Отговори
# 30
  • София
Привет момичета   bouquet
Признавам си не съм ви чела, погледнах само отгоре отгоре. Фрики, страхотна булка си! В Испания са видели колко са красиви българките.  Peace Зелче, зашеметяваща булка си и ти!  Heart Eyes

и другото за което моя мъж още се бъзика, аз чакам сватбена нощ , моята жена застанала и брои пари  Whistling

Аааа Зелче може ли такива работи... мъжа ти си чака първата брачна нощ, а ти - пари броиш  Mr. Green
 Страхотни булки сте всички!  Heart Eyes По- късно ще се постарая и аз да кача някоя снимка от големия ден  Peace Месец след нашата сватба, пресни младоженци, успяхме и да кумуваме, та днес ще ми идват кумците на гости и ще правя Пилешката фантазия на Мира   chef
Айде после ще ви изчета и ще се включа пак  Peace

# 31
във връзка с предишния ми постинг и по - специалнона тематас кафенцето и цигарата прилагам малко снимков материал на нашия вагабонтин на 20 дена, на която се вижда по кой път ще тръгне :www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2213796

ама нещо не се активира линка - публикувала съм снимката семейният албум.

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 13:31 от oska

# 32
Оска, кефи ме чувството ти за хумор!  Laughing Laughing Laughing

# 33
Оска не се отваря линка и за това го оправям ако нямаш нищо против разбира се  Mr. Green
А иначе сте направо хипер оригинални. Hug
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2213796

# 34
Това са няколко снимки от Великия ден ://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24314&AlbumId=86893
А това е моето малко съкровищеhttp://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24314&AlbumId=86887

# 35
  • София
Здравейте, трудно се добирам до компа, затова набързо. Страхотни булки, настроих се на сватбена тема и ми е много готино. Оска, ще му кажа аз като порастне Naughty Joysmile3532 Оригинално.
Меган, малка редакция, но не излизат иначе.  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24314&AlbumId=86893

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24314&AlbumId=86887
Не само Октомврийчетата са ни хубави, ами и мамите. Гонят ме Sad

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 13:41 от Lovi

# 36
A Зелче, аз се върнах после да дописвам Simple Smile
Леле днес не се трае това дете, два дни не е излизал и днес направо си го проси

# 37
Много съм ти благодарна кръц-кръц.Не само защото ще ме включите при вас,а и защото се надявам да намеря и приятелки във всички вас,с които с удоволствие бих споделяла как отглеждам моето съкровище.Записвам се при вас с най-гплямо удоволствие. Heart Eyes

# 38
 Hug
Страхотна тема, Кръц! Особено много ми хареса картинката с бебо в столчето за хранене  Joy Като знам как Калоян се омазва целия като му давам пюре -лице, ръце, дрехи... абе само до дупето не може да стигне.
Оска и ние имаме една снимка с цигара (дело ма мъжа ми и брат ми). Ама след като я показах на една приятелка и тя ме нарече терорист  hahaha, реших да не я показвам  Blush
Снимките наистина са много готини - и на бебоците и на мамите. Аз не исках да правим сватба, ама мъжът ми ме нави и не съжалявам. Голям купон беше. Бях в четвъртия месец, та затова и не пих и накрая с булчинската рокля подкарах ХаФтомобила към вкъщи, ама беше паднала батерията на фотоапарата и нямаше как да се документира  Grinning
Имахме доста весели моменти като например - изгубихме майка ми на път за църквата, защото тя не познава П-в и нещо изпуснала колоната. Обажда се и вика аз съм до един голям комин  Joy  hahaha ха, върви я търси де... После като хвърлях чашата от шампанско в ресторанта така я засилих, че бях сигурна, че някой гост вече е опатил. Аме те много пъргави, да му се невиди... избягали като ме видели с какъв замах подхождам.  Joy
За пола - все си мислех, че е голяма гордост първото да е момче, а то виж каква била работата  newsm78  hahaha Joy hahaha Много се смях с тези глупости. Ние толкова искахме детенце, че изобщо не сме мислили за пола. Друг е въпроса, че си бях втълпила, че ще момиче и бе да исках го набих и в главата  на мъжа ми. Така си харесахме име за момиче - Яна. Да ама не... В края на 5-тия месец като ни казаха, че 100% ще е момче, голямо чудене падна. Добре, че в 9-тия месец се споразумяхме за името, защото иначе щях да стрелям напосоки  Joy
За раждането - ами като се сетя сега не беше трудно. Въпреки, че напъните, които траеха около 15-20 минути ми се видяха цяла вечност и през цялото време молех доктора за секцио, защото няма да излезе иначе  smile3532 Обаче, имах, чуството че е глух и само викаше - Напъвай! и аз напъвам, после пак молби, той Напъвай и така. Направиха ми епизотомия и бебо изкочи набързо. Ама после ме шиха с пълна упойка, защото се съмняваха, че имам останали парчета от плацентата, та трябвало и кюртаж да направят. абе, нищо не усетих. Ама 2 седмици след това шевовете ми разказаха играта.
Щях да питам друго - някой знае ли дали бурканчетата от пюре на Ганчев могат да се ползват и да се стерилизират?
хайде, че стана много дълго.

