🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Според мен е точно тогава, Гери. Confused
Наистина не мога да разбера Айдан.
От един момент нататък все едно, че е друг човек...

# 181
Според мен е точно тогава, Гери. Confused
Наистина не мога да разбера Айдан.
От един момент нататък все едно, че е друг човек...
Нали добавиха нов сценарист. Може на това да се дължи.

# 182
Още преди новата сценаристка й развалиха образа на Айдан. Според мен сценариста й има зъб....няма толкова зле изграден образ.

# 183
Новия сценарист се появи около предложението за брак.
Там обаче, тя си беше ок, с това, с което Дахан се занимава. Не е поставила условие, че ще се ожени за него, ако...
И после нещо и стана. Neutral Face

# 184
Ново от Сюмейе
Като се абстрахирам от героинята й, ми е много сладка!

# 185
Привет.
Чесно казано не мога да разбера, не ината на двамата, защото те са така от край време, а нелогичността в образите им. 
Айдън иска друга работа за Дахан, ами това е разбираемо. Кой иска бащата на детето му да е в положението на  Дахан? Няма нормален човек който ще създава семейство и да е ок с това.
Този разговор е в болницата, до кувиозите, след раждането на бебето на Ямур... След това Айдън отива да прави аборт, това не го разбирам. Как не й трепна  под лъжичката, като видя другото бебе? Не се ли събуди майчино чувство?   Типично в нейн стил, подозирам, че ще се опитва да му поставя условия за да получи каквото иска. Ако го прави на пук, на инат или като наказание няма да го разбера. Какво иска да постигне с това?
Друго ще е ако каже на Дахан, че не може да се справи, не му вярва, че й е трудно,  оплашена е, не може да поеме отговорност. Иска детето й да има сигурен и щастлив живот, здраво семейство. Ако го прави за себе си  и детето, и той няма никакво знамение в случая (с работата му  и т.н.). Много тъпо, няма никаква логика в техните разговори.
Пет годишния ми син, щеше да има по-мъдри и емоционални изрази.

# 186
Аз се отказа да търся логика. Гледам картинки. Има някаква история

То вижте Фатма. Мъжът и умря трагично, а тя разцъфтя направо. Прическа, че и грим. Бяха се разделили, но тя страдаше. Абе както казахте фантасмагории.

За феновете на гейм ъв тронс ще кажа следното. Очаквам финал, при който Лейля убива Дахан и става монахиня. Новият Гадар го правят Рюзгар. Или Ямур. Няма голямо значение. Оя най-накрая се жени за Енвер. Айдън отпрашва на кон на някъде с бебето в ръце. Няма значение какво става, важното е да е без всякакъв смисъл

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 17:30 от gerryto_2

# 187
Нинче, точно това и аз се чудя. Как не и трепна нещо при вида на другото бебе? При вида на Дахан с бебето в ръце?
Къде отиде онази Айдан, която го обичаше безусловно?
Кога стана толкова разумна, толкова мислеща за бъдещето и живота си?
Нали хората, които се обичат си прощават?
Дават си втори шанс...
Тази снимка ме умилява!

Колко хубаво ще е Чаатай да стане баща! Един млад и красив баща, който обича децата!

# 188
Остават 3 часа до раждането!
Тия двамата и физически имат прилика!

# 189
Още малко остана до началото.
Момичета, ще гледате ли онлайн?
Аз, засега съм Ок, само нещо да не се появи в последния момент!

# 190
Права си, Жаки. Носовете. То и на физика си приличат.
Ми то като ѝ е първо раждане, те болките вече трябва да са почнали. Айде леко да мине. Да видим ще си върже ли косата. Аз така се издразних на това суеверие. Ако не го знам нямаше да ми е проблем. Ама акушерката вика сакън пускай я тая коса. Така ме дразнеше.
Вълнувам се а няма да гледам поне до 11 сигурно. Спирам да ви чета след малко.

# 191
Гери, какво е това суеверие с косата. Аз не го знам. Стана ми любопитно.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 19:52 от cvetansk

# 192
Какво е суеверието, Гери? Не го знам.
Нови снимки с Чачо.

# 193
Аз ще съм на линия.

Даган и Енвер обединяват ли сили? Гадар е в СЕГА с новия си епизод тази вечер от 20.00.💥

# 194
И по традиция, да премахна излишните от снимките. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт