Честито на порасналите дечица

Сложих Алекс малко в столчето, за да мога да попиша, иначе съм нон стоп след него
от тук първия ми въпрос, понеже сме на ламинат в хола, където стоим повече, а той се пързаля много, и като се изправи детето се пързаля и пада (брат ми се бъзика, че сега като направят зимната пързалка тук директно ще е готов за фигурно пързаляне
та май ще се наложи, някой с подобно положение
Бубка, страхотна история
много да си се обичкате
ако може и аз да любпитствам, каква националност е половинката, че не разбрах Ексче, ladye, аз искам второто да е пак пролетно бебе като Алекс, претенции за пола нямам вече
половинката иска момиче, ми да го направи, аз държа май пак да е овен, ако може
кефи си ме тая зодия и това е
( еможе и рибка като мама де), надявам се разликата им да е не повече от 3-4 години 
енви, сутрин кърмя преди да станем - значи към 8-9, след това към 10 при приспиване, следобяд пак, след това към 19-20 и след това при заспиване, и през нощта 2-3 пътии между другото ако ме види да се преобличам или да влизам да се къпя - пощурява докато не му дам, види ли ме по сутиен - край, трябва да му дам, иначе не се търпи
почнах полека да свиквам, че може да се кърмим и лятото май раче, с рекламите сме същата стойка, каквото и да прави, колкото и да дивее - почнат ли рекламите - крещи от кеф и се заглежда, но.....досега не се е възмущавал от някоя

Филипка, бравос, при вас 70 ст. кухята на ден, а тук беше 1.60 лв., че след протестите миналата година я направиха 1.30 лв....и пак е много според мен

Ей ще ме накарате и аз да се вдигна до Пловдив

Енви и аз имам проблем със саксиите, Татянче туй хубава идея за чорапите, ама освен че бърка в тях Алекс и ги събаря

Ренка, този на ексипиал е такъв - не е много мазен и е по-рядък

Данче,

Па-па, кога точно ще сте тук

Ванчееее, ако наминаваш през темата пиши едно "здрасти"

Айде накрая и да почерпя скромно -
днес свекърва ми
Абе...ужас.Имаш едно голямо 
мама овен тати риби и планувах овен момче, но се появи момиче. Ама моята риба е мартенска и много латентна, февруарската как е?
, нямам оплаквания.
.
.Ако някой преди 2 месеца ми беше казал, че ще има дни в които няма да влезна във форума, доста щяхме да поспорим...уви наистина не ми стига времето/денонощието дори ми е късо
.
.Вече с 4 очи го следя да не го гепне.И как се е научил да реве като не му дадеш нещо или му попречиш да направи, това което е решил...ама да ми е жив и здрав само,ще се възпитаваме като му поумнее главицата
нещо не ми достига и акълеца напоследък.