# 39
Добре дошла Бомболина  bouquet, записвам те отпред на първа страничка
Настанявай се удобно и винаги можеш да споделяш с нас и да търсиш съвет, доколкото можем да ти дадем, от преживяното с нашите бебоци
 Hug

Слипи,
аз също не исках сватба, ама и мен ме навиха накрая и не съжелявам.Аз пък бях в 5-ти месец бременна и беше малко трудно в жегата-същия ден в Русе беше 37градуса, а ужа сватбата започна в 6 вечерта

Оска,
много яка снимка.Аз все се чудя Цеци на каква маймунка да го направя, къде да го снимам, че да е по-интересен , но затова не се бях сещала

Айде чао засега, че след малко ще папаме и да правя манджата

# 40
Вашите бебета кога започнахте да ги захранвате? Защото ние папкаме все още само кърма.Има ли и други мами като мене? Simple Smile А и едно странично въпросче ако може: от каде ги слагате тези големите емотикони,много са яки. А мерси..... Grinning

# 41
Честита нова темичка    bouquet и благодарности на Кръц за труда!!!!
BOMBOLINA добре дошла при нас Hugголемите емотикони са под малките кликваш на още и готово.За захранването щом сте си само на кърма няма за какво да бързаш с каши и пюрета.
Прекрасни булки с прекрасни бебета сме  браво на нас!!!

Вчера родителите ми пак ни изнудиха да им оставим Саши да спинка у тях ,а ние излизахме  newsm44  изкарахме си много весело .

# 42
А ние пък досега не сме я оставяли изобщо.А така ми се излиза някаде.... smile3514

# 43
Привет и от нас Hug Hug,
ЧЕСТИТА НОВВА ТЕМИЧКА  smile3525 И МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА КРЪЦ!
Днес сме малко по спокойни не крещим като вчера,а и заспиваме от време на време та ни се събират по 40 мин сън където намерим smile3524
Хей момичета днес се иска прошка,ако някоя от вас съм обила без да искам моля да ми прости newsm03
Сега чакам една приятелка да ми дойде на гости,малко да се разсея,че тия дни малко на горе ми дойде,и мъжо днес пак беше на работа,ама за щастие САШЕТО реши да даде малко почивка на мама newsm03
Сега си е легнал на спалнята с татко си и си приказват,а мама ренимира Simple Smile,кака Елена спи въобще всичко на  Naughty
Днес тук в Сф имаше слънце,но студенко беше имаше гаден вятър та уви пак си бяхме в къщи,но от утре до края на седмицата го дават топло време ще яхнем количката  и право в градинките с дечицата 1stroller 1swing  Nature Sun With Face
ДОБРЕ ДОШЛА НА BOMBOLINA НАСТАНЯВАЙ СЕ УДОБНО В НАШАТА БАНДА ОКТОМВРИЙЧЕТАТА! newsm03 smile3525
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ  love001 newsm51

# 44
МЕРСИ МЕРСИ  newsm51 добре заварили

Общи условия

Активация на акаунт