Отговори
# 210
Привет  Hug
Честито на порасналите дечица  Hug
Сложих Алекс малко в столчето, за да мога да попиша, иначе съм нон стоп след него  ooooh! от тук първия ми въпрос, понеже сме на ламинат в хола, където стоим повече, а той се пързаля много, и като се изправи детето се пързаля и пада (брат ми се бъзика, че сега като направят зимната пързалка тук директно ще е готов за фигурно пързаляне Laughing), та не исках да му купувам обувки, мислех по чорапче да прохожда, обаче много се пързаля така  newsm78 та май ще се наложи, някой с подобно положение  newsm78
Бубка, страхотна история  Heart Eyesмного да си се обичкате Hug ако може и аз да любпитствам, каква националност е половинката, че не разбрах Embarassed
Ексче, ladye, аз искам второто да е пак пролетно бебе като Алекс, претенции за пола нямам вече  Joy половинката иска момиче, ми да го направи, аз държа май пак да е овен, ако може  Sunglasses кефи си ме тая зодия и това е  bowuu ( еможе и рибка като мама де), надявам се разликата им да е не повече от 3-4 години Praynig
енви, сутрин кърмя преди да станем - значи към 8-9, след това към 10 при приспиване, следобяд пак, след това към 19-20 и след това при заспиване, и през нощта 2-3 пътии между другото ако ме види да се преобличам или да влизам да се къпя - пощурява докато не му дам, види ли ме по сутиен - край, трябва да му дам, иначе не се търпи ooooh! почнах полека да свиквам, че може да се кърмим и лятото май Rolling Eyes
раче, с рекламите сме същата стойка, каквото и да прави, колкото и да дивее - почнат ли рекламите - крещи от кеф и се заглежда, но.....досега не се е възмущавал от някоя Peace
Филипка, бравос, при вас 70 ст. кухята на ден, а тук беше 1.60 лв., че след протестите миналата година я направиха 1.30 лв....и пак е много според мен Cry
Ей ще ме накарате и аз да се вдигна до Пловдив  Hug
Енви и аз имам проблем със саксиите, Татянче туй хубава идея за чорапите, ама освен че бърка в тях Алекс и ги събаря  ooooh!
Ренка, този на ексипиал е такъв - не е много мазен и е по-рядък Peace
Данче,   bouquet
Па-па, кога точно ще сте тук  Heart Eyes
Ванчееее, ако наминаваш през темата пиши едно "здрасти" Laughing че липсваш ей Heart Eyes

Айде накрая и да почерпя скромно -
днес свекърва ми  Twisted Evilи племенника ми имат рожден ден, черпя за сладкия племенник, който много си обичам  Hug

# 211
Целият април месец,с една седмица в Пловдив.Аз съм от там по принцип.
Ще се радвам да се видим,трябва да разменим координати,и с Татянка също Hug

# 212
  • София
Hug Познавам си аз хората - ей, незнам какво щях да правя без вас момичета!

Чужбинско-варненски мами, ама защо все пролетта ще си идвате, не ви ли се ходи по горещ пясък, цаца, картофки, бирка...... Mr. Green

# 213
Ха сега,ама много пловдивчанки бре майна hahaha Joy hahahaПа-па ,що така незнаех ,че и ти си от наШто регион?

Данче-ЦЕЛУВКИ ЗА ШЕФЧО Heart Eyes
А където си писала ЦАЦА....първо  ми се мярна нещо друго hahahaама ще си замълча Rolling Eyes

Днес плод с извара много се хареса HugБлагодаря!

Сминси-в нас също се пързаля доста newsm78

Леси-Аз съм с главоболие може би 20 дни в месеца и вече се чудя какво да правя newsm78А и не пия нищо дее.Та незнам дали може да ми мине от аналгини и т.н.Последно ме боля преди 3 дни и тогава чак ми се повдигаше.Цикъл нямам ,но и незнам дали може да има общо с това.Вчера пък имах пронизващи болки през няколко минути за около час ThinkingАбе...ужас.Имаш едно голямо Hugот мен  bouquet

Къде се губи ДЕЯ?

# 214
Бързо включване че забравих най-важното - кой питаше за уролог, най-добре е при всички случаи в клиниката на педиатрията в Медицинска академия, всички уролози и нефролози там са много добри и то са специализирани детски уролози каквито няма никъде другаде, дори и в Пирогов няма детски нефролог, камо ли по поликлиниките. Но за там трябва да се вземе номерче за ред рано сутринта! иначе предварително не записват. доста се чака, но ако е сериозна работата - това е мястото без никакво съмнение. Единствената алтернатива е в центъра за детско здраве на ул. Ами Буе, обикновено специалистите от педиатрията преглеждат и там, но трябвада се пита предварително по телефона подробности за лекаря - дали е от педиатрията от МА. Иначе и те работят с НЗОК.

