Шоколад

• 21 013
  • 207
  •   1
Отговори
# 45
Линд и по-точно Линдор . Crazy

# 46
Линд е класика..

# 47

Да бе съвсем го забравих Тоблерона, много го обичам, особено онези огромните от летищата. Laughing

# 48
# 49
  • под тепетата
Всякакъв, но в момента наблягам на Fin Carre с цели лешници-немски.Да ви кажа немските шоколади хич не са за пренебрегване! Heart Eyes

# 50
  • София
Lindt

# 51
малко офф - някой знае ли къде мога да намеря готварски шоколад. Едно време в Билла имаше на големи калъпи, но преди няколко години изчезна  Sad

# 52
Ей такова искам вкъщи... Crazy

И аз , ама няма... Tired

# 53
Уффф , праснахте ме по слабото място! Cry Cry CryОбожавам  шоколад, ВСЯКАКЪВ!!!!!! Hug

# 54
От изброените Милка Peace
Но най-често си хапвам :

# 55
  • Бургас
Lindt  Heart Eyes

# 56
От известно време обичам МАРС.
Иначе предпочитам млечния пред натуралния.

# 57
От изброените Милка Peace
Но най-често си хапвам :

Онзи ден си взех някакви бонбони на Киндер и бяха страхотни! Crazy Други техни шоколади обаче не съм яла...

Сега се сетих че на Милка много ми харесваше кокосът, обаче преди 1-2 седмици като питах в един супермаркет ми казаха че го спрели от производство. Sad
Сега от новите дето ги рекламират по ТВ-то ми харесва този с череши май, един с червено сърце, супер е. Heart Eyes

А някой ял ли е бонбоните After eight? То не са точно бонбони, ами едни като тънки блокчета, ужасно вкусни с мента вътре, в една зелена опаковка са, обожавам ги! Heart Eyes

# 58
  • България Сливен
малко офф - някой знае ли къде мога да намеря готварски шоколад. Едно време в Билла имаше на големи калъпи, но преди няколко години изчезна  Sad
Има във  веригата "Пикадили".

# 59
А някой ял ли е бонбоните After eight? То не са точно бонбони, ами едни като тънки блокчета, ужасно вкусни с мента вътре, в една зелена опаковка са, обожавам ги! Heart Eyes

Да, яла съм ги. Има и такъв сладолед даже.

Общи условия

Активация на акаунт