www.youtube.com/watch?v=nju4JZrt7VI

# 610
Хора, гледайте пак 3-и епизод и обърнете внимание най-вече на разговорът на масата и последвалият разговор между Йордан и Ина. Наблегнете на поведението на Николай и Ина на масата Sunglasses Честно, тези които говорят, че Ина е инфантилна, може да се изправят пред една много сериозна изненада. Николай ДИРЕКТНИЯ и мамчето, според мен играят стратегически. Вижте как вкарват прът в шпиците на чуждите колела Wink Според мен целта им е, ако някой се издъни, те да го качат на стола, да му сложат примката и той да се самообеси и никой да не иска да го избира този човек за "матч". Само забележете поведението на Ина, погледът й, хладнокръвието и вербалните стрели, които изтрелва. Николай също. Ако наистина играят стратегически, което съм склонен да допусна, огромен респект! Hands Raised Hands А Йоан, той сам ще се обеси, помощ не му трябва Joy

# 611
  • София
Аз не го харесвам Йоан, всъщност аз още след първия епизод си казах, че никой не харесвам, но защо не са му дали нещата? Нали нямаше нищо да им липсва и да нямат битови проблеми. Мен би ме издразнил самият факт, че са ми обещали нещо, а не ми го дават. 😃 А пък така изолирани и под напрежение, съвсем всичко го дразни човек. И пак казвам - не харесвам Йоан.

# 612
Да не знаем правилата си има и забавна страна – можем да си направим игра Познай правилата.

На мен Ина на първо място ми е много много шумна – държи се като пубертетка, която иска да я забележат. Може и да има някаква мисъл в главата как да пързаля другите, но засега това, което ми се набива в очи е поведението ѝ.

Симона явно е от категорията жени, които искат да са боготворени, независимо от качествата на обожателите. Понякога се чувстват още по-добре, ако след тях върви цяла група лесноманипулируеми мъже.

По отношение на Елена мисля, че постъпи добре като директно си каза на Йоан, че за нея има проблем в техните зараждащи се отношения. Ако беше безхарактерна, щеше да отлага този разговор безкрайно и егото на хубавеца щеше да пострада още повече.

Йордан малко ми се вижда като човек, който повече приказва какво ще направи, но когато дойде време за действие хич го няма.

Има време, ще ги видим какви любовчии са.

# 613
Не ми е инфантилна Ина , тя си е и съвсем младичка. Нямам спомен на нейните години , някой от обкръжението ми да е бил силно улегнал и нехвърчащ, но малко сме го позабравили. Много ми хареса , директния въпрос към Йордан , не е глупава , не се прави на сляпа . Също точка и за Йордан , че не започна да клинчи и отрича , за втория избор.Аз пък уважавам , точно такива хора , как тря2бваше да се прави на тактичен и да го увърти, нали уж се цени искреността Не виждам тук голямо унижение. Има жени които просто са атрактивни и събират погледите. Което не ги прави по- хубави и привлекателни , от не така атрактивната красота на други . Голямо его трябва да имаш , ако се засягаш, че всички мъже не са зяпнали първо теб
Симона също доста я харесвам . Но се страхувам, че тя си хареса Йордан . Ники е правилния избор, докато Йордан и е по див и ловеца в нея я привлича . Надявам се да не тръгне да доказва, че може да отмъкне всеки мъж който си пожелае от друга . Ако не го направи ми се заформя фаворитка

# 614
И аз да дам моите 5 стотинки към епизода. Абсолютно  и напълно на мен ми беше излишна драмата с Арина, сълзите на Елена и мноогото присъствие на Йоанчо.

Йоан - ъъъъъъъъъ и пари да ми дават с такъв мъж няма да комуникирам. Отблъсква ме всякак. Там мисъл не тече.
Николай - има страхотен глас и ми направи впечатление, че е адски наблюдателен. Залепил се е за Симона към този момент, защото явно с нея най-много се разбира, но категорично не е влюбен в нея.
Симона - не я харесвам, но има попадения от към разсъждения, но за 3 епизода всичко от нея ми звучи клиширано.
Елена - незнам какво да кажа, освен, че за сега се представя доста добре.
Симеон - другият ми неприятник. Адски ми е противен.
Коцето - прекрасен глас има. Мисъл има при него. Над нещата е човекът. Прекрасен събеседник.
Теа - ще мине през всички и въобще ще и през .... какво ще говорят за нея.
Йордан - казва, това, което мисли без много да мисли. Тоест на мен ми е директен и честен.Не е подмолен. Харесвам го. Ако бях в предаването бих се пробвала да се мачна с него. Той харесва страшно много Ина. Комуникацията им е топ, в сравнение с другите двойки.
Ина - много красива жена. Категорична съм - тя не харесва Йордан като за гадже, а го възприема само като приятел, на когото може да каже всичко. По танца им накрая най си пролича.

Пп. Чудя се като влезне недоразумението Гош какво ще настане в кокошарника, защото той е несериозен и лигав, но за сметка на това е красив.

Общи условия

Активация на акаунт