Данче шефчо да ти е жив и здрав и да не му се плашиш толкова  Hug

Главоболие до прилошаване си намирисва на мигрена! Да сте забелязали да се провокира от определени храни примерно, особено червено вино, чай и кафе, шоколад? само толкова помня за мигрената  Rolling Eyes и това с прилошаването и че често е едностранно...

# 215
Ма как бе Дан4е, преz лятото пак  Sunglasses  Таzи година като никога 3 пъти, веднъж zа Велик Ден/РД, после преz лятото (кръЩене) и zа Коледа/НГ пак  Mr. Green  НаШета е лесна, тук в Европа не сме много дале4е пък ние и билети не плаЩаме в пове4ето слу4аи, стига отпуска да има и идваме  Wink

Много се радвам zа новината, zнаех си аz, след това което ми каzа педито в4ера  Hug   

Смин, ние сме съЩо с ламинат и с теракот, който всякаШ е по хлъzгав. РеШението е или 4орапки АBS или, както сме ние сега и сме супер, едни кожени буйки, с кожена подметка (глатката страна е от вътре). Хем топли кра4енца, хем стабилно  Peace

За главоболието, отидете на о4ен, да не би да е от о4ите?  newsm78

# 216
  • София
Ladye и ние сме така  Grinning мама овен тати риби и планувах овен момче, но се появи момиче. Ама моята риба е мартенска и много латентна, февруарската как е?  Joy гледам, че той ти се налага за зодиите  newsm78 никак не прилича на моя
Като се изключат лошите страни е добре Simple Smile, нямам оплаквания.

От известно време главата на малката много се поти по време на сън. Просто прогизва цялата, като че ли съм я изкарала от коритото. Започват да и се стичат ручейчета по лицето, от което тя се  стряска и събужда с писък.
При нас го имаше същото потене за около 2 седмици и премина от само себе си. Бях споделила с приятелка с по-голямо дете и тя каза, че и при тях е имало такъв период.
аз знам, че обилното потене и то на главата е начален признак на рахит, ама не искам да те плаша, защото може да е всичко - просто някои хора се потят повече. Най-добре питай лекарката.
Кога е признак за рахит - ако постоянно се поти ли или както при нас ако се е случвало за определен период и след това е преминало?

понеже сме на ламинат в хола, където стоим повече, а той се пързаля много, и като се изправи детето се пързаля и пада (брат ми се бъзика, че сега като направят зимната пързалка тук директно ще е готов за фигурно пързаляне Laughing), та не исках да му купувам обувки, мислех по чорапче да прохожда, обаче много се пързаля така  newsm78 та май ще се наложи, някой с подобно положение  newsm78
При нас всичко е теракот и ламинат и също се пързаля дори с буйките за прохождане на К и К, а и му се потяха крачетата и бяха все студени и затова почнах да му слагам дебели чорапки, които имат гумички на ходилото и няма проблем вече.

# 217
Здравейте и от нас/дано не сте ни забравили Embarassed/ в тази страхотна темичка Hug.
Смин, специално за теб и Али-Бали много прегръдки и   remybussi.
Ние сме добре, само /както предполагам се досещате/ нямам никакво време за тук Tired.Ако някой преди 2 месеца ми беше казал, че ще има дни в които няма да влезна във форума, доста щяхме да поспорим...уви наистина не ми стига времето/денонощието дори ми е късо  Confused.
Но...не съм влезнала да ви се оплаквам Naughty.
Мерките ни на последната консултация преди седмица са 8190/75 см.Наддал е пак под 200 гр. ама то няма и как иначе- не се спира това сете.Че живее на земята е ясно ама той само не спи там-вече в  столчето и кошара не минава номера дори и за минутка.Юли много се е променил по характер/май приказката кротко бебе-диво детенце и обратното  ще излезне вярна поне при нас/.Бандит голям е станал- хапе, щипе и скубе навред, дори и своето приятелче скубе и то съвсем целенасочено #Crazy.Вече с 4 очи го следя да не го гепне.И как се е научил да реве като не му дадеш нещо или му попречиш да направи, това което е решил...ама да ми е жив и здрав само,ще се възпитаваме като му поумнее главицата fiuuuuuu fiuuuuuu
Много теми сте подхванали и ето че сега не се сещам за какво щях да пиша newsm78.
Искам да честитя на бременната мама и да и пожелая лека и безпроблемна бременност и страхотно бебече  bouquet.Поздравявам те за куража и малко ти завиждам,но..благородно PeaceДори се хвалих на мъжът ми че вече си имаме бременна съфорумка.
Стига съм писателствала по нощите повече, а и да не ви досадя-надявам се събота/неделя да имам повечко време и да се включа по темичките/ама ще си запиша предварително какво сте обсъждали, че.. Crazyнещо не ми достига и акълеца напоследък.

