Шоколад

• 21 054
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
Милка с кокос,обожавам го,но напоследък не мога да го открия никъде!

Бях написала по-горе - спрели са го от производство! Cry

# 91
Обожавам детската милка, т.е. Милкинис hahaha, съвсем сериозно. Това е любимият ми шоколад. А Линдт е божествен, но не мога да си го позволявам често.

# 92

Това са ми най-любимите на мен. Изяждам една кутия за няколко минути  Blush

Преди време имах един обожател(да го наречем), който ме засипваше с такива (беше разбрал, че са ми любими). Идваше и ми ги отавяше пред вратата, с картичка и цвете..Като се запознах с мъжа ми, спря.Явно реши, че не е здравословно повече да прави така Crazy...  Tired

# 93
Преди време имах един обожател(да го наречем), който ме засипваше с такива (беше разбрал, че са ми любими). Идваше и ми ги отавяше пред вратата, с картичка и цвете..Като се запознах с мъжа ми, спря.Явно реши, че не е здравословно повече да прави така Crazy...  Tired

А може да е бил сам мъж ти... Laughing

# 94
Милка с кокос,обожавам го,но напоследък не мога да го открия никъде!

Бях написала по-горе - спрели са го от производство! Cry

Много жалко,страхотен беше този шоколад! Sad

# 95
  • София
Бонбоните "Рафаело" са с изключителен вкус. Линд е номер едно за мен..Но заради цената, приемам покупката им за малък празнк и чисто глезене...

# 96
Преди време имах един обожател(да го наречем), който ме засипваше с такива (беше разбрал, че са ми любими). Идваше и ми ги отавяше пред вратата, с картичка и цвете..Като се запознах с мъжа ми, спря.Явно реши, че не е здравословно повече да прави така Crazy...  Tired

А може да е бил сам мъж ти... Laughing

Не, аз го познавах "обожателя". Слагам го в кавички, защото не беше точно обожател, но имаше и нещо такова в цялата работа..Друга беше историята, но не ми се иска да я разказвам...

# 97
Бонбоните "Рафаело" са с изключителен вкус. Линд е номер едно за мен..Но заради цената, приемам покупката им за малък празнк и чисто глезене...

А между другото, колко струваше Lindt-а? Mr. Green От толкова време не съм си купувала, само помня че беше скъп, и колко е вкусен. Blush

# 98
Не съм фен на сладкото- еднакви са ми  Rolling Eyes

# 99
Шоколади любими са ми- Йон с целите бадеми, Милка с лешници и стафиди
Течен шоколад- Нутела
Десертчета- Сникерс, Марс, Баунти
Бонбони- Тофифи ги обожавам, Рафаело също ми харесват, както и разните с пияна вишна. Също и едни бонбони, които са микс от миниатюрни марсчета, сникерсчета, туиксчета, милки уейчета и др. Laughing

# 100
  • Няма такава държава!
Почти всякакъв шоколад обичам, най-често обаче хапваме Милка, Линдт ми е по-любим, но ще фалираме, ако си купуваме само такъв.

Peace Същото - най-харесвам Линдт, но ми излиза малко скъпичко - затова Милка.

# 101
  • Няма такава държава!
Не, аз го познавах "обожателя". Слагам го в кавички, защото не беше точно обожател, но имаше и нещо такова в цялата работа..Друга беше историята, но не ми се иска да я разказвам...

Как ми разпали любопитството само! Наистина ли не ти се разказва? И ми се дояде шоколад.  Grinning

# 102
  • UK
Всъщност любимия ми шоколад е оня синичкия от левче - Млечен шоколад... Много го обичам, нищо че на вкус сигурно и Свогето е по добър... Най хубав е Линдт, обичам червения, а също и бонбоните... Ама мамка му колко е скъп...

# 103
  • в мъжки прегръдки
Милка. Всички разновидности.

# 104
  • София
Ами Линд струва около 3.50-3.90 лв. бройката.

Спирам си аз пред "шоколадовия" щанд, въздъхвам по адрес на "Линд"-а, и после си купувам 2 броя "Милка'...Съдба...

Общи условия

Активация на акаунт