Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 342
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честно казано според мен го притеснява повече хейта по предаването му. Grinning

# 586
Забравих да вметна, че уикенда почнах да гледам риалититата на Netflix, като започнах от Perfect match, тъй като видях, че много сравнявате Диви и красиви с тях.

Изгледах и двата сезона на Perfect match, като според мен това нашето доста се опитва да се доближава до него с тези match-ове дето участниците разправят за тях. НО няма как да разберем за момента, докато нямаме правила.

За тези от вас, които не са гледали Perfect match (няма спойлер, правилата г/д съм описала):
Скрит текст:
Там вкарват равен брой мъже и жени и още първата вечер всеки трябва да се match-не с някой и с този някой спят в една стая. На следващия ден имат игри за съвместимост и спечелилата двойка избира кои двама нови участници да влязат и съответно ги праща на среща с някой мъж/жена от други двойки или пращат себе си на среща. Вечерта след срещите пак се match-ват и двамата, които са останали без match си тръгват. И това нещо се върти в продължение на около три седмици, като от време на време вкарват и всички участници, които са навън, за да има драма между формиралите се двойки. Накрая всички (тези, които са вътре и тези, които са навън) гласуват коя двойка е "perfect match" и тази двойка печели почивка на място, което те си изберат, като всичко им е покрито откъм разходи.

Моите подозрения са, че ще е някакъв вариант точно на Perfect match, но побългарен, като подозирам, че ще махнат елемента с вкарването на двама нови участници от двойка, която е спечелила битка за съвместимост.

The perfect match, Love island, Are you the one(май го няма в Нетфликс също), Too hot to handle - някакъв микс от всичко е. 😀

# 587
Не мисля, че Елена се разплака само заради храната. Първо, явно си е такъв човек, плюс това, Йоан изглежда от онзи тип хора, които могат да те изнервят до ръба с тъпизмите си, а при много хора това избива на рев. Пък и тя тръгна да плаче, заради спомена от проблемите си, а не заради Йоан и неговото пилешко.

Щях да съм склонна да приема гледната точка на Йоан ако и останалите не застанаха в подкрепа на Елета и то хора, които не изглежда са 'и много близки. Симона също изтъкна това за храната. Явно е нещо екстремно дразнещо за всички.

# 588
Не мисля, че Елена се разплака само заради храната. Първо, явно си е такъв човек, плюс това, Йоан изглежда от онзи тип хора, които могат да те изнервят до ръба с тъпизмите си, а при много хора това избива на рев. Пък и тя тръгна да плаче, заради спомена от проблемите си, а не заради Йоан и неговото пилешко.

Щях да съм склонна да приема гледната точка на Йоан ако и останалите не застанаха в подкрепа на Елета и то хора, които не изглежда са 'и много близки. Симона също изтъкна това за храната. Явно е нещо екстремно дразнещо за всички.
Той само в първи епизод го каза 43242523 пъти.

# 589
Между първи и трети епизод са минали часове, не седмици.
Самият Йоан също каза, че е изненадан как Елена първо го харесва за едно, после това същото нещо го намира за проблем. Другите не са чули и двете твърдения. За мен тя е като някакво лигаво дете, не разбирам вълната на одобрение.
Не отричам, че Йоан вероятно е дразнещ, такова обсебване е натоварващо. Това обаче означава да му кажеш - дразниш ме и реагираш тъпо, а не - преди 12 часа те харесах заради орторексията, но вече съм друг човек и това ми напомня за травмите ми.

# 590
Хора, имаме ли им зодиите? Йордан е Овен, сам си каза, Теа е Стрелец, Симона - Дева.

# 591
  • София
При първата им среща Елена и Йоан веднага започват разговор за фитнес и хранене и разбират, че имат общи интереси. Отиват в кухнята, където Йоан показва, какви храни си е донесал, а Елена подскача щастливо до него и го моли да ги ползват заедно. В този момент и двамата си мислят, че са открили сродната си душа.
В следващите дни на Йоан не му дават храната, която очаква и той започва да нервничи, отказа да се включва в мисии и общи занимания и само мрънка, че без храна не може да се държи нормално. Това вече е червен флаг за Елена и тя разбира, че при него това е крайно състояние като нейната болест в миналото и решава да се отдръпне.
Йоан се мисли за подведен от Елена заради искренната и радост при първата им среща във връзка с тяхната обща тема, а Елена се чувства разочарована, че Йоан се е оказал толкова краен, а не просто следваш здравословен начин на живот.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 00:41 от Иля

# 592
Йоан може да е Везни, татуировка има на едната ръка такава.

Хора, имаме ли им зодиите? Йордан е Овен, сам си каза, Теа е Стрелец, Симона - Дева.

# 593
Забравих да вметна, че уикенда почнах да гледам риалититата на Netflix, като започнах от Perfect match, тъй като видях, че много сравнявате Диви и красиви с тях.