# 218
  • Русе
Добър Вечер,
Аз като никога по това време...Татито е още на работа, та компа вкъщи е свободен... Grinning

Данче, как няма да знаем, че шефчо си е наред - ако имаше нещо нередно, щеше да си усетила вече... Hug

Бубка и Рачето супер истории разказаха! Буб, айде казвай що чини в Катар(за Гана разбрахме), че няма да спя... Wink

Леси, не те знам как се оправяш с бандюгите... Аз с едно таквоз, съм на ръба на нервна криза (и от аватара ми личи как съм му вдигнала мерника) Twisted Evil..., пък две такива... ooooh!Ей от туй ти е главоболието! Wink

Ексче, как да съм споко, бе душа - мойта дунда на 76см беше 9,650кг в началото на януари, сега чак не ми се ходи да я теглят... Whistling

# 219
  • Sofia
Благодаря Мецанке, аз питах, ще вземем направление от педито и добре че ми напомни за детския център, ние ходихме преди няколко месеца там по друг повод и останах много доволна.

# 220
  • Boston, MA
Честито на месечковците, и специално на Мимата и на Стенли! Сминчо, да ти е жив и здрав племенника! Емо, Тони и Мати са страшни бонбони! Браво и на Стаси, че всичко му е наред!

МисЗ, обади се на лекарите на Лекса, аз бих ги притеснила (защо не, за твое успокоение!)

Леси, Цвети, това на мигрена ми мирише (аз получавам такива пристъпи и е отвратително, не само гадене, а може и до повръщане да се стигне). Аз пиех Имитрекс (в България се казва Имигран), доста е скъпо, но много помага. Обаче, не може да го пиеш често, ако имаш високо кръвно (като мен), затова сега съм на едни ежедневни хапчета, които обаче не ми харесват, по ред причини.. решила съм като си дойда, да ходя на хомеопат. А всъщност може и от кръвно да боли глава, може да е хормонално (след раждането дали са ни се нагласили хормоните обратно?), аз бих ходила на лекар. Тия неща, дето Мецанка ги е казала, могат да вредят (на мен със сигурност червено вино не ми понася, а колко обичам!), но при всяко положение е хубаво да пиете много вода! Съчувствам, много е гадно!

Засега планът е да си дойдем септември (началото до средата), Пловдивска среща непременно ще направим, но все пак Дани е и половин софиянец (мъжът ми е от София), та и там ще се видим. Така че, Данче, ша са срещнем някъде!  Mr. Green

Няма кой знае каква интересна причина да съм била в Катар - намерих си работа в един хотел там и заминах, работих и живях две години. Гаджето ми беше австриец от български произход, който работи за БМВ, двамата заедно си тръгнахме от Катар, той се прибра в Австрия (аз с него за малко на път към Щатите) и после отиде да работи в Гана, където и аз после отидох да го посетя, постоях малко, но нито той искаше да идва за постоянно в Щатите, нито аз в Африка тогава, та така. Интересното е, че по случайност запознахме неговия най-добър приятел (германец), който също работи за БМВ и моята най-добра приятелка (българка), които се ожениха и имат две прекрасни дечица (отварям тук още една скоба, за да кажа, че и те, запознатите от нас, живяха насам-натам, децата се родиха в Ливан, после той отиде в Иран, но сега ще са си вече в България, той ще бъде шеф на БМВ за България и нямам търпение и тях да ги видя през септември, толкова дълго време е минало!). Та и от пропадналата ни връзка излезе едно добро нещо!

# 221
  • София
Влизам само да ви кажа - хай!
Данче, много се радвам и целувки!

Много съм ядосана днеска - така са ни прецакали в института, че нямам думи! #2gunfire #Cussing out

# 222
Вясвам се само да кажа здрасти  Hug
Данич, радвам се че със сладурко  Heart Eyes
  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet за порастнлите момченца и момиченца
За разликата между децата - на моите е 3 години и 3 месеца, не беше планувано, но съм доволна - достатъчно малка за да имат общи игри и да си "пасват" на акъла и достатъчно голяма, за да не ме е страх да ги оставя сами на този етап  Mr. Green
Аз лягам, лека и непробудна нощ ви желая  Hug

# 223
добро утро!!!

Бубка, много готина история тва със мъжо ви! да ти е жив и здрав!
Данче, естествено че всичко е наред със шефчо!
ние взехме на Дени обувки и със мека и с твърда подметка та мога да направя сравнение - предпочитам с твърдата
с меката подметка успява понякога да си набута крачето със свети пръсти и така седи докато не го събуеш, което според мен го кара да ходи на пръсти
с твърдата няма такова нещо и си ходи нормално и дори ми се струва по-стабилно - на цяло стъпало е
само малко го препъваха отначало но после свикна и е ок
а Колевците наистина имат буйки с твърда подметка - виждала съм ги във фирмения магазин Peace
цунки по муцунки

# 224
ЧЕСТИТИ 10 МЕСЕЦА НА ДИДИ НА ИЛЕНКА!

Да почерпа за моята месечинка-Велинка! /за питието може да е рано, но тортичката пасва към кафенцето на Цачката Wink/

Цачи, радвам се, че си писала! Hug Разкажи за новата работа!

Ванче, и ти липсваше! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт