Аз не съм мама, още дори не съм татко, но за да стигна дотам, е препоръчително да мина през една друга много важна стъпка - предложение за брак.
Каква е ситуацията? С приятелката ми сме на възраст 20+ / 30-, заедно сме от няколко години и е крайно време да задам големия въпрос. Иска ми се да й предложа в България, но тъй като от години не живеем в страната, не съм много добре запознат с различните места, подходящи за повода. Има и няколко "условия" за мястото, което търся, за да бъде моментът наистина прекрасен и за двама ни:
1. Първото условие е, че мястото трябва да е или във Варна или в Бургас.
2. Второ - трябва да е тихо заведение/ресторант, по възможност с добра гледка (бонус точки, ако е гледка към морето) и евентуално да е възможно за наемане на отделено сепаре или нещо подобно (това вече мога и аз да го уточня с мениджъра на ресторанта).
Ако имате добро предложение, което обаче не отговаря на условията, не се колебайте да го споделите - може да свърши работа на друг отчаяно влюбен, заблуден човек, на когото му предстои да падне на едно коляно.
П.П.
Скъпа, ако четеш това и разбереш, че става въпрос за нас, дай някое добро предложение, а после се прави на изненадана.
ТЛДР:
Търся тихо, спокойно и красиво място, на което да предложа на приятелката си. Трябва да е във Варна или в Бургас.