Изгледах и двата сезона на Perfect match, като според мен това нашето доста се опитва да се доближава до него с тези match-ове дето участниците разправят за тях. НО няма как да разберем за момента, докато нямаме правила.

За тези от вас, които не са гледали Perfect match (няма спойлер, правилата г/д съм описала):
Скрит текст:
Там вкарват равен брой мъже и жени и още първата вечер всеки трябва да се match-не с някой и с този някой спят в една стая. На следващия ден имат игри за съвместимост и спечелилата двойка избира кои двама нови участници да влязат и съответно ги праща на среща с някой мъж/жена от други двойки или пращат себе си на среща. Вечерта след срещите пак се match-ват и двамата, които са останали без match си тръгват. И това нещо се върти в продължение на около три седмици, като от време на време вкарват и всички участници, които са навън, за да има драма между формиралите се двойки. Накрая всички (тези, които са вътре и тези, които са навън) гласуват коя двойка е "perfect match" и тази двойка печели почивка на място, което те си изберат, като всичко им е покрито откъм разходи.

Моите подозрения са, че ще е някакъв вариант точно на Perfect match, но побългарен, като подозирам, че ще махнат елемента с вкарването на двама нови участници от двойка, която е спечелила битка за съвместимост.

The perfect match, Love island, Are you the one(май го няма в Нетфликс също), Too hot to handle - някакъв микс от всичко е. 😀

Даа, има и Are you the one, то беше на MTV мисля.

Дано се получи този микс, защото всяко предаване само по себе си е забавен и измислен добре формат. Да не стане манджа с грозде.

# 594
При първата им среща Елена и Йоан веднага започват разговор за фитнес и хранене и разбират, че имат общи интереси. Отиват в кухнята, където Йоан показва, какви храни си е донесал, а Елена подскача щастливо до него и го моли да ги ползват заедно. В този момент и двамата си мислят, че са открили сродната си душа.
В следващите дни на Йоан не му дават храната, която очаква и той започва да нервничи, отказа да се включва в мисии и общи занимания и само мрънка, че без храна не може да се държи нормално. Това вече е червен флаг за Елена и тя разбира, че при него това е крайно състояние като нейната болест в миналото и решава да се отдръпне.
Йоан се мисли за подведен от Елена заради искренната и радост при първата им среща във връзка с тяхната обща тема, а Елена се чувства разочарована, че Йоан се е оказал толкова краен, а не просто следващ здравословен начин на живот.
Да. Но трябва да му каже - ти си краен, прекаляваш, натоварваш ме. Тя буквално му каза, че меренето на храни ѝ припомня за анорексията.
Все едно да се хванеш с някой, защото има татус на АC/DC и после да ревеш, че слуша много метъл и това ти напомня за травмите.

# 595
На мен ми се е случвало да се захвана с нещо, което преди е било интерес или страст за мен, но след това да осъзная, че това ми напомня на травми, и да ми се е налагало да спра, защото съм си давала сметка, че не съм достатъчно "излекувана". Това не е изненадващо за един човек с хранителни разстройства. Много хора имат стремеж съм здравословния начин на живот. Елена е имала интерес и стремеж към това, и явно още го има. Тя каза, че е спортист и че това е било нейната страст, а спортът и храненето са свързани едно с друго, както и с хранителните разстройства. Нормално е темата още да я вълнува, но е нормално и когато срещне някой толкова... обсебен като Йоан, да се тригърне. Така работят тригърите понякога... мислиш, че си добре и че нещо няма да ти повлияе, че си го преживял вече, но после се оказва, че не е така.

Не мисля, че Елена го обвини, реакцията и е нормална за човек с нейното страдание. Обясни му какво я кара да се отдръпне, не видях опит за манипулация или прехвърляне на вина за травмите или каквото и да било друго.

# 596
  • София
Запознаваш се с някого и той ти споделя, че тренира и се храни здравословно. До този момент всичко е чудесно, добри навици. Прекарваш няколко часа с него и той не спира да говори за това, виждаш че дори лекото нарушаване на режима му за него е голяма драма, трябва в конкретния час да се изяде конкретното нещо иначе започва да нервничи. Вече не е добър навик, а сериозен проблем, плашещ за човек борил се със същия или сходен.
Нищо неестествено не виждам в реакцията на Елена. Действието се развива в рамките на часове, нищо че го гледаме в продължение на седмица.
И пак припомням - тя е на 19, свръхемоционалността ѝ е типична за човек с нейния проблем.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 17:13 от ~Étoile~

# 597
19 да не е новото 7. То на тая възраст могат да гласуват. Joy

# 598
Сега се сетих къде съм виждала Йоан преди, беше викач на едно заведение в Слънчев бряг. Там как е успявал по 12 часа на крак и да не може да яде когато иска, не завиждам на колегите му😂

# 599
Пасирал си е пилешкото с малко вода и го е изпивал набързо.

Общи условия

Активация на акаунт